- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Evt gecmıste genetık yatkınlık olunca hamılelıktede hormonlar altust olunca boyle kotu oluyoruz.hormonları bozulan ınsanlarda depresyon cıkabılıyorBiz hamilelik hormonlarından mı bu kadar kötü olduk
Napacagiz biz böyle böyle ben 2hafta olucak nerdeyse uykusuzumBnwde uyuyamiyorum
Senin hiç uykun gelmiyor mu yoksa geliyorda tedirgin olup mu uyuyamıyorsunNapacagiz biz böyle böyle ben 2hafta olucak nerdeyse uykusuzum
Vücudun ilaç ve hamilelikle savaşıyor sabret geçecekİlaca başlayalı hiç uyku yok
Uykum. Geliyor tam uyurken bacaklarım kasılıyor sonrada uyuyamiyorum heralde vücut ilaç istiyor dozu az geliyorSenin hiç uykun gelmiyor mu yoksa geliyorda tedirgin olup mu uyuyamıyorsun
İste hamile olunca düşük doz verdiklerinden bize yetmiyor. Şöyle deliksiz rahat uykuyu hepimiz çok özledik.Uykum. Geliyor tam uyurken bacaklarım kasılıyor sonrada uyuyamiyorum heralde vücut ilaç istiyor dozu az geliyor
Aynen vallaİste hamile olunca düşük doz verdiklerinden bize yetmiyor. Şöyle deliksiz rahat uykuyu hepimiz çok özledik.
İlk başlarda oluyor. Acaba sen doktora uyuyamıyorum dedin mi. Böyle devam ederse bi daha git uyuyamıyorum deİlaca başladıktan sonra uykusuzluk oldumu sizdede kizlar gectimi sonra
Günümüz kutlu olsun hanımlarKızlar,hanımlar...
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Hepimiz çok özeliz bu kötü günler geçecek inşallah rahata kavuşacağız bir an önce.
Hepinizi kutluyorum
Günaydın bugun ben pek ıyı sayılmam gece atak geldi aniden ney tetıkledı neden oldu bılmıyorum huzursuz ettı benı bıde bende gece ufak bır atak bıle olsa gunduzumude huzursuz edıyorNasılsınız bugün