Hamilelikte ev temizligii?

Allah kolaylık versin sizin işinizde kolay değil

İnsanın gözünü korkutuyorlar ya zaten hep evdesin temizlik yemekten başka yapacak bi şey de yok en azından öyle vakit geciyo

İnsanın gözünü korkutuyorlar ya zaten hep evdesin temizlik yemekten başka yapacak bi şey de yok en azından öyle vakit geciyo
Valla öyle ben zaten çalışıyordum kurbandan önce ayrıldım evde zaman zor geçiyor yapıyorum bişeyler yine batıyo yap yap bitmiyo değişik bi durum eşim yapma ben yaparım diyor ama ne zaman yapacak anlamıyorum

Kedimiz ve kuşlarım var bu yüzden günaşırı süpüyorum kendim ama artık çok bastırmadan zorlamadan yapıyorum . Koltuk altı , dolap arkasını falan eşim gelince çekiyor öyle süpürüyor . Camları da o sildi hepsini . Sağolsun çok yardımcı oluyor , normalde de böyleydi zaten . Banyo ve mutfak önemli tabii ki oraları da yavaş yavaş yapıyorum , eskisi gibi değil . Normalde çok sabırsız hızlıyımdır şimdi sakinliği öğrendim . Biraz iş yaparsam biraz dinleniyorum , o şekilde .

Benim görümcem gibi ol kocana yaptır resmen fırsata çevirdi kadın işi hiç bişeye elini sürmüyor
Esinin yardimci olmazi cok guzel ama her isi de erkek beceremez bana gore esim de sagolsun yapar eder ama benim icim rahat etmiyo temiz gelmiyor

Evimi dip köşe temizleyip halılarımi serip kendi yatağımı yapıp gece, sabahında doğuma gitmiştim.
özel bir durumunuz yoksa gayet kolay..

Riskli bi hamilelik degilse abartmadan her sey yapilabilir.
Riskli durumunuz varsa baska birinden destek sart

Doğum dan sonra acıyıp anca yaparlar

Benim de kedim olduğu icin her gun yapmak gerekiyor fakat bu donem de her gun yapamıyorum

2 iş yapsan hemen yoruluyorsun bu dönemde valla

Gebeliğin riskli değildi kimseyi dinlemedim temizliğimi de yemeğine de yaptip yorulunca oturdum bazen canım istemedi hiç yapmadım nasıl hissettiğime bağlı olarak rutinim belirledim. Ağırlık kaldirmadim bu kadar

Wc banyo mutfak temizliklerini nasıl yapıyorsunuz peki? Kimyasal kullanmamak lazım ya ben cok severim domestosu ama şimdi kullanmaya korkuyorum, esime yaptırıyorum

Wc banyo mutfak temizliklerini nasıl yapıyorsunuz peki? Kimyasal kullanmamak lazım ya ben cok severim domestosu ama şimdi kullanmaya korkuyorum, esime yaptırıyorum
Ayy ben kullanıyorum valla çatır çatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…