• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Dengeli ve Düzenli Beslenme :)

selam kızlar bende geldim :) bende 5+4 hamileyim bende çok mide bulantısı var anlatamam valla çok kötü akşam canım ilk bulgur pilavı istedi o kadarda severek yaptım biraz yedim doğru banyoya ama sadece afedersiniz öğürme başka yok tabi bütün iştah gitti hele sabah işe gelicem banyodan çıkamıyorumki nerdeyse küvete düşecektim eğilmekten,sonra sabah kahvaltı derdi hiç canım bişey yemek istemiyor ama mecbur ilaç içmem lazım peregon kullanıyorum bide folik asit .şimdide yoğurt aldım ama içine hani hüplet varya minik mısırlar ondan attım :) can işte istiyo umarım yiyebilirim.benim ilk dr kontrolüm yarın allah ın izniyle işşallah hayırlı haberler alırımda yazarım size hepimizin allah ım yardımcısı olsun işallah hayırlı evletlar getirelim bu dünyaya aminnnnn (kızlar bide sizce yarın kese oluşmuşmudur işallah allah ım inşallah )

selam kızlar bende geldim :) bende 5+4 hamileyim bende çok mide bulantısı var anlatamam valla çok kötü akşam canım ilk bulgur pilavı istedi o kadarda severek yaptım biraz yedim doğru banyoya ama sadece afedersiniz öğürme başka yok tabi bütün iştah gitti hele sabah işe gelicem banyodan çıkamıyorumki nerdeyse küvete düşecektim eğilmekten,sonra sabah kahvaltı derdi hiç canım bişey yemek istemiyor ama mecbur ilaç içmem lazım peregon kullanıyorum bide folik asit .şimdide yoğurt aldım ama içine hani hüplet varya minik mısırlar ondan attım :) can işte istiyo umarım yiyebilirim.benim ilk dr kontrolüm yarın allah ın izniyle işşallah hayırlı haberler alırımda yazarım size hepimizin allah ım yardımcısı olsun işallah hayırlı evletlar getirelim bu dünyaya aminnnnn (kızlar bide sizce yarın kese oluşmuşmudur işallah allah ım inşallah )

selam pomakcığım hoşgeldiiin:)) bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. mide bulantısı çok zor birşey gerçekten allah sabır versin arkadaşım ama zorlada olsa yemeye çalış gerçi 3 aya kadar az yesende çok yesende değişmez bebek kendi kendine büyüyecek. 3 aydan sonra dikkat etmek lazım.
kese yarın görünür büyük ihtimalle. bende görünmüştü ama değişebilir görünmezse de üzülme. haber verirsin eminim çok heyecanlısındır:1:

merhabaaaa
çok güzel bi topic olmuş,
insan hamile olunca beslenme ayrı bi önem kazanıyor gerçekten,
malesef bende biraz kilolu hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım
şuan 67 kiloyum
ve 10+6 haftalık hamileyim.
özellikle süt ve cevizi ihmal etmemeye çalışıyorum,
aslında iştahım pek yok, ağzımda sanki acı bi tad vad canım hiç birşey çekmiyor
ama normal sınırlarda yemeğimi yiyorum, çok sükür bulantım falan yok
tatlıdan ise tamamen uzağım oysa hamile olmadan önce tatlıya çikolataya bayılırdım:1:

ben ilk ultrason muayenesine 6+2 iken gitmistim,
keseyi ve içindeki bebeği de gördük ve kalp atışlarını da,
en erken kese ne zaman görünüyor bilmiyorum :68:

kızlar 2 kilo almıştım ya 57 de kaldım şükür 2 ayda 2 kilo çok fazla spor yapmıyor musunuz hiç yürüyüş yüzme vb bunları yazalım buraya

mrblar kızlar...ben de ilk zamanlarda hiç bir şey yiyemeyenlerdenim.şimdi de 4.aya gectim artık daha da dikkat etmem gerekiyor.bu yazıdan hemen sonra kipaya gidip alışveriş yapıcam bebişimizi iyi beslemeliyiz :) valla artık bulantılar azaldıgı için sabah iyi bir kahvaltı etmeye çalışıyorum ama yumurtayı ihmal ediyorum.

sabah:
peynir zeytin kızarmış ekmek domates salatası

öğlen:domatesli makarna yoğurt(bugün vitaminli beslenmedik :) )

akşama da dereotlu kabak yemeği bi de yanına fırın yemeği yapayım diyorum bakalım... muck muck:71:

selam pomakcığım hoşgeldiiin:)) bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. mide bulantısı çok zor birşey gerçekten allah sabır versin arkadaşım ama zorlada olsa yemeye çalış gerçi 3 aya kadar az yesende çok yesende değişmez bebek kendi kendine büyüyecek. 3 aydan sonra dikkat etmek lazım.
kese yarın görünür büyük ihtimalle. bende görünmüştü ama değişebilir görünmezse de üzülme. haber verirsin eminim çok heyecanlısındır:1:

slm cnm 1 temmuz sabah kanamam oldu sabah gittim akşamki randevuya,kese zarar görmüş dedi dr çok korktum ve çok ağladım snr üç boyutlu ultrasona gönderdi
allahtan orada sonuç korkulacak bir durum yok dedi kesede zedelenme olmuş gebeliği sonlandırmaya gerek yok dedi allah ıma şükürler olsun çok korktum inan ki
sonra dr 10 yatak dedi on gün raporluyum anlican ama yarın kontrol var 5 iğne yedim ilaçlar devam işallah yarın iyi haberler alırım cnm öyle işte sen nasılsın :)

Back