Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Kizlar merhaba sizlere yazmistim ataklarimi deliriyorum diye saniye gecmiyordu 2 hafta once baktik bole olmuyor ozel bi pisikiyatri hastanesine yattim kendi istegimle orda bi kac kez agir ataklar gecirdim dil alti verdiler 2 kere rahatlatim doktor lustralin ilk hastaligi pik yaptigini o yuzden daha kotu oldugunu soledi bende o sureyi hastanede gecirmek istedim 1 hafta yattim doktor eve cikarken dil alti verdi yanima 3 tane ama cok sukur ihtiyac duymadim lustral etki ediyor artik ataklarim yok cok sukur rabbim dusmanimin basina vermesin o arada iyi beslenemedm bebegim 1 hafta geride ama doktor onemli degil onemli olan arasi acilirsa dedi multi vitamin vs verdi simdi zaten daha iyiyim yiyorum ufaktan cuma gunu kontrolim var bebisimi gormeye haftayada pisikiyatri kontrolum var gercekten deliriyrm sanmistm 7/24 nefes alamadm bole bisey hic yasamasm hic ilac yapmış kisaca ama dayaninca etkilerini gormeye basliyrsn benim bugun 3 hafta oldu baslayali rabbim hepinize sifa versin yasamayan anlamaz

Amin amin. Gerçekten çok zor. Çok geçmiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın. Ben de lustral kullanıyorum huzursuzluk hali hala devam ediyor.ataklar ara sıra gelip gidiyor. kontrole geldim şimdi. Bakalım doktor ne diyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu şekilde yaşamak çok zor.

Kaclik aliyorsun lustrali

Merhaba, hay allahım yaa üzüldüm senin adına ama yapcak bir şey yok bende aynılarını yaşadım Allahım kimseye yaşatmasın yok böyle bi hastalık insanın gözü bebek değil bir şey görmüyor bende delirmiştim intihar planları yapmaya başlamıştım

Çok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir rahatsızlık. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Burdan iyiyim daha iyi hissediyorum yazanlar oldukça kendim rahatlamış kendim iyileşmiş gibi hafifliyorum. Maşallah nazar değmesin ve bir daha rabbim kimseye yaşatmasın. Bebeğin kaç haftalık. Herkese şifa diliyorum burdan ve bu grubu gün gelip böyle şeyleri yaşayıp okuyanlar biraz olsun rahatlayacak. Doğumdan sonra da inşallah bebeklerimiz sağlıklı diye yazmayı nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…