Hamilelikte ev temizligii?

Ben de calisiyorum bana da yazik 😂 tabi evden calistigim icin daha rahatim ama olsun 8 saat o bilgisayarin acik olmasi bile bi stres. Allahtan havalar biraz serinledi. Cok cam acmayin ev daha da tozlanmasin. Yazin tum camlar acik daha cok tozlaniyordu.
Allah kolaylık versin sizin işinizde kolay değil 🤷🏻‍♀️

Sadece camı silmiyorum onu da temiz bir mop beziyle temizliyorum 😅 robot süpürge var neredeyse iki güne bir çalıştırıyorum haftada bir gün de temizlik yapıyorum makineyi kaldırıyorum sorun olmaz o kadar sakınma kendini.
İnsanın gözünü korkutuyorlar ya zaten hep evdesin temizlik yemekten başka yapacak bi şey de yok en azından öyle vakit geciyo 😅

İnsanın gözünü korkutuyorlar ya zaten hep evdesin temizlik yemekten başka yapacak bi şey de yok en azından öyle vakit geciyo 😅
Valla öyle ben zaten çalışıyordum kurbandan önce ayrıldım evde zaman zor geçiyor yapıyorum bişeyler yine batıyo yap yap bitmiyo değişik bi durum eşim yapma ben yaparım diyor ama ne zaman yapacak anlamıyorum 😅

Kedimiz ve kuşlarım var bu yüzden günaşırı süpüyorum kendim ama artık çok bastırmadan zorlamadan yapıyorum . Koltuk altı , dolap arkasını falan eşim gelince çekiyor öyle süpürüyor . Camları da o sildi hepsini . Sağolsun çok yardımcı oluyor , normalde de böyleydi zaten . Banyo ve mutfak önemli tabii ki oraları da yavaş yavaş yapıyorum , eskisi gibi değil . Normalde çok sabırsız hızlıyımdır şimdi sakinliği öğrendim . Biraz iş yaparsam biraz dinleniyorum , o şekilde .

Benim görümcem gibi ol kocana yaptır resmen fırsata çevirdi kadın işi hiç bişeye elini sürmüyor 🤣🤣
Esinin yardimci olmazi cok guzel ama her isi de erkek beceremez bana gore 😂 esim de sagolsun yapar eder ama benim icim rahat etmiyo temiz gelmiyor 😂

Evimi dip köşe temizleyip halılarımi serip kendi yatağımı yapıp gece, sabahında doğuma gitmiştim.
özel bir durumunuz yoksa gayet kolay..

Riskli bi hamilelik degilse abartmadan her sey yapilabilir.
Riskli durumunuz varsa baska birinden destek sart

Valla öyle ben zaten çalışıyordum kurbandan önce ayrıldım evde zaman zor geçiyor yapıyorum bişeyler yine batıyo yap yap bitmiyo değişik bi durum eşim yapma ben yaparım diyor ama ne zaman yapacak anlamıyorum 😅
Doğum dan sonra acıyıp anca yaparlar 😂

Kedimiz ve kuşlarım var bu yüzden günaşırı süpüyorum kendim ama artık çok bastırmadan zorlamadan yapıyorum . Koltuk altı , dolap arkasını falan eşim gelince çekiyor öyle süpürüyor . Camları da o sildi hepsini . Sağolsun çok yardımcı oluyor , normalde de böyleydi zaten . Banyo ve mutfak önemli tabii ki oraları da yavaş yavaş yapıyorum , eskisi gibi değil . Normalde çok sabırsız hızlıyımdır şimdi sakinliği öğrendim . Biraz iş yaparsam biraz dinleniyorum , o şekilde .
Benim de kedim olduğu icin her gun yapmak gerekiyor fakat bu donem de her gun yapamıyorum

Kişiden kişiye değişir. Riskli bi gebelik geçiriyorsanız macera aramaya gerek yok yardım almak gerekir(eş, anne, kv, temizlikçi vs.)
Normal bi gebelik ise ağır kaldırmadan kendine yüklenmeden günlere bölerek parça parça yapılabilir.
Eskiye nazaran tabiki daha uzun aralıklarla yapmaya başlıyor insan(eskiden haftada 1 süpür, sil, toz al, wc banyo temizle şeklindeyse gebelik ilerleyip ağırlaştıkça bu mesafe uzuyor yani)
Ama bunu kendine stres haline getirmemek gerek.
Ben dün koridor ve yatak odasına robotu çalıştırdım mesela, mutfak ve oturma odasını kendim süpürdüm(koltukları falan kaldırmadim ama ittirdim altlarini da almak için) wc temizledim, çamaşır katladım, bulaşık işleri falan derken zorlandım yani. Kendinde enerji hissetse de hareketleri kısıtlı olduğu için eskisi gibi yapamıyor insan🤷‍♀️
2 iş yapsan hemen yoruluyorsun bu dönemde valla

Gebeliğin riskli değildi kimseyi dinlemedim temizliğimi de yemeğine de yaptip yorulunca oturdum bazen canım istemedi hiç yapmadım nasıl hissettiğime bağlı olarak rutinim belirledim. Ağırlık kaldirmadim bu kadar🤷🏻‍♀️

Wc banyo mutfak temizliklerini nasıl yapıyorsunuz peki? Kimyasal kullanmamak lazım ya ben cok severim domestosu ama şimdi kullanmaya korkuyorum, esime yaptırıyorum

Wc banyo mutfak temizliklerini nasıl yapıyorsunuz peki? Kimyasal kullanmamak lazım ya ben cok severim domestosu ama şimdi kullanmaya korkuyorum, esime yaptırıyorum
Ayy ben kullanıyorum valla çatır çatır 😱😳😳😳

X