• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Haşimoto

canım çok yüksek değil,daha da düşüş olacaksa antikor falan kalmaz sende inşallah.benim de şu an anti tpo 325, anti tg 18.hamile kalırsam bende tekrar ölçtüreceğim.bu ay heyecanla bekliyorum bakalım.[/QUOT

canım inşallah hamilesindir:Saruboceq:değilsen bile sakın üzülme ben senin en kısa zamanda tekrar hamile kalacağına inanıyorum..çünkü zaten sen hamile kalabiliyorsun...bide hiç olamayan insanlar var..örneğin bende ilk hamileliğimde hiç bir sorun yoktu ,eşimin sperm sayısı düşüktü kızıma nerdeyse 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim..demekki kısmet o zamanmış ..işte sende hep moralini yüksek tut,pozitif düşünmeye çalış ve hiç vazgeçme benim sana nacisane tavsiyem:1hug:

Arkadaşlar haşimoto hastası olup hamile olanlar burada bulaşalım.ben haşimoto hastayım şu an hamile değilim.3 ay önce bir düşük yaşadım ve şimdi tekrar bir bebek istiyorum.ancak eğer hamile kalırsam haşimotoyla hamilelik birarada nasıl gidecek,yoksa gitmeyecek mi yani tekrar düşük mü yapacağım,çok endişeliyim.haşimoto olduğu halde hamileliği iyi giden arkadaşlar lütfen buraya,morale ihtiyacımız var.

canım korkmana gerek yokmus bende haşimato hastasıyım tsh degerlerım normal fakat anti tpo yüksek doktorum bana hamile kalınca hemen gel dedi takibe alcakmıs ona gore ilaç vercekmiş şuanda triodin sana yetiyo ama hamilelikte yetmez dedi hemen kalınca gel dedi. ayrıca doktorumun gelinide haşimato hastasıymıs hıc korkma dedı benım gelinimde senin gibi dedi şuanda hamile ve ayda bir takipte herşey kontrolde dedi.iyi düşünelim iyi şeyler olsun.

canım korkmana gerek yokmus bende haşimato hastasıyım tsh degerlerım normal fakat anti tpo yüksek doktorum bana hamile kalınca hemen gel dedi takibe alcakmıs ona gore ilaç vercekmiş şuanda triodin sana yetiyo ama hamilelikte yetmez dedi hemen kalınca gel dedi. ayrıca doktorumun gelinide haşimato hastasıymıs hıc korkma dedı benım gelinimde senin gibi dedi şuanda hamile ve ayda bir takipte herşey kontrolde dedi.iyi düşünelim iyi şeyler olsun.

canım hakkımızda hayırlısı diyorum artık gerçekten ben de alıştım bu duruma,aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum olacaksa zaten göreceğiz olmamış bişey için şimdiden dert etmemin bir getirisi olmayacak.daha yolun başındayım.

slm arkadaşlar,bende haşimatoluyum hemde hipofiz adenomum var,tsh larım normal sınırlarda oda hap sayesinde 1 senedir bu hastalık yüzünden ilaç kullanıyorum hamile kalamıyordum,meğer bu hastalıklarım yüzündenmiş,1,5 yıl uğraştık 6 ay boşa kürek sallamışız,hormonlarım tam düzene girdi bu seferde dış gebelik geçirdim,5 ay sonra sağlam tüpümden hamile kaldım şimdi 33 günlük hamileyim,bekleme aşamasındayım tekrar dış gebelik olacak diye çok korkuyorum,bugün keseyi doktor gördü ama pazartesi gene bakacak bhcg ile beraber değerlendirecek,böyle bize umut olacak insanların yazılarını bende bekliyorum çünkü çocuk bambaşka birşey hele elinde olmadan sahip olamamak ve herkesin çocuk nezaman sorusu artık insanın kalbini acıtıyor

slm arkadaşlar,bende haşimatoluyum hemde hipofiz adenomum var,tsh larım normal sınırlarda oda hap sayesinde 1 senedir bu hastalık yüzünden ilaç kullanıyorum hamile kalamıyordum,meğer bu hastalıklarım yüzündenmiş,1,5 yıl uğraştık 6 ay boşa kürek sallamışız,hormonlarım tam düzene girdi bu seferde dış gebelik geçirdim,5 ay sonra sağlam tüpümden hamile kaldım şimdi 33 günlük hamileyim,bekleme aşamasındayım tekrar dış gebelik olacak diye çok korkuyorum,bugün keseyi doktor gördü ama pazartesi gene bakacak bhcg ile beraber değerlendirecek,böyle bize umut olacak insanların yazılarını bende bekliyorum çünkü çocuk bambaşka birşey hele elinde olmadan sahip olamamak ve herkesin çocuk nezaman sorusu artık insanın kalbini acıtıyor

canım hayırlı olsun hamileliğin, inşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağını alırsın hayırlısıyla.bak hamile kalabildin güzel bir başlangıç devamı da gelecektir.allah isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah.

verdiğiniz linkte haşimoto hastalığı olan tüm arkadaşlar genel olarak bu hastalıkla ilgili paylaşım yapıyor.benim ayrı konu açmamın sebebi sadece hamilelik ve haşimoto arasındaki ilişkiyle ilgili paylaşımlardı.yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istedim.teşekkürler.

Ben haşimaytoyken 2. hamileliğimi yaşadım.Profesor kontrolunde haplı tedavime devam ettim.Her ay mutlaka kan tahlili oldum.3.ayımda sadece büyük kızımı ayağımda salladım diye düşük tehlikesi yaşadım.Kızım şu an 5 yaşında gayet sağlıklı çok şükür.Onun haricinde romatoid artrid ile son 6 ayım yatalak ve sancılı geçti.Haşimotonun sıkıntılarını yaşadığımı hatırlamıyorum tedavi olduğum için.Herkes hayırlı,sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Arkadaşlar haşimoto hastası olup hamile olanlar burada bulaşalım.ben haşimoto hastayım şu an hamile değilim.3 ay önce bir düşük yaşadım ve şimdi tekrar bir bebek istiyorum.ancak eğer hamile kalırsam haşimotoyla hamilelik birarada nasıl gidecek,yoksa gitmeyecek mi yani tekrar düşük mü yapacağım,çok endişeliyim.haşimoto olduğu halde hamileliği iyi giden arkadaşlar lütfen buraya,morale ihtiyacımız var.
arkadaşlar ben hasimoto tiroidi olduğumu yeni öğrendim ilk hamileliğimde malesef ki sizin gibi bebeğim düştü daha sonra doktora gittim doktorum selen kapseln ve euthrox tablet verdi ve 1 ay içind e çok şükür antikorun 1000 lerin altina düştü tsh değerim de 3.27 den 0.22 ye kadar düştü ama doktorum her doktora göre farkli şeyler söyledi bana siyah çay,patlıcan ve turp yasakladı ve asla söylediklerinin dışına çıkmadım ve herseyim normale döndü suan hamile kalmam da sıkıntı olmadığı söyledi sizler de bunlari uygulayin derim ve ayrica en onemlisi moral ben ilk basta çok üzüldüm korktum ama snra 2 gun snra hic takmadım ve hersey bir ay içinde normale döndü bende herkes 3-4 sene oldu çocuk sahibi olamiyoruz die okuyunca arastirmalarimda endişelendim ama smdi hic bir problem yok sizde siyah cay patlıcan ve turp dan uzuk durun tuzu azaltin disardan yemekler yerine saglikli seyler yiyin haftada mutlaka balik yedim cok dikkat ettim sizde dikkat edin ama en onemli ilac moral

arkadaşlar ben 1 ay içinde hamile kaldim ve sonrası dusuk tehlikesi olduğunu öğrendim beni yönlendirdi

merhabalar, üzerinden vakit geçmiş ama bende haşimato hastasıyım. 9 aylık evliyim ve 2 kez düşük yaptım. bu rahatsızlıkla alakası olmadığı söylense de bir acaba kalıyor insanın içinde. normal yoldan hamile kalmak için araştırma yapıyorum. siz nasıl bir yol izlediniz.

merhabalar, üzerinden vakit geçmiş ama bende haşimato hastasıyım. 9 aylık evliyim ve 2 kez düşük yaptım. bu rahatsızlıkla alakası olmadığı söylense de bir acaba kalıyor insanın içinde. normal yoldan hamile kalmak için araştırma yapıyorum. siz nasıl bir yol izlediniz.
Canim merhaba yazını görünce yazmak istedim ben de hashimotoyum ama 4 aydır kalamıyorum :(

Başlığı okuyunca bir dövüş sporu gibi canlandı gözümde hemen daldım konuya “dur yapma hamilesin sen dövüş sporu yapmak da nereden çıktı” diyecektim ki.

Yeni bir hastalık terimi öğrenmiş oldum sayende.

Hastalık hakkında hiç bilgim yok ,Çok geçmiş olsun bu arada.

:) ay cok hossun canim. Gukdurdun beni. hasimato bir tiroid rahatsızlığı. Antikor uretimine bagli tiroid rahatsizligi oluşuyor. Allah herkese sifa versin inşallah.

Başlığı okuyunca bir dövüş sporu gibi canlandı gözümde hemen daldım konuya “dur yapma hamilesin sen dövüş sporu yapmak da nereden çıktı” diyecektim ki.

Yeni bir hastalık terimi öğrenmiş oldum sayende.

Hastalık hakkında hiç bilgim yok ,Çok geçmiş olsun bu arada.
Ah canim ya İnan benim de 3-4 aya kadar bi şeyim yoktu Biz de kendimiz istemedik bu hastalığı dikkat et sende de olmasın sonra ;)

Back
X