Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Doktora gidecektin naptın gidebildin mi
Gittim kalp atışını duyduk çok şükür doktorlara kararlı bir şekilde dedim ben artık dayanamıyorum içeceğim antidepresan dedim. Kadın doğum doktoru tamam dedi zaten hepsi C grubu dedi. Doktorun hangisini uygun görüyorsa yazsın dedi. 6 nisana randevu aldık ondan tekrar. Sonra Psikiyatrist 25 mg selektra verdi şimdilik. Lustralin aynısıymış. Şimdilik bunu kullan dedi. 1 hafta sonra gel dedi ama sekreteri o gün yoğunluk var dedi 10 gün sonrasına randevu aldık. Çok kötü olduğunda gene ativan al dedi.

Hadi bakalım inşallah iyi gelir bir an önce toparlanırsın

Sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Tamamdır, erken adım atman iyi oldu yoksa benim gibi olurdun Allah korusun. Evet selectra lustral aynı. Uyku ilacı da içiyor muydun. Ativana dikkat et o D grubu. Bende nervium içmiştim D grubu keşke içmeseydim mantıklı düşünemiyordum..

Esas hastalar onlar da olan bize oldu gerçekten

Bu selectra biraz etki etmeye başlasa ativanı almam zaten unisom ile idare ederim ama bu aralar dayanamayacak durumdayım alıyorum maalesef. 1 mg ativan en düşük dozu. Onun da yarısını alıyorum ama dediğin gibi tehlikeli

İnşallah bugün başladın mı, bende de sabahtan beri bi tuhaflık var hayattan hiç zevk almıyorum artık
Evet başladım ama bugün midemin yanması kazınması da aşırı arttı. O da bir yandan tetiklemeye başladı beni. Depresyonla birbirine karıştı verdikleri rahatsızlık hissi

Evet başladım ama bugün midemin yanması kazınması da aşırı arttı. O da bir yandan tetiklemeye başladı beni. Depresyonla birbirine karıştı verdikleri rahatsızlık hissi
Benim ilk üç ay ömrümden ömür aldı gitti. Mide bulantısı kusma depresyon hangini anlatsam. O zaman Şubat depremi olmuştu ona bile keşke bende onu yaşasam bu halde olmasam demiştim.

Aynı ben de senin gibiyim. Terapi aldın mı bu 10 yıl içinde?
Evet çok aldım. Ama günü kurtaran anlık sorunlarımla baş ettiğim terapiler oldu. Bir de çok terapist değiştirirdim. Tam bi düzelme olmadı maalesef. Ben de ilaçlarla iyi hissedince çok çaba göstermedim sanırım

Ben bugün çok kötüyüm. Aşırı derecede mide yanması var bulantı var. Kendimi de çok kötü hissediyorum durup durup ağlıyorum. Allah ım nolur canımı al diyorum sürekli. Eşim de perişan oldu benle. Bu ilaç yetecek mi kaç günde etki edecek bilmiyorum çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…