Hamilelikte ev temizligii?

Ee yok artık. İnsan biraz kendini değiştirir. Siz gözünü korkutun bunun. Değiştirsin kendini yoksa işiniz zor gerçekten. Bulunmaz hint kumaşı mübarek bulmuş böyle kadını şükredeceğine

çok özür dileyerek soruyorum beni yanlış anlamayın peki neden evlendiniz bu adamla en baştan belliymiş bir halt olmayacağı

çok özür dileyerek soruyorum beni yanlış anlamayın peki neden evlendiniz bu adamla en baştan belliymiş bir halt olmayacağı
Doğru söylüyorsun papatya. Çok kısa zamanda, daha tam tanımadan evlendim. Ama benim yaşım biraz var, 42 Treni kaçırmadan Çocuk sahibi olmak istedim

Doğru söylüyorsun papatya. Çok kısa zamanda, daha tam tanımadan evlendim. Ama benim yaşım biraz var, 42 Treni kaçırmadan Çocuk sahibi olmak istedim
Anladım umarım eşiniz biraz olsun düzelir. Yoksa bebk doğunca dahada zor bir hal alacak hayatın

Aradığım topigi buldum sonunda sorularımı bilenler cevaplarsa çok sevinirim banyoyu falan yıkarken domestos kullanıyorum normalde ama kullanma diyorlar siz ne kullanıyorsunuz onun yerine? Birde ağırlık kaldirmamak gerek ama ne kadar ağırlık pazar market poşetlerini de mi? Benim daha başları ama alışma sürecindeyim direk unutup eğiliyorum bu sakıncalı mi yoksa daha erken mi ilerleyen dönemlerde mi dikkat etmek gerek? Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim

Çamaşır suyu kullanırken maske ve eldiven takıyorum, sebze meyve poşetlerini taşıyorum cok ağır degilse, egilebilirken tadını çıkar göbek büyüyünce istesende egilemiyorsun

Valla onu hamileliği normal geçenler için söyleyebilirsn ben 9 ay hasta oldum. 9 ay hamileliğim yatalak hasta modundydi. Hastanelerde yattım ilaç içecek kadar su bile icemedim serumla beslendim. Kusmktn gözüme kan oturdu o derece birseydi.
Ki öncesinde en ufak rahatsızlıgm yoktu planlı hamilelik tüm vitaminlerim tamdı o derece bilinçli idim ama.

Çamaşır suyu kullanırken maske ve eldiven takıyorum, sebze meyve poşetlerini taşıyorum cok ağır degilse, egilebilirken tadını çıkar göbek büyüyünce istesende egilemiyorsun
Daha oralara gelemedim o zaman anlicam herhalde ne demek istedigini çok teşekkür ederim canım toplu halde bulamıyordum cevapları çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…