Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tsh i bellirli bir seviuede tutmak gerekiyormus. Hamile kalma konusunda biraz etkiliyormus ama dikkat edersen olmayacak diye bir sey yok. Senin tsh kac?
Antikorlarima artik bakılmıyor bile :) hep yüksek ilac kullanıyorum tsh 2nin altinda olması gerekiyor. Benim gebelik gerçekleşiyor ama düşük oldu nedeni arastiriliyor şimdi. Doktor sana birsey dedi mi? Birde antikor dusurme için kefiri tavsiye ediyorlar. Ben marketten aldim ama mayalanmadi. Maya arıyorum.
Antikorlarima artik bakılmıyor bile :) hep yüksek ilac kullanıyorum tsh 2nin altinda olması gerekiyor. Benim gebelik gerçekleşiyor ama düşük oldu nedeni arastiriliyor şimdi. Doktor sana birsey dedi mi? Birde antikor dusurme için kefiri tavsiye ediyorlar. Ben marketten aldim ama mayalanmadi. Maya arıyorum.
Tuz tuketimine dikkat etmen gerekiyor. Birde tuketilmemesi gereken yiyecekler var. Ben ilac aldigim icin diyetlere bakmana gerek yok dedi doktor. Yiyeceklerin ne oldugunu tam bilmiyorum. Ama kefir isini de bir arastirmani tavsiye ederim
Bu ne şimdi? Ben dalga geçmedim veya iğneleyici bir söz söylemedim, hamilelikten hormonların tavan yapmış anlıyorum seni ama beddua eder gibi mesajını anlamlandıramadım!!..
Ayrıca da cidden hamilelikte yapılan bir tür spor zannettim. Nedir yani insanız, herşeyi dört dörtlük bilmesek de ama duyuyoruz ama yaşıyoruz öğreniyoruz bir şekilde!.