Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin iyimisin?Herkes nasıl bugün?
İyi gibiyim bende karnım davul gibi diyafram baskısından nefes alamıyorumHerkes nasıl bugün?
Şükür bugün bir tık daha iyiyim ama iyiyim demeye de korkuyorum kendi kendime nazar mı ediyorum acaba diye düşünüyorum.Iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin iyimisin?
O neden olduİyi gibiyim bende karnım davul gibi diyafram baskısından nefes alamıyorum
Ben de kendime iyi demeye korkuyorum insan kendi kendine nazar edebiliyorum gerçekten :) sizin rahatsızlığınız kaçıncı haftanzda başlamıştıŞükür bugün bir tık daha iyiyim ama iyiyim demeye de korkuyorum kendi kendime nazar mı ediyorum acaba diye düşünüyorum.
Hamileliğimin 20. Haftasindaydim sanırım. 21 de olabilir o aradaBen de kendime iyi demeye korkuyorum insan kendi kendine nazar edebiliyorum gerçekten :) sizin rahatsızlığınız kaçıncı haftanzda başlamıştı
Iyı en azından yarısında baslamıs buda guzel bır sey bende korkuyorum ılk hamılelıgımde 11 cı haftamda baslamıstı rahatsızlıgım. Bu hamilelıgım de o haftalarda başlar diyeHamileliğimin 20. Haftasindaydim sanırım. 21 de olabilir o arada
Ne kadarlık hamilesin şu an yeni miIyı en azından yarısında baslamıs buda guzel bır sey bende korkuyorum ılk hamılelıgımde 11 cı haftamda baslamıstı rahatsızlıgım. Bu hamilelıgım de o haftalarda başlar diye
8 haftlıkNe kadarlık hamilesin şu an yeni mi
Daha çok yeni inşallah başlamaz senin de kolay hamilelik geçirirsin.8 haftlık
Benim duamda hepinize yer var Allah kabul ederse inşallah. Şimdi nasılsınKızlar hayırlı Ramazan’lar dilerim hepinize, bütün dua ve dilekleriniz kabul olsun inşallah benim içinde dua etmeyi unutmayın. Geçen sene bu zamanlar 3 aylık hamileydim ve psikiyatri servisinde yatıyordum bütün Ramazan’ı orda geçirmiştim..
Bebeğin duruşuyla alakalı dedi doktor. Baş aşağı dönmedi henüz mideme diyaframıma baya baskı yapıyor.O neden oldu
Amin inşallah rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese derman olsun. Ramazan bereketi ile gelsin. Sınavını vermişsin Allah bir daha kimseye yaşatmasın.Kızlar hayırlı Ramazan’lar dilerim hepinize, bütün dua ve dilekleriniz kabul olsun inşallah benim içinde dua etmeyi unutmayın. Geçen sene bu zamanlar 3 aylık hamileydim ve psikiyatri servisinde yatıyordum bütün Ramazan’ı orda geçirmiştim..
Ha normal o zaman. Aman tek o olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Ne zaman doğum hayırlısıylaBebeğin duruşuyla alakalı dedi doktor. Baş aşağı dönmedi henüz mideme diyaframıma baya baskı yapıyor.
Amin Allah’ın izniyle Nisan sonu gibi duruyor.Ha normal o zaman. Aman tek o olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Ne zaman doğum hayırlısıyla
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallahAmin Allah’ın izniyle Nisan sonu gibi duruyor.
Amin hepimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alalımRabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah