Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Çok üzüldüm Rabbim bir an önce içine huzur versin inşallah. Zaten geliyor ve sebebini bilemiyorsun o Çok kötü

hastaneden geldim biraz uyuyayım dedim. Demez olaydım ya bu içteki yangı kaygı tasa nedir neden gitmez. Neden basıyor uykuda anlamıyorum.

Nasilsinz kızlar. Günümüz kutlu olsun :) bugün bende anksiyete krizi başladı. Buraya attım biraz kendimi. Mide bulantısı huzursuzluk titreme var . Endiseliyim cok bisey olucak gibi his oluyor . Hala ilaca bugün direniyorum

Sizinde kutlu olsun:)Bugun herkezde bu huzursuzluk var galiba bndede vsr malesef.ilac kullaniyormuydunuz.

Sagol canim cumlemize insalllh aynn bazen sebepsiz bazen en ufacik sey bile tetikleyebiliyor malesef sen nasılsın ıyımısınız?
Çok şükür bugünü krizsiz geçirdim. Ama her an ne olacağını bilemiyor insan. Durduk yerde bi geliyor günlerce gitmiyor bazen.

Sorma canm . Çok zor . 7 yaşında kızım var Allah tan anlatabiliyorum kendimi ama ne kadar olsa ilgi gerekiyor
İster tabi. Benim en çok düşündüğüm o hani artık aklı ermeye başlamış mesela kriz geldiği zaman ne diyorsun kalkıp yemeğini yapabiliyor musun ona ya da ilgilenebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…