- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
Hiç telaş yapma geçecek bir arkadaş daha vardı hatırlarsan o da düzeldi seninde etki edecek sabırEvet bugün ilk içtim. Cidden evde dolanıyorum hala inşallah hemen toparlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç telaş yapma geçecek bir arkadaş daha vardı hatırlarsan o da düzeldi seninde etki edecek sabırEvet bugün ilk içtim. Cidden evde dolanıyorum hala inşallah hemen toparlar.
Evet sabretmeye çalışıyorum. O kadar çoğunluktayız ki böyle yaşayan unutuyorum bazen kim ne halde,nasılHiç telaş yapma geçecek bir arkadaş daha vardı hatırlarsan o da düzeldi seninde etki edecek sabır
Benim de çok zoruma gidiyor. Allah aratmadan verdi ben nankörlük yapıp sevinemiyorum bile. Bebekle ilgili hiç bişey araştırmaya öğrenmeye hevesim yok. Elimi karnıma koyup onunla konuşmak hissetmek bişeyler demek bile zor geliyor. Kendi derdime düştüm resmenBaşka etken maddeler canım internetten baktım şimdi. Şu halimize bak hamile insanlar bebek kıyafeti falan bakar biz ilaç araştırması yapıyoruz şaka gibi..
Ben çok uzun yıllar psikolojik sıkıntı yaşadım. Ne zaman ilaç bıraksam durumum kötüleşti. Çok da iyi psikiyatristlere gittim ama bir düzen tutturamadım. Ben terapiye çok dirençliyim. Ama terapiye kendini verebilen insanlarda gerçekten çok güzel düzelmeler oluyorKızlar çevrenizde falan böyle psikolojik sıkıntı yaşayıp atlatan yok mu ya. Bilelim de geçeceğine dair umudumuz olsun. Ne bileyim atlatan birini bilmeye çok ihtiyacımız var. Umuda ihtiyacımız var
Evet seni çok iyi anlıyorum, bende her kontrole giderken inşallah bir şey olmuştur aldırmak zorunda kalırız diyordum.. eşim bebek mağazasına götürmüştü ağlaya ağlaya zor attım kendimi mağazadanBenim de çok zoruma gidiyor. Allah aratmadan verdi ben nankörlük yapıp sevinemiyorum bile. Bebekle ilgili hiç bişey araştırmaya öğrenmeye hevesim yok. Elimi karnıma koyup onunla konuşmak hissetmek bişeyler demek bile zor geliyor. Kendi derdime düştüm resmen
Sen de gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. İnşallah onlar için bu kadar zorluk yaşadığımız bebişlerimizle çok güzel ilişkilerimiz olur. Ben de onunla ilgilenemiyorum ama ona bişey olacak diye de aşırı kaygılanıyorum. Geçen hafta 6.haftada kalp atışını duyamadık o günden beri içime dert oldu. Benim stresim yüzünden mi gelişmiyor diye. Cumartesi 7+2 oluyorum tekrar gideceğim doktora. Gene duyamazsak diye içim içimi yiyor. Doktor normal diyor duymayı beklemiyordum diyor ama beni tatmin etmiyor.Evet seni çok iyi anlıyorum, bende her kontrole giderken inşallah bir şey olmuştur aldırmak zorunda kalırız diyordum.. eşim bebek mağazasına götürmüştü ağlaya ağlaya zor attım kendimi mağazadan
Senden farklı değiliz inan kiBenim de çok zoruma gidiyor. Allah aratmadan verdi ben nankörlük yapıp sevinemiyorum bile. Bebekle ilgili hiç bişey araştırmaya öğrenmeye hevesim yok. Elimi karnıma koyup onunla konuşmak hissetmek bişeyler demek bile zor geliyor. Kendi derdime düştüm resmen
Duyarsın canım inşallah, kaçıncı haftada duyuluyordu ki ben hiç hatırlamıyorum..Sen de gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. İnşallah onlar için bu kadar zorluk yaşadığımız bebişlerimizle çok güzel ilişkilerimiz olur. Ben de onunla ilgilenemiyorum ama ona bişey olacak diye de aşırı kaygılanıyorum. Geçen hafta 6.haftada kalp atışını duyamadık o günden beri içime dert oldu. Benim stresim yüzünden mi gelişmiyor diye. Cumartesi 7+2 oluyorum tekrar gideceğim doktora. Gene duyamazsak diye içim içimi yiyor. Doktor normal diyor duymayı beklemiyordum diyor ama beni tatmin etmiyor.
6 dan sonra duyuluyormuş ama 7-8 de oluyormuşDuyarsın canım inşallah, kaçıncı haftada duyuluyordu ki ben hiç hatırlamıyorum..
Merhaba ben hala huzusuzum sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
İyiyim şükür sende iyi olacaksın merak etme hiçMerhaba ben hala huzusuzum sen nasılsın
Sen şu an lustral ve başka ne kullanıyordun ?Merhaba ben hala huzusuzum sen nasılsın
Hay allahım üzüldüm yAni ne desem bilmiyorum, hepsi boş sen iyi iş bilen bi Prof psikiyatrist bul canım..Ben psikoloğumla online görüşmeyi bile yapamadım ağlamaktan. Kalk duşa gir dedi bana. Duşa girdim çıktım. İlk defa ativan ın düşük dozunu tam aldım. Etki etmesini bekliyorum. Çok zor geçti bugünüm.
O kadar çok doktorla görüştüm ki artık daha fazla saçılıp dökülmek istemiyorum. Cumartesi hem kadın doğum hem psikiyatri randevum var. Önce kadın doğuma gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoksa kalp atışını hayırlısıyla duyarsak iki doktora da söyleyeceğim antidepresana başlamak istiyorum diyeceğim. Proflar üniversitede onlara da randevu almak çok zor özel gibi esnek olmuyor cumartesi olmuyor. Ben de devlette çalışıyorum her dk izin alamıyorum. Her hafta çağırsa zor olur her hafta izin alıp gitmemHay allahım üzüldüm yAni ne desem bilmiyorum, hepsi boş sen iyi iş bilen bi Prof psikiyatrist bul canım..
O kadar çok doktorla görüştüm ki artık daha fazla saçılıp dökülmek istemiyorum. Cumartesi hem kadın doğum hem psikiyatri randevum var. Önce kadın doğuma gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoksa kalp atışını hayırlısıyla duyarsak iki doktora da söyleyeceğim antidepresana başlamak istiyorum diyeceğim. Proflar üniversitede onlara da randevu almak çok zor özel gibi esnek olmuyor cumartesi olmuyor. Ben de devlette çalışıyorum her dk izin alamıyorum. Her hafta çağırsa zor olur her hafta izin alıp gitmem
Tamamdır öyle yap o zaman işlerin yolunda gider inşallah.. Hangi şehirde yaşıyorsunO kadar çok doktorla görüştüm ki artık daha fazla saçılıp dökülmek istemiyorum. Cumartesi hem kadın doğum hem psikiyatri randevum var. Önce kadın doğuma gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoksa kalp atışını hayırlısıyla duyarsak iki doktora da söyleyeceğim antidepresana başlamak istiyorum diyeceğim. Proflar üniversitede onlara da randevu almak çok zor özel gibi esnek olmuyor cumartesi olmuyor. Ben de devlette çalışıyorum her dk izin alamıyorum. Her hafta çağırsa zor olur her hafta izin alıp gitmem
Başka bir şey kullanmıyorum. Lustralın dozunu yükseltip bugün ilk içtim. Bir de damla var ama onu içmedim başkaSen şu an lustral ve başka ne kullanıyordun ?