Hem çalışıp hem hamile olmak bir de bu sıkıntı çok zor değil miO kadar çok doktorla görüştüm ki artık daha fazla saçılıp dökülmek istemiyorum. Cumartesi hem kadın doğum hem psikiyatri randevum var. Önce kadın doğuma gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoksa kalp atışını hayırlısıyla duyarsak iki doktora da söyleyeceğim antidepresana başlamak istiyorum diyeceğim. Proflar üniversitede onlara da randevu almak çok zor özel gibi esnek olmuyor cumartesi olmuyor. Ben de devlette çalışıyorum her dk izin alamıyorum. Her hafta çağırsa zor olur her hafta izin alıp gitmem
Ben Gaziantep e 45 dk mesafede bir merkezde oturuyorum. Doktor kontrolleri için sık sık Antep e gidiyorumTamamdır öyle yap o zaman işlerin yolunda gider inşallah.. Hangi şehirde yaşıyorsun
Kesinlikle. Kimse halden anlamıyor. Ne yöneticiler ne insanlar. Her hamile nasıl çalışıyorsa çakışacaksın gözüyle bakılıyorHem çalışıp hem hamile olmak bir de bu sıkıntı çok zor değil mi
Ne iş yapıyordunKesinlikle. Kimse halden anlamıyor. Ne yöneticiler ne insanlar. Her hamile nasıl çalışıyorsa çakışacaksın gözüyle bakılıyor
Bugün nasılsın pekiBen Gaziantep e 45 dk mesafede bir merkezde oturuyorum. Doktor kontrolleri için sık sık Antep e gidiyorum
Sabah bir tık idare ettim ama artık gene ilacın etkisi kalmadı. Eve geldim iftar hazırlayacak gücüm yok hiç. Eşim de bugün gece çalışıyor malesef 8 de işe gidecek tek kalacağım.Bugün nasılsın peki
Eşin emniyette mi ailen yakınındaysa onlarda kalsan aslındaSabah bir tık idare ettim ama artık gene ilacın etkisi kalmadı. Eve geldim iftar hazırlayacak gücüm yok hiç. Eşim de bugün gece çalışıyor malesef 8 de işe gidecek tek kalacağım.
Annem vefat etti, memlekete uzak yaşıyoruz. Eşim de ben de uzakta memuruz. Babam halamlara uyduğu için çok görüşmüyoruz. Annemin yokluğunu çok hissediyorum zaten. Keşke olsaydı gelirdi kalırdı bakardı zaten. İzin rapor da çok kullanmak istemiyoruz daha ağırlaşmalar olacak doğum olacak lohusalık olacak hep lazım olacak.Eşin emniyette mi ailen yakınındaysa onlarda kalsan aslında
İyi canım sevindim senin adına iyi olmana baş ağrısı bence ilaçtan değildirSukur kizlar ben iyiyim ilaçlar baya etki etti sadece başımı çok ağrıtıyor
Başın sağolsun canım sabır diliyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt. Bende heyet raporu falan idare etmiştim. Son ay olduğu icin doğum iznimi kullanıyorum şuan. Keşke imkanım olsaydı kullanmasaydım ama eşim ilde ben ilçede çalıştığım için süreç zor oldu.Annem vefat etti, memlekete uzak yaşıyoruz. Eşim de ben de uzakta memuruz. Babam halamlara uyduğu için çok görüşmüyoruz. Annemin yokluğunu çok hissediyorum zaten. Keşke olsaydı gelirdi kalırdı bakardı zaten. İzin rapor da çok kullanmak istemiyoruz daha ağırlaşmalar olacak doğum olacak lohusalık olacak hep lazım olacak.
MaşallahSukur kizlar ben iyiyim ilaçlar baya etki etti sadece başımı çok ağrıtıyor
Bizim yönetici sıkıntılı. Doğumdan önce de sonra da kendi eşi de dahil kimseye heyet raporu aldırmıyor. Yani tabi ki çok kötü olursam hayati bişey olsa bişey demez ama şimdi alırsam göze batmış olurum.Başın sağolsun canım sabır diliyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt. Bende heyet raporu falan idare etmiştim. Son ay olduğu icin doğum iznimi kullanıyorum şuan. Keşke imkanım olsaydı kullanmasaydım ama eşim ilde ben ilçede çalıştığım için süreç zor oldu.
Gerçekten Allah sabır versin. Başın sağolsun. Yöneticiler hiç halden anlamazlar. İlk çocuğun mu olacak Allah izin verirseAnnem vefat etti, memlekete uzak yaşıyoruz. Eşim de ben de uzakta memuruz. Babam halamlara uyduğu için çok görüşmüyoruz. Annemin yokluğunu çok hissediyorum zaten. Keşke olsaydı gelirdi kalırdı bakardı zaten. İzin rapor da çok kullanmak istemiyoruz daha ağırlaşmalar olacak doğum olacak lohusalık olacak hep lazım olacak.
Toparlanmana çok sevindim bundan sonraki tek derdin baş ağrısı olsun o geçer.Sukur kizlar ben iyiyim ilaçlar baya etki etti sadece başımı çok ağrıtıyor
Doktora gidecektin naptın gidebildin miBizim yönetici sıkıntılı. Doğumdan önce de sonra da kendi eşi de dahil kimseye heyet raporu aldırmıyor. Yani tabi ki çok kötü olursam hayati bişey olsa bişey demez ama şimdi alırsam göze batmış olurum.
Başın sağolsun..Annem vefat etti, memlekete uzak yaşıyoruz. Eşim de ben de uzakta memuruz. Babam halamlara uyduğu için çok görüşmüyoruz. Annemin yokluğunu çok hissediyorum zaten. Keşke olsaydı gelirdi kalırdı bakardı zaten. İzin rapor da çok kullanmak istemiyoruz daha ağırlaşmalar olacak doğum olacak lohusalık olacak hep lazım olacak.
Ben tayin ilçeden ile tayin istedim diye disiplin cezası aldım. Sadece eşimin yanında olmak için tayin dilekçesi vermiştim. Benim yöneticimde çok iyi değil Allah’ından bulsun. Heyet raporu da riskim olduğu icin birşey diyemedi. Daha önce işyerinde 8haftalık düşük yapmıştım. Allah kimseye yaşatmasınBizim yönetici sıkıntılı. Doğumdan önce de sonra da kendi eşi de dahil kimseye heyet raporu aldırmıyor. Yani tabi ki çok kötü olursam hayati bişey olsa bişey demez ama şimdi alırsam göze batmış olurum.
Amin. İşte bizim sıkıntılarımızı tetikleyen biraz da o yöneticiler. İş ortamı vs. Allahlarindan bulsunlar. Benim de bu hale gelmeme sebep iş yerindeki müdürdü.Ben tayin ilçeden ile tayin istedim diye disiplin cezası aldım. Sadece eşimin yanında olmak için tayin dilekçesi vermiştim. Benim yöneticimde çok iyi değil Allah’ından bulsun. Heyet raporu da riskim olduğu icin birşey diyemedi. Daha önce işyerinde 8haftalık düşük yapmıştım. Allah kimseye yaşatmasın