Canım bende ılk hamılelıgımde 50 mg lutral kullandım 10 gun sonra gostermeye baslamıstı.ınsllh sanada tez zamanda gosterır.İlacın dozunu yükseltti doktor. 50 mg lustral alacağım artık. Etkisini 1 ay bulur göstermesi dedi. İnşallah daha yakın zamanda gösterir de huzursuzluğumu alır.
İnşallah. Gerçekten çok ihtiyacım varCanım bende ılk hamılelıgımde 50 mg lutral kullandım 10 gun sonra gostermeye baslamıstı.ınsllh sanada tez zamanda gosterır.
Canım benim. Rabbim sana da bol sabırlar ve dayanma gücü versin. Çocuğu iyi olan çok anne var. Çocuk için korkma Allahın izniyle bir şey olmaz Allah korur onu. Doktorlar daha iyi bilir ama ilk 3 ay fazla bi şey vermiyorlar. Ben 6 aylık olacağım nerdeyse. Anca lustral verdi. Hepimiz iyi olalım inşallah en çok istediğim bu benim de. Lütfen dayanmaya çalışMerhaba kızlar, hepinize rabbimden büyük sabırlar diliyorum. Kimse bu sayfaları okuyorsa mutlu değildirben de hamileyim yarın 7 haftam dokuyor. 10 seneden fazladır antidepresan kullandım. Ne zaman bıraksam kötüleştim. Kullanırken de kronik depresif oluyorum hiç bir zaman tam mutlu olamıyorum. Ama ilaçları bıraktığımda direk majör depresif krize giriyorum. Kaygılarım hiç bitmiyor ve uyku denilen bişey kalmıyor. Gene bebek için kontrollü bir şekilde bıraktım. Hem psikiyatrist hem psikologla görüşüyorum. 14 seans TMS tedavisi de aldım ama asla rahatlayamıyorum. Psikiyatristim uyku için unisom diye bir ilaç verdi ama çok etkisiz parol gibi bir ilaç. Çok darda kalırsan ativan al dedi en düşük dozunu yazdı. O da zaten xanax benzeri birşey. Sadece içtiğin an biraz rahatlatıyor ve her gün de kullanamıyorum zaten. Ama ben her gün her saat her dakika her an çok kötüyüm. İlk 3 ay başka ilaç vermek istemiyorlar. Daha 7 haftam dolacak nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. İşim de sürekli faal olmam gereken insanlarla ilgilenmem gereken odaklanmam gereken bir iş. Zaten 10 gün rapor aldım evde de hiç iyi olmadım. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Hamileliğin başlarında lustral xanax ya da başka bişey kullanan hamileliği olumlu giden bebeğinde bişey olmayanlar var mı
Allah razı olsunCanım benim. Rabbim sana da bol sabırlar ve dayanma gücü versin. Çocuğu iyi olan çok anne var. Çocuk için korkma Allahın izniyle bir şey olmaz Allah korur onu. Doktorlar daha iyi bilir ama ilk 3 ay fazla bi şey vermiyorlar. Ben 6 aylık olacağım nerdeyse. Anca lustral verdi. Hepimiz iyi olalım inşallah en çok istediğim bu benim de. Lütfen dayanmaya çalış
Tekrardan geçmiş olsun Rabbim inşallah şifanı versinMerhaba kızlar, hepinize rabbimden büyük sabırlar diliyorum. Kimse bu sayfaları okuyorsa mutlu değildirben de hamileyim yarın 7 haftam dokuyor. 10 seneden fazladır antidepresan kullandım. Ne zaman bıraksam kötüleştim. Kullanırken de kronik depresif oluyorum hiç bir zaman tam mutlu olamıyorum. Ama ilaçları bıraktığımda direk majör depresif krize giriyorum. Kaygılarım hiç bitmiyor ve uyku denilen bişey kalmıyor. Gene bebek için kontrollü bir şekilde bıraktım. Hem psikiyatrist hem psikologla görüşüyorum. 14 seans TMS tedavisi de aldım ama asla rahatlayamıyorum. Psikiyatristim uyku için unisom diye bir ilaç verdi ama çok etkisiz parol gibi bir ilaç. Çok darda kalırsan ativan al dedi en düşük dozunu yazdı. O da zaten xanax benzeri birşey. Sadece içtiğin an biraz rahatlatıyor ve her gün de kullanamıyorum zaten. Ama ben her gün her saat her dakika her an çok kötüyüm. İlk 3 ay başka ilaç vermek istemiyorlar. Daha 7 haftam dolacak nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. İşim de sürekli faal olmam gereken insanlarla ilgilenmem gereken odaklanmam gereken bir iş. Zaten 10 gün rapor aldım evde de hiç iyi olmadım. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Hamileliğin başlarında lustral xanax ya da başka bişey kullanan hamileliği olumlu giden bebeğinde bişey olmayanlar var mı
O maalesef hepimizde var, üstüne de hamilelik hormonları eklenince dayanılmaz oluyor.Allah razı olsundayanıyorum ama yeter artık Allah canımı alsın diyerek dayanıyorum. Ve her gün daha da kötü oluyorum. Yarın bir gün bunu da yapamıcam diye korkuyorum
Amin cok teşekkür ederim 25 haftaligizÇok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir rahatsızlık. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Burdan iyiyim daha iyi hissediyorum yazanlar oldukça kendim rahatlamış kendim iyileşmiş gibi hafifliyorum. Maşallah nazar değmesin ve bir daha rabbim kimseye yaşatmasın. Bebeğin kaç haftalık. Herkese şifa diliyorum burdan ve bu grubu gün gelip böyle şeyleri yaşayıp okuyanlar biraz olsun rahatlayacak. Doğumdan sonra da inşallah bebeklerimiz sağlıklı diye yazmayı nasip etsin rabbim.
1 haftaya rahatlarsnİlacın dozunu yükseltti doktor. 50 mg lustral alacağım artık. Etkisini 1 ay bulur göstermesi dedi. İnşallah daha yakın zamanda gösterir de huzursuzluğumu alır.
Ben de öyle dedim şu mübarek ramazan ayında belki bir tık iyi hissederim martı çıkarmaya çalışayım gerisini sonra düşünürüz dedim ama 2 gündür çok beter oldum katlanamıyorum.Tekrardan geçmiş olsun Rabbim inşallah şifanı versinhamileliğin başından beri kullanıp sağlıklı bebeği olan insanlar çok ama tabi dayanabilirsen bence 12. haftaya kadar dayan biliyorum söylemesi çok kolay yaşaması çok zor ama şu mart ayini da çıkartmaya çalış tabii ki yine de sen bilirsin insan en iyi kendi yaşadığını kendisi bilir
Ben daha hamile olduğumu öğrenmeden kıvranmalarım başladı, test yapıp öğrenince beta hcg arttıkça bin beter oldum. Dediğin gibi çok etkiliyor.O maalesef hepimizde var, üstüne de hamilelik hormonları eklenince dayanılmaz oluyor.
İnşallah1 haftaya rahatlarsn
Nasıl olacak zorda kaldıkça o dediği ilacı iç mademBen daha hamile olduğumu öğrenmeden kıvranmalarım başladı, test yapıp öğrenince beta hcg arttıkça bin beter oldum. Dediğin gibi çok etkiliyor.
Anlıyorum seni canım zor bir süreçten geçiyorsun dayanacak gibi olmadığını iyi biliyorum bol bol dua oku istersen bir daha doktoruna danış ama az kaldı 12. haftana sabredebiliyorsan da et.Ben de öyle dedim şu mübarek ramazan ayında belki bir tık iyi hissederim martı çıkarmaya çalışayım gerisini sonra düşünürüz dedim ama 2 gündür çok beter oldum katlanamıyorum.
Kaçıncı haftanzda ilaca başladınız?Amin cok teşekkür ederim 25 haftaligiz
Bu kadar stresten ben kendimi aşırı halsiz çok ağır bir grip gibi hissediyorum sürekli ishal oluyorum sürekli bi yerim ağrıyor onun minicik bedenine ne yağıyordur bu stres hormonları bu kadar adrenalin kortizol kim bilirNasıl olacak zorda kaldıkça o dediği ilacı iç madem
Az kaldı dediğin 5 haftaAnlıyorum seni canım zor bir süreçten geçiyorsun dayanacak gibi olmadığını iyi biliyorum bol bol dua oku istersen bir daha doktoruna danış ama az kaldı 12. haftana sabredebiliyorsan da et.
Oyle malesefAz kaldı dediğin 5 haftaen az bir bu kadar daha. İlaca başlayınca da en az 10 gün sürüyor etki etmesi
Merhaba, başka sayfalarda okumuştum başından beri kullanan vardı ben 11-12 hafta arasında başlamıştım ama keşke başından başlasaydım o haftalara gelene kadar süründüm. Kadın doğum doktorum da keşke önceden içseydin böyle olmazdı dedi. Bekleyince hastalık ilerledi kontrolden çıktı toparlamak çok zor oldu. O günler aklıma geldikçe boğazımı biri sıkıyor sanki daralıyorum..Merhaba kızlar, hepinize rabbimden büyük sabırlar diliyorum. Kimse bu sayfaları okuyorsa mutlu değildirben de hamileyim yarın 7 haftam dokuyor. 10 seneden fazladır antidepresan kullandım. Ne zaman bıraksam kötüleştim. Kullanırken de kronik depresif oluyorum hiç bir zaman tam mutlu olamıyorum. Ama ilaçları bıraktığımda direk majör depresif krize giriyorum. Kaygılarım hiç bitmiyor ve uyku denilen bişey kalmıyor. Gene bebek için kontrollü bir şekilde bıraktım. Hem psikiyatrist hem psikologla görüşüyorum. 14 seans TMS tedavisi de aldım ama asla rahatlayamıyorum. Psikiyatristim uyku için unisom diye bir ilaç verdi ama çok etkisiz parol gibi bir ilaç. Çok darda kalırsan ativan al dedi en düşük dozunu yazdı. O da zaten xanax benzeri birşey. Sadece içtiğin an biraz rahatlatıyor ve her gün de kullanamıyorum zaten. Ama ben her gün her saat her dakika her an çok kötüyüm. İlk 3 ay başka ilaç vermek istemiyorlar. Daha 7 haftam dolacak nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. İşim de sürekli faal olmam gereken insanlarla ilgilenmem gereken odaklanmam gereken bir iş. Zaten 10 gün rapor aldım evde de hiç iyi olmadım. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Hamileliğin başlarında lustral xanax ya da başka bişey kullanan hamileliği olumlu giden bebeğinde bişey olmayanlar var mı