Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Saol sen ne zmndir kullaniyorsun ilacin ne başka
Ben 23. Haftada başlamıştım. Sadece atarax ile başladım ama düzenli almadım. Etki etmedi tabi sonra düzenli almaya başladım. Bir aydır düzenli alıyorum. Ataklarım gelip gidiyordu. Yanında lustral verdi lustrala geç başladım. Şimdi lustral atarax alıyorum. Atarax düzenli düzensiz 2 ay oldu başlayalı lustralı hatırlamıyorum arada kötü oldukça almıştım şimdi sanırım 10 gündür düzenli alıyorum

Bacaklarım kasılıyor beynim susmuyor kollarım uyuşuyor tam uykuya dalacam birşey uyandiriyor sonra korku sarıyor içimi dolanip duruyorum

Bugün son ilişkinin 13. Günü
İlaç kullanmadan adet olan biri değilim ve iki yıllık evliyim. Şubatın 24 de şefaf yumurta akı kıvamında akıntım oldu bir defalık. O günden beri ara ara bel kasık ağrısı gögüs hassasiyeti yaşadım.
Dün sabah test yaptım hem kaset test hemde erken gebelik testi ikiside negatif.
Sanırım psikolojik dedim fakat bugün öğleden beri sürekli esniyorum ve uykum var direniyorum uyumamak için gece uyuyamam diye.
Böyle birşey yaşayan var mı bu neyin nesi anlamıyorum artık cidden bunaldım.

İster tabi. Benim en çok düşündüğüm o hani artık aklı ermeye başlamış mesela kriz geldiği zaman ne diyorsun kalkıp yemeğini yapabiliyor musun ona ya da ilgilenebiliyor musun
Geç yazıyorum kusura bakma. En kolay ne varsa yemek onu hemen yapmaya çalışıyorum cocuga . Başım çok ağrıyor biraz yatayım diyorum. Bir kaç bahane buluyorum

Geç yazıyorum kusura bakma. En kolay ne varsa yemek onu hemen yapmaya çalışıyorum cocuga . Başım çok ağrıyor biraz yatayım diyorum. Bir kaç bahane buluyorum
Estağfurullah, Anlıyorum. Allah senin de bizlerin de yardımcısı olsun.

X