Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Merhaba, bunlar ilaca başlamanın yan etkisi bir kaç güne geçecek merak etme..

Hanımlar merhaba. Yazılarınızı okudum yazmak istedim. Çarşamba günü transfer olucam. Normalde ilaç kullanıyordum ama çok ara verdim bu süreçte. Şimdi de çok ağır atağım başladı. Ya bebek olur da benim yüzümden tutunamazsa diye. Sürekli sigara içiyorum. Evin içinde oturamıyorum yatamıyorum

Ben bıraktığıma çok pişmanım. Sen de doktorunla bir konuş dicem ama doktorlar kullanmayı hiç önermiyor ilk 3 ay. Hele senin hamile kalman da zormuş sana hiç kullan demezler. Ama en azından hemen terapiye başla. Gerçi sigara mı daha zararlı antidepresan mı bilmiyorum o da tartışmalı bir konu

Tutamıyorum ki kendimi. İlaca devam edicem doktora da söylemem sanırım. Biz iyi olmadıktan sonra bebek nasıl iyi olacak

Canım benim Rabbim yardımcın olsun senin de inşallah tez zamanda ferahlığa kavuşursun

Ben hiç hamile ve anne olmaya uygun bir insan değilmişim onu çok iyi anladım ve çok üzülüyorum
Bilmiyorum canım ya ne desem boş, ben eşim istedi diye devam ettim yoksa aldırcaktım. Şimdi sürekli diken üstündeyim bir şey oldu mu olcak mı .. Bende çok üzülüyorum her gün ağlıyorum neden benim başıma geldi diye..

Merhaba benimde tüp bebek Merak etme seni bu stres tetiklemiş muhtemelen transferin güzel geçecektir. Sadece sigara içmesen daha iyi olur. Transfer olduktan sonra ilaçlarına devam edersin ama doktorunu kesinlikle bilgilendir. Bol bol dua oku ilk transferin mi bu

Evet canım ilk transferim olacak inşallah. 5.gün embriyosu. Bakalım elimden geldiğince içmemeye çalışacağım şu stresi Bi atlatayım

Sen de ilaç kullanarak mı hamile kaldın

İnşallah canım hamilelik iyi gelir de hiç yaşamam diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…