arkdaslar hamilelikte 30 kiloya yakın aldım .oglum yaklasık 4 kg dogdu tabi normal doguramadım size tavsiyem cok kilo almamaya calısın
Ay çok almışsın :26eki verebildin mi? Ne kadarını verdin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkdaslar hamilelikte 30 kiloya yakın aldım .oglum yaklasık 4 kg dogdu tabi normal doguramadım size tavsiyem cok kilo almamaya calısın
tabloya göre 1 kg almam lazımken 1.5 kiilo vermişim içerdeyim ben yaa ( ilerleyen aylarda bu eksiği tamamlamam lazım offffff offffffffffffffffffffffffffffff
kızlar herkes haftasını boy ve kilosunu yazsın ona göre ben bir tablo yapayım aydan aya tartılırız
3 ayda 1,5muş pardon ama daha 3 aya çok var
Bugün sabahtan 3 börek yedim peynirli, sonrasında 1 kase patates salatası yedim, 10-12 adet kadar erik yedim, bi de bunların yanında çikolata yedim Şu an ne yesem diye düşünmeye başladım, kendimi tutmaya çalışıyorum :125:
ne çok var yarın 8 haftalık oluyo yani iki aylık bir ay kalıyor ben bir ayda 3 kg alamıcama göre bu mide bulantısıyla benide yazın kilo 45.5 boy 157 normalde 160 derim bak doğruyu sölüyorum :)))))
siz ne yediginizi yazmissiniz benim okudukca canim cekiyo ben biraz zor tutarim bogazimi
annemiz | haftası | boy | kilo | VKİ
aZeLYa55 | 6+6 | 155 | 49| 20.4
hatice_84| 6+3 | 160 | 57 | 22.2
cerenim | 7+6| 157 | 45.5| 18.4
VKİ yi çözemedim canım :26:
canım vücut kitle indeksimizi de hesapladım ilerleyen haftalarda bi anlam ifade etmez ama şuan için bir fikir verebilir 18-24.9 arası normal kabul ediliyor gebelik başlangıç kilosu olarak bir fikir versin diye
siz ne yediginizi yazmissiniz benim okudukca canim cekiyo ben biraz zor tutarim bogazimi
kızlar herkes haftasını boy ve kilosunu yazsın ona göre ben bir tablo yapayım aydan aya tartılırız
hadi kızlar kimse yok mu gurup yapalım bugün yarından itibaren de yediklerimizi paylaşırız
cute_poison senin hamile kaldığındaki kilon kaçtı canım?