İnşallah teşekkür ederim destekleriniz içinİnşallah görürsünüz. Ben inanıyorum bir şekilde iyi olacağız inşallah. Ümidimizi kesmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkür ederim destekleriniz içinİnşallah görürsünüz. Ben inanıyorum bir şekilde iyi olacağız inşallah. Ümidimizi kesmeyelim
Ben hamile kalmadan once 100mg kullaniyodum.gayet iyi etkili bi ilaç.simdi de gebeligimin 33 haftasindayim 50 mg kullaniyorum.5.aydan sonra basladimDaha önce kullanan olmadı mı bu ilacı yardım eder misiniz
siz ne için kullanıyorsunuzBen hamile kalmadan once 100mg kullaniyodum.gayet iyi etkili bi ilaç.simdi de gebeligimin 33 haftasindayim 50 mg kullaniyorum.5.aydan sonra basladim
Lustral 50mgsiz ne için kullanıyorsunuz
Anksiyete kaygi panik bulanti kusma sicak soguk basmasi terleme sonra üşuklenme kusma vs vssiz ne için kullanıyorsunuz
Ben kullandım detaylı ultrason sonrası başlamıştım. Ataraxla birlikti alıyordum uyku problemimde vardı. Bana etkisi olumlu yöndeydi. Kendimi iyi hissettim ve belli süre sonra uykularım düzeldi. Yarım alıyordum. Doktor artırırsın demişti ben artttırmadım hep yarım aldımDaha önce kullanan olmadı mı bu ilacı yardım eder misiniz
En az 2 hafta beklemen lazim acele etme etkisini hemen gostermiyo.once biraz kasiyo ama sonra gun gectikce tamamende olmasa o rahatlamayi hissedeceksiniz.Anksiyete kaygi panik bulanti kusma sicak soguk basmasi terleme sonra üşuklenme kusma vs vs
Kac haftalik siniz?Ben kullandım detaylı ultrason sonrası başlamıştım. Ataraxla birlikti alıyordum uyku problemimde vardı. Bana etkisi olumlu yöndeydi. Kendimi iyi hissettim ve belli süre sonra uykularım düzeldi. Yarım alıyordum. Doktor artırırsın demişti ben artttırmadım hep yarım aldım
Gayet etkili bir ilaç 15 gün içinde etkisini görürsün merak etme. Bende ileri derece ataklar başlamıştı. Korku çarpıntı panik yerinde duramama uyuyamama uykudan aniden kalkma nefes alamama depresyon yani kısacası herşey vardıEtki etmez diye çok korkuyorum . Ben öncesinde prozac kullanıyordum ama doktor onu vermedi maalesef . 1 hafta sonra 50 mg almaya başlayacağım . Kafam biraz da olsa rahatlasın istiyorum
Ben doğum yaptımKac haftalik siniz?
Umarım bu takıntılar beni çok yordu çok kötü düşüncelerEn az 2 hafta beklemen lazim acele etme etkisini hemen gostermiyo.once biraz kasiyo ama sonra gun gectikce tamamende olmasa o rahatlamayi hissedeceksiniz.
Ooo super allah anali babali buyutsun saglikla insallah.bi sorun yok dimi emzirebildiniz miBen doğum yaptım
Allah bi daha göstermesin o günleri . İyi misiniz şu anGayet etkili bir ilaç 15 gün içinde etkisini görürsün merak etme. Bende ileri derece ataklar başlamıştı. Korku çarpıntı panik yerinde duramama uyuyamama uykudan aniden kalkma nefes alamama depresyon yani kısacası herşey vardı
O
Ooo super allah anali babali buyutsun saglikla insallah.bi sorun yok dimi emzirebildiniz m
Sıkıntı yaşamadım zaten iyi hissettikten sonra ilacı bıraktım.O
Ooo super allah anali babali buyutsun saglikla insallah.bi sorun yok dimi emzirebildiniz mi
Çok şükür iyiyim hastane çıkışı evde biraz daraldım. O da lohusalık falan ilaca ihtiyaç duymadım. Sonra düzeldi. Şimdi daha iyiyim. Valla ilaç kullanabileceğini bilmek bile insanı rahatlatıyor. Kasmayın kendinizi ben eziyet ettim kendime ama sonra inanılmaz rahatladım çocuğuda o süreçte karnımda strese soktum.Allah bi daha göstermesin o günleri . İyi misiniz şu an
Benim obsesyonlarım çok farklı daha öncede yaşadım geçti ama şimdi içimde bi ümitsizlik varÇok şükür iyiyim hastane çıkışı evde biraz daraldım. O da lohusalık falan ilaca ihtiyaç duymadım. Sonra düzeldi. Şimdi daha iyiyim. Valla ilaç kullanabileceğini bilmek bile insanı rahatlatıyor. Kasmayın kendinizi ben eziyet ettim kendime ama sonra inanılmaz rahatladım çocuğuda o süreçte karnımda strese soktum.