- 14 Şubat 2024
- 212
- 196
- 31
Evet ilk çocuk 31 yaşındayımGerçekten Allah sabır versin. Başın sağolsun. Yöneticiler hiç halden anlamazlar. İlk çocuğun mu olacak Allah izin verirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk çocuk 31 yaşındayımGerçekten Allah sabır versin. Başın sağolsun. Yöneticiler hiç halden anlamazlar. İlk çocuğun mu olacak Allah izin verirse
Gittim kalp atışını duyduk çok şükür doktorlara kararlı bir şekilde dedim ben artık dayanamıyorum içeceğim antidepresan dedim. Kadın doğum doktoru tamam dedi zaten hepsi C grubu dedi. Doktorun hangisini uygun görüyorsa yazsın dedi. 6 nisana randevu aldık ondan tekrar. Sonra Psikiyatrist 25 mg selektra verdi şimdilik. Lustralin aynısıymış. Şimdilik bunu kullan dedi. 1 hafta sonra gel dedi ama sekreteri o gün yoğunluk var dedi 10 gün sonrasına randevu aldık. Çok kötü olduğunda gene ativan al dedi.Doktora gidecektin naptın gidebildin mi
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin. Önceden var mıydı hamile olunca mı çıktı sendeEvet ilk çocuk 31 yaşındayım
Hadi bakalım inşallah iyi gelir bir an önce toparlanırsınGittim kalp atışını duyduk çok şükür doktorlara kararlı bir şekilde dedim ben artık dayanamıyorum içeceğim antidepresan dedim. Kadın doğum doktoru tamam dedi zaten hepsi C grubu dedi. Doktorun hangisini uygun görüyorsa yazsın dedi. 6 nisana randevu aldık ondan tekrar. Sonra Psikiyatrist 25 mg selektra verdi şimdilik. Lustralin aynısıymış. Şimdilik bunu kullan dedi. 1 hafta sonra gel dedi ama sekreteri o gün yoğunluk var dedi 10 gün sonrasına randevu aldık. Çok kötü olduğunda gene ativan al dedi.
Ah sorma valla öyle benimde aynı durumları yaşamam bebeğin durumu falan üst üste geldi işteAmin. İşte bizim sıkıntılarımızı tetikleyen biraz da o yöneticiler. İş ortamı vs. Allahlarindan bulsunlar. Benim de bu hale gelmeme sebep iş yerindeki müdürdü.
Sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Tamamdır, erken adım atman iyi oldu yoksa benim gibi olurdun Allah korusun. Evet selectra lustral aynı. Uyku ilacı da içiyor muydun. Ativana dikkat et o D grubu. Bende nervium içmiştim D grubu keşke içmeseydim mantıklı düşünemiyordum..Gittim kalp atışını duyduk çok şükür doktorlara kararlı bir şekilde dedim ben artık dayanamıyorum içeceğim antidepresan dedim. Kadın doğum doktoru tamam dedi zaten hepsi C grubu dedi. Doktorun hangisini uygun görüyorsa yazsın dedi. 6 nisana randevu aldık ondan tekrar. Sonra Psikiyatrist 25 mg selektra verdi şimdilik. Lustralin aynısıymış. Şimdilik bunu kullan dedi. 1 hafta sonra gel dedi ama sekreteri o gün yoğunluk var dedi 10 gün sonrasına randevu aldık. Çok kötü olduğunda gene ativan al dedi.
Benimde kayınpederim. Ona hiç hayır dua etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorumAmin. İşte bizim sıkıntılarımızı tetikleyen biraz da o yöneticiler. İş ortamı vs. Allahlarindan bulsunlar. Benim de bu hale gelmeme sebep iş yerindeki müdürdü.
Benim 10 seneden fazladır sıkıntılarım var: ne zaman ilaç bıraksam kötü oluyorum. Hem gebeliğimizde var hem aile yapımız sıkıntılı idi malesefMaşallah Rabbim tamamına erdirsin. Önceden var mıydı hamile olunca mı çıktı sende
Bu selectra biraz etki etmeye başlasa ativanı almam zaten unisom ile idare ederim ama bu aralar dayanamayacak durumdayım alıyorum maalesef. 1 mg ativan en düşük dozu. Onun da yarısını alıyorum ama dediğin gibi tehlikeliSevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Tamamdır, erken adım atman iyi oldu yoksa benim gibi olurdun Allah korusun. Evet selectra lustral aynı. Uyku ilacı da içiyor muydun. Ativana dikkat et o D grubu. Bende nervium içmiştim D grubu keşke içmeseydim mantıklı düşünemiyordum..
Tamamdır, inşallah çabuk toparlarsın..Bu selectra biraz etki etmeye başlasa ativanı almam zaten unisom ile idare ederim ama bu aralar dayanamayacak durumdayım alıyorum maalesef. 1 mg ativan en düşük dozu. Onun da yarısını alıyorum ama dediğin gibi tehlikeli
Bu ilaç benim için biraz düşük bence dozu da düşük ama gene de antidepresanlar bana iyi geliyor normalde: bu da yeter inşallahTamamdır, inşallah çabuk toparlarsın..
İnşallah bugün başladın mı, bende de sabahtan beri bi tuhaflık var hayattan hiç zevk almıyorum artıkBu ilaç benim için biraz düşük bence dozu da düşük ama gene de antidepresanlar bana iyi geliyor normalde: bu da yeter inşallah
Evet başladım ama bugün midemin yanması kazınması da aşırı arttı. O da bir yandan tetiklemeye başladı beni. Depresyonla birbirine karıştı verdikleri rahatsızlık hissiİnşallah bugün başladın mı, bende de sabahtan beri bi tuhaflık var hayattan hiç zevk almıyorum artık
Benim ilk üç ay ömrümden ömür aldı gitti. Mide bulantısı kusma depresyon hangini anlatsam. O zaman Şubat depremi olmuştu ona bile keşke bende onu yaşasam bu halde olmasam demiştim.Evet başladım ama bugün midemin yanması kazınması da aşırı arttı. O da bir yandan tetiklemeye başladı beni. Depresyonla birbirine karıştı verdikleri rahatsızlık hissi
Aynı ben de senin gibiyim. Terapi aldın mı bu 10 yıl içinde?Benim 10 seneden fazladır sıkıntılarım var: ne zaman ilaç bıraksam kötü oluyorum. Hem gebeliğimizde var hem aile yapımız sıkıntılı idi malesef
Evet çok aldım. Ama günü kurtaran anlık sorunlarımla baş ettiğim terapiler oldu. Bir de çok terapist değiştirirdim. Tam bi düzelme olmadı maalesef. Ben de ilaçlarla iyi hissedince çok çaba göstermedim sanırımAynı ben de senin gibiyim. Terapi aldın mı bu 10 yıl içinde?