Allah kolaylık versin sizin işinizde kolay değilBen de calisiyorum bana da yaziktabi evden calistigim icin daha rahatim ama olsun 8 saat o bilgisayarin acik olmasi bile bi stres. Allahtan havalar biraz serinledi. Cok cam acmayin ev daha da tozlanmasin. Yazin tum camlar acik daha cok tozlaniyordu.
İnsanın gözünü korkutuyorlar ya zaten hep evdesin temizlik yemekten başka yapacak bi şey de yok en azından öyle vakit geciyoSadece camı silmiyorum onu da temiz bir mop beziyle temizliyorumrobot süpürge var neredeyse iki güne bir çalıştırıyorum haftada bir gün de temizlik yapıyorum makineyi kaldırıyorum sorun olmaz o kadar sakınma kendini.
Valla öyle ben zaten çalışıyordum kurbandan önce ayrıldım evde zaman zor geçiyor yapıyorum bişeyler yine batıyo yap yap bitmiyo değişik bi durum eşim yapma ben yaparım diyor ama ne zaman yapacak anlamıyorumİnsanın gözünü korkutuyorlar ya zaten hep evdesin temizlik yemekten başka yapacak bi şey de yok en azından öyle vakit geciyo
Esinin yardimci olmazi cok guzel ama her isi de erkek beceremez bana goreBenim görümcem gibi ol kocana yaptır resmen fırsata çevirdi kadın işi hiç bişeye elini sürmüyor
Valla edenin ediyor canım ben canlı örneğini görüyorumEsinin yardimci olmazi cok guzel ama her isi de erkek beceremez bana goreesim de sagolsun yapar eder ama benim icim rahat etmiyo temiz gelmiyor
Benimki de yardim ediyor ama onun yaptigi temizlik icime sinmiyor. Fazla pimpirikliyim temizlik konusundaValla edenin ediyor canım ben canlı örneğini görüyorum
Doğum dan sonra acıyıp anca yaparlarValla öyle ben zaten çalışıyordum kurbandan önce ayrıldım evde zaman zor geçiyor yapıyorum bişeyler yine batıyo yap yap bitmiyo değişik bi durum eşim yapma ben yaparım diyor ama ne zaman yapacak anlamıyorum
Onu bilmiyorum henüz o kadar iş yaptım fakat bi şey olmadı sorun yok demek kiRiskli bi hamilelik degilse abartmadan her sey yapilabilir.
Riskli durumunuz varsa baska birinden destek sart
İnşallah bizim de öyle olurEvimi dip köşe temizleyip halılarımi serip kendi yatağımı yapıp gece, sabahında doğuma gitmiştim.
özel bir durumunuz yoksa gayet kolay..
Benim de kedim olduğu icin her gun yapmak gerekiyor fakat bu donem de her gun yapamıyorumKedimiz ve kuşlarım var bu yüzden günaşırı süpüyorum kendim ama artık çok bastırmadan zorlamadan yapıyorum . Koltuk altı , dolap arkasını falan eşim gelince çekiyor öyle süpürüyor . Camları da o sildi hepsini . Sağolsun çok yardımcı oluyor , normalde de böyleydi zaten . Banyo ve mutfak önemli tabii ki oraları da yavaş yavaş yapıyorum , eskisi gibi değil . Normalde çok sabırsız hızlıyımdır şimdi sakinliği öğrendim . Biraz iş yaparsam biraz dinleniyorum , o şekilde .
2 iş yapsan hemen yoruluyorsun bu dönemde vallaKişiden kişiye değişir. Riskli bi gebelik geçiriyorsanız macera aramaya gerek yok yardım almak gerekir(eş, anne, kv, temizlikçi vs.)
Normal bi gebelik ise ağır kaldırmadan kendine yüklenmeden günlere bölerek parça parça yapılabilir.
Eskiye nazaran tabiki daha uzun aralıklarla yapmaya başlıyor insan(eskiden haftada 1 süpür, sil, toz al, wc banyo temizle şeklindeyse gebelik ilerleyip ağırlaştıkça bu mesafe uzuyor yani)
Ama bunu kendine stres haline getirmemek gerek.
Ben dün koridor ve yatak odasına robotu çalıştırdım mesela, mutfak ve oturma odasını kendim süpürdüm(koltukları falan kaldırmadim ama ittirdim altlarini da almak için) wc temizledim, çamaşır katladım, bulaşık işleri falan derken zorlandım yani. Kendinde enerji hissetse de hareketleri kısıtlı olduğu için eskisi gibi yapamıyor insan
Doğum dan sonra acıyıp anca yaparlar
Bizim gibi titiz değiller ki benim hiç içime sinmez gelişi güzel yapıp geç onların kiSağolsun yapıyor ama kendi yaptığın gibi olmuyor bide tek pazar günü evde anca
Ayy ben kullanıyorum valla çatır çatırWc banyo mutfak temizliklerini nasıl yapıyorsunuz peki? Kimyasal kullanmamak lazım ya ben cok severim domestosu ama şimdi kullanmaya korkuyorum, esime yaptırıyorum
Bana doktorum kullanma kimyasal zararlı dedi.Ayy ben kullanıyorum valla çatır çatır