Bugün sabahtan 3 börek yedim peynirli, sonrasında 1 kase patates salatası yedim, 10-12 adet kadar erik yedim, bi de bunların yanında çikolata yedimŞu an ne yesem diye düşünmeye başladım, kendimi tutmaya çalışıyorum :125:
canım abur cubur yemede biliyorsun bebişlerimize hiçbir faydası yok, ceviz ye mesela meyve ye, süt iç öyle şeyler ye
Cevizi her fırsatta atıyorum ağzıma canım, süt her akşam yatmadan önce içiyorum.Ama çikolata 2 gündür rüyalarıma giriyordu ben de bugün kaçamak yaptımBuraya yazıyorum bu topicte 9.ayda en kilolu ben çıkıcam Şu an 49 kiloyum.Bakalım ne olucam maraton sonunda
Bende hemen yediklerimi yazayım
Kahvaltıda : yarım gevrek, kk biraz büyük peynir, domates, salatalık ve zorla yarım haşlanmış yumurta yedim (artık çay içmiyorum)
Sonra arada: 2 tane ceviz yedim, bir bardak süt içtim
Öğle:Bir kase çorba ve bolca domates salatası yedim..
Az önce de 6-7 tane erik yedim
akşam ne yerim bilmiyorum, benim menüm böyle şimdilik
Maşallah canım ya gayet sağlıklı ve kararında.Sen hergün tüm öğünleri yaz bizlere de fikir olsun
Eylülcüm, bildiğim kadarıyla yumurtanın çok iyi haşlanmış, hani at kafaya yar gibi, olması gerekiyormuş.
Ay canım benim maşallah ne güzel kilon, gerçi ben de çok kilolu sayılmam şuan ki kilom 50.8 falan
Canın çektiyse o kadar da kasmaya gerek yok, birzcık yersin o kadarcık şeyden bişey olmaz..Hamileyiz sonuçta, canımızın çektiklerini yemesek olmaz ki
Sanmıyorum 9. ayda en kilolu sen olmazsın artık hep birlikte hareket edicez, en sağlıklı hamişler biz olcaz inşallaaaahhhh
en zayıf kim ben 45.5 kg geldim bugün normalde 47 falandım ama benden daha zayıf olan var mı ? evlennce alırsın dediler2 yılda almadım hamile ol alırsın dediler bu gidişle o da zor
sabah iki dilim ekmek bir domates biraz zeytn yedm minnacık da peynir..
öğlen bir tabak salata iki üç kaşık türlü onuda zorlaa
yemekten sonra 1 bardak meyve suyu içtim ama hepsi midemde sadece yarım saat kaldı durduramıyorumm.. içim ekşiyor agzım zehir gibi ne yesem cıkıyor 1.5 kilo verdim her gün kötüye gidiyorum çok kötüyüm bol su içiyorum canım tatlı şeyler istior ama cıkarmak o kadar iğrenc ki o kadar tiksindim ki yemiyorum yaa zayıflamak istemiyorum nerdeyse iki aylık olcak bebeğim benim kıyamam oda aç kalıyor
en zayıf kim ben 45.5 kg geldim bugün normalde 47 falandım ama benden daha zayıf olan var mı ? evlennce alırsın dediler2 yılda almadım hamile ol alırsın dediler bu gidişle o da zor
Sağlıklı olsun da canım boşver kiloyu, şuan elinden geldiğince az az yemeye çalış..Yemeklerden sonra bir parça kabuklu limon ye, benim geçen gün balıktan çok midem bulandı çıkarmak üzereydim nerdeyse, annem kabuklu limon yememi söyledi ve gerçekten çok iyi geldi...Belki sana da iyi gelir dene istersen...
siz limon diyosunuz balık diyorsunuz ben okuyunca öğürüyorum ölüyorum maden suyu benmkide dedi içiyorum bir değil iki üç tane içiyorum soguk olunca rahatlatıyor ama dediğim gibi ne kadar yediklerimden verim alıyorum o ayrı dr zayıflasanda takma su kaybın yok içiyosun baya dedi bakalım daha kötü olursam serum takacak inaşşah 3-4 ayda gecerde bende kilo olurum hayatımda hiç göbegmolmadıolsun istiyorumama midme bulanıyooo ağlamak istiyorum halsizim uykum var hemen yoruluyorum bide calışıyorum işyerndeym konuşmaya halim yok noldu sana diyo herkes üzülüyorum gececek inşallah o iyi olsunda gerisi cok önemli değl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?