Teşekkür ederimHamilelik ağır iş yapmamak kaydıyla hiçbir temizliğe engel değildir.. Hamile oluyoruz hasta olmuyoruz sonuçta..Ama tabi koltukları kaldırıp arkalarını süpürme, cam silme gibi tehlikeli hareketlerden kendinizi sakının.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Bünyem biraz zayıf olduğu icin tedirgin oluyorum dediğiniz gibi agır işlerde eşim ve annem yardım ediyor ama onlar yokken de mecbur yapıyosun.Robit supurgem var isimi gayet hafifletiyor. Ama dedigin gibi camasir var cam var mutfak dolaplari var. Var da var. Elimden geldikce kendime cok yuklenmeden yapiyorum. Tabi esim de Allah'tan yardim ediyor. Yoksa tek basina zor. Hamilelik bi hastalik degil. Annelerimiz ne sartlarda bizleri dogurmuslar. Yani bebek saglikliysa, hormon degerleriniz normal seviyedeyse ev isi yapmakla bisey olmaz. Yine de dikkatli olmakta fayda var.
Ya o agrilar iş yapınca bende de oluyo ama egilip kalkmayın durmadan olduğu kadar diyip geçin sonucta bebişlerimiz den onemli değilBugün 6 haftalık olduk.. iki haftadan fazladır temizlik yapmiyordum dikkat etmek için. Eşim pazar gunu yardimci oldu başladık temizlemeye ama süpürge tutmasini begenmedim aldim elinden butun evi süpürdüm tabi belim karnım kırılmış gibi ağrıdı. Allah korusun bişey olirsa değdi mi mal gerizekali diye kendime hakaretler edicem
Beraber gidiyoruz günü gününe o zamanYa o agrilar iş yapınca bende de oluyo ama egilip kalkmayın durmadan olduğu kadar diyip geçin sonucta bebişlerimiz den onemli değilbu arada benim de bugün 6 haftalık oldu
Benim bunyr normalde de dayanikli o yuzden cok sorun olmuyor sansli kesimdenim sanirimBünyem biraz zayıf olduğu icin tedirgin oluyorum dediğiniz gibi agır işlerde eşim ve annem yardım ediyor ama onlar yokken de mecbur yapıyosun.
Bende çok az işler yapıyorum makineyi doldurup boşaltıyorum yemek hazırlıyorum . Haftada belki 1-2 kere ancak evleri süpürüyorum eşim de kızıyor süpürme diye. Ama benim hamilelikte kanamalarım olduğu için. Kardeşim hamileyken tarlada bile çalıştı her işi yaptı ama benim hamilelik ilk olduğu için hassasız sanırımHamiş hanımlar siz nasıl temizlik yapıyorsunuz? Evi bile süpüremiyorum ben tozla bitmiyor iş. makine belini ağrıtır ağır kaldırma diyolar korkuyorum ama takıntılıgım var o temizliği yapmasam icim rahat etmiyor. Sizler nasıl geçirdiniz ve ya geciriyosunuz bu donemi?
10 gündür evi süpürmedim tozlar yumak olmuş. Bugün kv gelcek sağolsun kocam yaparım yaparım dedi yapmadı. 3 gündür karnım ağrıyor kasılıyor. Sabah makineyi boşalttım yine kasığıma sancı girdi.
İlk haftalarda o agrilar normal oluyor ama ilerlediyse dikkat edin aman bol bol dinlenin10 gündür evi süpürmedim tozlar yumak olmuş. Bugün kv gelcek sağolsun kocam yaparım yaparım dedi yapmadı. 3 gündür karnım ağrıyor kasılıyor. Sabah makineyi boşalttım yine kasığıma sancı girdi.
Ay da bi gelebiliyo ne yazık ki ama mecbur yapmamız gerek kocişler zaten yoruluyo yazıkBenim bunyr normalde de dayanikli o yuzden cok sorun olmuyor sansli kesimdenim sanirimev isi bitmez, gunluk temizlik yapilmasi sart maalesef. Dip koseyi de anneniz yapar. Benim ki coook uzaklarda. Siz sanslisiniz yine.
Ben de calisiyorum bana da yazikAy da bi gelebiliyo ne yazık ki ama mecbur yapmamız gerek kocişler zaten yoruluyo yazık
İlkler daha zor oluyo ya bi tecrübemiz bile yok ben şimdi den doğumun sonrasını düşünüyorumBende çok az işler yapıyorum makineyi doldurup boşaltıyorum yemek hazırlıyorum . Haftada belki 1-2 kere ancak evleri süpürüyorum eşim de kızıyor süpürme diye. Ama benim hamilelikte kanamalarım olduğu için. Kardeşim hamileyken tarlada bile çalıştı her işi yaptı ama benim hamilelik ilk olduğu için hassasız sanırım
Inanin dusundukce hassaslasiyor insan. Bi laf var ya sakinan goze batar diye. Valla annem 3.hamileligi kazayla olmus ama aldirmamis. Fakat ne isler yapmis kendisi dussun diye. Ki o zamanlar boyle bollukta yok ve 2 kucuk cocuk daha var evde. Ustune kayinvalide. Her isini yapmis etmis, daha da ekstra kendini yormus bebek kendisi dussun diye ama dusurmeyen Allah dusurmuyor..Bende çok az işler yapıyorum makineyi doldurup boşaltıyorum yemek hazırlıyorum . Haftada belki 1-2 kere ancak evleri süpürüyorum eşim de kızıyor süpürme diye. Ama benim hamilelikte kanamalarım olduğu için. Kardeşim hamileyken tarlada bile çalıştı her işi yaptı ama benim hamilelik ilk olduğu için hassasız sanırım
Benim görümcem gibi ol kocana yaptır resmen fırsata çevirdi kadın işi hiç bişeye elini sürmüyorHamiş hanımlar siz nasıl temizlik yapıyorsunuz? Evi bile süpüremiyorum ben tozla bitmiyor iş. makine belini ağrıtır ağır kaldırma diyolar korkuyorum ama takıntılıgım var o temizliği yapmasam icim rahat etmiyor. Sizler nasıl geçirdiniz ve ya geciriyosunuz bu donemi?