- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
İyi diyelim iyi olsun son aylar geçmiyor. Sıkıldım biraz sıkılınca da suçlu hissediyorum sen nasılsınKizlar nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelim iyi olsun son aylar geçmiyor. Sıkıldım biraz sıkılınca da suçlu hissediyorum sen nasılsınKizlar nasilsiniz
Amiiin inşallahTeşekkür ederim hepimize geçmiş olsun herkes tez zamanda düzelsin sağlıkla alsın bebeğini kucağına sana da rabbim hayırlısı ile sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Ben bugün çok kötü oldum. Oturduğum yerde ya tansiyonum düştü ya da atak geldi. Kusacak gibi oldum tuvalete gittim kusamadım. Tuvaletin eşiğinde yığılıp kaldım.Kizlar nasilsiniz
Aaaa üzüldüm, şimdi nasılsın düzeldin miBen bugün çok kötü oldum. Oturduğum yerde ya tansiyonum düştü ya da atak geldi. Kusacak gibi oldum tuvalete gittim kusamadım. Tuvaletin eşiğinde yığılıp kaldım.
Geçmiş olsunBen bugün çok kötü oldum. Oturduğum yerde ya tansiyonum düştü ya da atak geldi. Kusacak gibi oldum tuvalete gittim kusamadım. Tuvaletin eşiğinde yığılıp kaldım.
Düzeldim gibi tabi kötü hissetme devam ediyorAaaa üzüldüm, şimdi nasılsın düzeldin mi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben bu halime şükür diyorum. Arada kötü hisler yokluyor sadece. Sen nasılsınNasılsınız kızlar umarım herkes daha iyidir
Bende şükür diyorum canım dediğin gibi arada kötü düşünceler yokluyor böyle takıntı yapıyorum. Ya da kafama takıp uyuyamıyorum ama atak olmasında o çok kötü yapıyor insanıBen bu halime şükür diyorum. Arada kötü hisler yokluyor sadece. Sen nasılsın
Aynen haklısın en azından titremeler,kusmalar geçti çok şükür. Kötü düşünmemeye çalışsak da elimizde olan bir şey değil. O da geçecek inşallah. çok daha iyi olalım inşallahBende şükür diyorum canım dediğin gibi arada kötü düşünceler yokluyor böyle takıntı yapıyorum. Ya da kafama takıp uyuyamıyorum ama atak olmasında o çok kötü yapıyor insanı
Amin kaç haftalık oldun senAynen haklısın en azından titremeler,kusmalar geçti çok şükür. Kötü düşünmemeye çalışsak da elimizde olan bir şey değil. O da geçecek inşallah. çok daha iyi olalım inşallah
Benim bugün 25. Haftam bitti 26 ya girdim.Amin kaç haftalık oldun sen
Iyi olmaya calisiyorum bazen anksiyete bassada idare ediyorum simdilik sen nasilsin bebislerin nasill iyilerdir insallahMerhaba, nasılsınız ?
Hamileyim 6. Aya girdiğimizden beri bende de var.Soğuk suyla yıkıyorum nafile,durduğu yerde sallıyorum battaniyenin dışında tutuyorum hiçbiri çözüm olmuyorKizlar uykum var ama uyanıyorum bacaklarım kasılip sıkılıyor sizdede oluyirmu hareket etme sallama isteği oluyor