Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Gerçekten inanılmaz kötü. Ben de sanırım kararlı bir şekilde gidip ilaca başlayacağım. Sen hangi ilaca başladın çabuk etki etti mi şu an kaç haftalık hamilesin. Bebeğin gelişimi nasıl

Gerçekten inanılmaz kötü. Ben de sanırım kararlı bir şekilde gidip ilaca başlayacağım. Sen hangi ilaca başladın çabuk etki etti mi şu an kaç haftalık hamilesin. Bebeğin gelişimi nasıl
Yani ben ikiz bebeklere hamileydim. Çıkarın şunları karnımdan falan diyordum delirmiştim, kendimi kontrol edemiyordum, sonra psikiyatri servisine yatırdılar beni orda doktor bi sürü ilaçlar başladı. 1.5 ay falan lustral ve sakinleştiriciler kullandım sonra doğuma kadar lustralle devam ettim. Lustral yanında sakinleştirici kullanınca etki hemen etmeye başladı. Bebeğin gelişimi normal devam etti bi anormallik doğum kusuru falan olmadı. 6.5 ay oldu doğum yapalı bebeğimin bi tanesi yoğun bakımda yattı nefes alamıyordu kullandığım ilaçlardan olduğunu söylediler ama 1 günde iyileşti. Doğumdan sonra 3 gün hastanede kaldık tetkikler yapıldı ve çıktık. Şimdi çocuk doktoru takip ediyor bir süre böyle gidecek umarım her şey yolunda gider, bilmiyorum

Ya hemen de kullandığın ilaçlara bağlamaları büyük gaddarlık bence. İkiz hamilelik zaten komplikasyon ihtimali daha yüksek bir hamilelik. Tek doğumlarda bile çocuklar günlerce küvezde kalıyor. 1 günü de tedbir amaçlı almışlardır. Benim arkadaşimin tek çocuk doğumu 2 hafta kaldı Yenidoğan’da. Bence doktorlar ne dese de sen kendini suçlama. O ilaçları kullanmasaydın intihar etmesen bile o kadar yoğun stresin vücudun salgıladığı kortizol adrenalin emin ol çok daha fazla zarar verirdi bebeklere. Çok daha erken doğururdun. Bence çok şanslısın bebişlerin de çok şanslı onları çok düşünen bir anneleri var

Evet haklısın işte bizim insanlarımızı biliyorsun hamileyim ilaç kullanıyorum deyince hemen aman allahım diyerek bakıyorlar. Sanki ben çok meraklıydım kim isterdi öyle olmayı şimdi düşünüyorum kendime şaşırıyorum tuhaf tuhaf hareketler falan yapıyordum yani iyileştikten sonra ben niye böyle yaptım niye böyle oldum diye kendimi yedim ağladım doğuma kadar. Kadın doğum doktorum Allah razı olsun benimle çok uğraştı sonunda bıktı 38.haftada sezeryan yaptı ve süreç bitti

Zaten bebekleri düşünmesen , sana zarar vereceğini bilsen bile öyle hissetmek yerine içersin o ilaçları. 12 hafta dayandığın için büyük bir içtenlikle kutluyorum seni ben şu an mesela hamile olmasam ilaçların bana herhangi bir zararı olacağını söyleseler hiç dinlemem gene içerim.

Sağol canım, zaten mantıklı düşünemiyorsun ki beyin oyun oynuyor sürekli susmuyor.. içine şeytan giriyor sanki istemediğin şeyleri yaptırıyor söyletiyor.. bir de sana inanmayan dolu insanla uğraşıyorsun.. sende durumuna göre karar verirsin kulllanıp kullanmamaya. Ben 4 psikiyatrik ilaç kullandım

Sağol canım, zaten mantıklı düşünemiyorsun ki beyin oyun oynuyor sürekli susmuyor.. içine şeytan giriyor sanki istemediğin şeyleri yaptırıyor söyletiyor.. bir de sana inanmayan dolu insanla uğraşıyorsun.. sende durumuna göre karar verirsin kulllanıp kullanmamaya. Ben 4 psikiyatrik ilaç kullandım

Çok zor gerçekten tez zamanda sağlığına kavuş 12 haftaya kadar dayanırsın bence dayanamazsan bile sıkıntı yapma o da ayrı tetikliyor. Bebeklerde bile kullanılan kaşıntı ilacı var. O panik atak hastalarında kaygı azaltıcı uyku gibi etkiler yapıyor. Ben ilk onunla başlamıştım. Tabi doktoruna sorarsın. Bitkisel ilaçlarla 12 haftayı tamamlar sonra antidepresana devam edersin. Stres yapma kendine hepimiz kullanıyoruz öyle Ya da böyle gelecek olan allahtan kullanmasan da herşey olabilir kullansan da olabilir gönlünü ferah tut.

Aynen bu hastalıklar bence bizim arkadaşımız bunlarla yaşamayı öğreneceğiz hiç bir zaman tam olarak geçmeyecek ama baş etmeyi savaşmayı ya da umursamamayı öğreneceğiz. O düşünceler hep gelecek yoksa

Bana unisom diye bi ilaç verdi uyku için. Dediğin gibi çok hafif bişey. Gebelikte de kullanılıyor ama pek faydası olmadı. Pasifloranın da olmadı

Avil mi canım o dediğin, bana da acilde yapmışlardı sakinleştirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…