Çok üzüldüm Rabbim bir an önce içine huzur versin inşallah. Zaten geliyor ve sebebini bilemiyorsun o Çok kötüGünaydın bugun ben pek ıyı sayılmam gece atak geldi aniden ney tetıkledı neden oldu bılmıyorum huzursuz ettı benı bıde bende gece ufak bır atak bıle olsa gunduzumude huzursuz edıyorsen nasılsın ılac bıraz etkı etmeye basladı mı
Sagol canim cumlemize insalllh aynn bazen sebepsiz bazen en ufacik sey bile tetikleyebiliyor malesefÇok üzüldüm Rabbim bir an önce içine huzur versin inşallah. Zaten geliyor ve sebebini bilemiyorsun o Çok kötü
Şu an ilaç falan kullanıyor musun sen canımSagol canim cumlemize insalllh aynn bazen sebepsiz bazen en ufacik sey bile tetikleyebiliyor malesefsen nasılsın ıyımısınız?
Yok canım suan kullanmıyorum daha 7-8 haftalıgımŞu an ilaç falan kullanıyor musun sen canım
Aman iyi bari, burda ki yazışmaları kafana takma etkilenmeYok canım suan kullanmıyorum daha 7-8 haftalıgım
Ister ıstemez her seyı takıyorum ya ılerleyen zamanlarda nasıl olcak artacak mı ilac kullanıcam mı yıne gıbı gıbıAman iyi bari, burda ki yazışmaları kafana takma etkilenme
Canım sen hastaneden geldin ya belki stres yaptın onun da etkisi olabilirhastaneden geldim biraz uyuyayım dedim. Demez olaydım ya bu içteki yangı kaygı tasa nedir neden gitmez. Neden basıyor uykuda anlamıyorum.
Sorma canm . Çok zor . 7 yaşında kızım var Allah tan anlatabiliyorum kendimi ama ne kadar olsa ilgi gerekiyorOf hem çocuk var hem hamilesin. Çok zor oluyordur senin için. Çok üzülüyorum hepimiz adına
Ay neydi sizin ilaç unuttum ativanmiydi nervium muyduhiiiç eziyet etme kendine iç xanax benm kullandıgmın yanında masum kalıyor daha
Sizinde kutlu olsun:)Bugun herkezde bu huzursuzluk var galiba bndede vsr malesef.ilac kullaniyormuydunuz.Nasilsinz kızlar. Günümüz kutlu olsun :) bugün bende anksiyete krizi başladı. Buraya attım biraz kendimi. Mide bulantısı huzursuzluk titreme var . Endiseliyim cok bisey olucak gibi his oluyor . Hala ilaca bugün direniyorum
Çok şükür bugünü krizsiz geçirdim. Ama her an ne olacağını bilemiyor insan. Durduk yerde bi geliyor günlerce gitmiyor bazen.Sagol canim cumlemize insalllh aynn bazen sebepsiz bazen en ufacik sey bile tetikleyebiliyor malesefsen nasılsın ıyımısınız?
İster tabi. Benim en çok düşündüğüm o hani artık aklı ermeye başlamış mesela kriz geldiği zaman ne diyorsun kalkıp yemeğini yapabiliyor musun ona ya da ilgilenebiliyor musunSorma canm . Çok zor . 7 yaşında kızım var Allah tan anlatabiliyorum kendimi ama ne kadar olsa ilgi gerekiyor
Evt illet bir rahatsizlik gercekten Allah kimseye yasatmasin cok zorrÇok şükür bugünü krizsiz geçirdim. Ama her an ne olacağını bilemiyor insan. Durduk yerde bi geliyor günlerce gitmiyor bazen.
Nervium benimdiAy neydi sizin ilaç unuttum ativanmiydi nervium muydu
Amin ama bize niye yaşattı bilmiyorumEvt illet bir rahatsizlik gercekten Allah kimseye yasatmasin cok zorr
ativan paxil remeronAy neydi sizin ilaç unuttum ativanmiydi nervium muydu
ativan paxil remeron
keşke bitane olsa