- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
Rabbim yardımcın olsun. Kendini akşamları bir dene her zaman aynı saatte al ve uykun geldiği an yatağa geç bir kaç gün etki etmezse doktoruna danışarak sabah akşam alırsın ama etki edeceğine eminim bugün etmese yarın mutlaka ederVar 6 yaşında bendemi öyle yapsamki
Ben 23. Haftada başlamıştım. Sadece atarax ile başladım ama düzenli almadım. Etki etmedi tabi sonra düzenli almaya başladım. Bir aydır düzenli alıyorum. Ataklarım gelip gidiyordu. Yanında lustral verdi lustrala geç başladım. Şimdi lustral atarax alıyorum. Atarax düzenli düzensiz 2 ay oldu başlayalı lustralı hatırlamıyorum arada kötü oldukça almıştım şimdi sanırım 10 gündür düzenli alıyorumSaol sen ne zmndir kullaniyorsun ilacin ne başka
Nasıl oluyor ataklarınGeçmiyor11den belli
Midem kötü oldu sabaha karşı yazamadım sana nasıl oldunBacaklarım kasılıyor beynim susmuyor kollarım uyuşuyor tam uykuya dalacam birşey uyandiriyor sonra korku sarıyor içimi dolanip duruyorum
Bi abdest al sıkıntı dualarını oku bi yasin oku yüksek sesle iyi gelir inşallahAtak geçti biraz uyumusum da hala etkisi var düşüncelere daliyorum
Ayyy aynı bende böyleydim ve geçmiyordu bütün gün böyleydiBacaklarım kasılıyor beynim susmuyor kollarım uyuşuyor tam uykuya dalacam birşey uyandiriyor sonra korku sarıyor içimi dolanip duruyorum
Nasıl oldunAtak geçti biraz uyumusum da hala etkisi var düşüncelere daliyorum
Canim ilaclar mi fayda etmiyo acaba yani simdiye iyilesme baslamasi lazimdi en azindan idare edebilecegin kadar olmaliydi.Rabbim sifa versin insallh bu rahatsizligi iyi bildigim icin neler yasadigini anlayabiliyorumAynıyım kizlar
Bide canim ihlamur cayi icsene ben kotu oldugumda bir bardak içiyorum iyi geliyor belki sana da iyi gelir dene istersenAynıyım kizlar
Ihlamur içiliyor canım hastalandığımda doktorum ihlamur içebilirsin demiştiIhlamur hamileyken içiliyor mu
Evt iciliyorIhlamur hamileyken içiliyor mu
Geç yazıyorum kusura bakma. En kolay ne varsa yemek onu hemen yapmaya çalışıyorum cocuga . Başım çok ağrıyor biraz yatayım diyorum. Bir kaç bahane buluyorumİster tabi. Benim en çok düşündüğüm o hani artık aklı ermeye başlamış mesela kriz geldiği zaman ne diyorsun kalkıp yemeğini yapabiliyor musun ona ya da ilgilenebiliyor musun
Estağfurullah, Anlıyorum. Allah senin de bizlerin de yardımcısı olsun.Geç yazıyorum kusura bakma. En kolay ne varsa yemek onu hemen yapmaya çalışıyorum cocuga . Başım çok ağrıyor biraz yatayım diyorum. Bir kaç bahane buluyorum