Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Kolay gelsin uyku sorunum var cnm uyuyamiyorum tam uyuyacam dalıyorum tık uyan doktor secita 5 mg yanında atarax verdi 25mg uyku sorunun olursa iç diye ictim bakalım inşallah faydası olur

Aldım ama faydası olmadiki
Saat kaçta aldın bir de tam mı alıyorsun akşamları . Ben akşamları saat beş altı gibi alıyorum. Normalde bir saate etki ediyor ama benim akşama doğru 22.00 gibi uykum geliyor tedirgin oluyorum ama bir şekilde gözümü kapatıyorum. Her gün kendimi ona şartlamıştım uykum aynı saatte geldiği için hep aynı saatte alıyorum. Kendini dene normal hayatta uykuya geçtiğin saatten biraz önce al takip et çok geç alınca kendi uyku saatini geçip sıkıntılı saate giriyorsun uykuya geçmek zor oluyor

Atarax yarım al dedi
Ben Ataraxı yarım akşam yarım sabah alıyorum. Çok korkulacak ben ilaç olmadığını uykularımı düzene sokmam için düzgün almam gerektiğini söylemişti. Bir kaç güne etki eder yorulursun tabi çok zor Allah seninde bebeğininde bu sıkıntıyı yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…