hamilelikte cinsellik

cadi_ayshe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
139
0
0
Diğer
kizlar hepinize kucak dolusu sevgiler...suan 8 haftalik hamileyim.tup bebek tedavisi sebebiyle hamile kaldim.tup bebek islemleri falan derken uzun bir suredir esimle cinsel hayatimiz olmadi.gebelikte iliski sakincali midir acaba?sakincaliysa oral yapakta mahzur var midir? lutfen degerli bilgilerinizi paylasin.hersey gonlunuzce olsun

oral dediğin benim anladığım mı bilmiyorum ama sakın öle bişey yapma çünkü bilmiyorsun zannederim dinimize göre çoookkk çok çok günah bak hemde hamileymişsin böyle şeylere daha dikkat etmen gerekir şimdi yapacağın bişey ilerde evladından çıkar ALLAH korusun

Ben hic bı kaynakta günah olduğunu okumadım. Bence esler arasında günah olmaz, tek yasaklanan durum anal ve regl döneminde birlikte olmak.
Tüp benek tedavisi olduğu icin bence iliskiye girme Dr una sor o daha net bili verir. Benim de gebeliğim riskli bu nedenle Dr iliskiyi yasakladı, biz de onsevisme metotlariyla idare ediyoruz:)

Bence bunu dr.una sormalısın..Çünkü tüp bebek tedavisi olmuşsun..Profösyonel bir ağızdan doğrusunu duymak en doğrusu..Hiç çekinme ve sor derim..Sonuçta seni en çok onun verdiği cevap rahatlatacak..

O günah bu günah, iyice zıvanadan çıktı herkes...Dört duvar arasına kimse karışmaz.

Canım doktorun sakınca görmüyorsa, devam. Biz bilemeyiz.

Doktoruna sormalısın, her gebelik farklıdır hatta aynı kadının aynı gebeliğinde dönemsel değişiklikler olabilir. Bize serbestti mesela, 10. haftada hafif kanamam oldu, yasakladı doktor. Sonra düşük tehlikesi geçince yeniden serbest oldu. Senin durumunu biz bilemeyiz.

Oral seks hamilelikte güvenlidir. Bununla birlikte bir uyarımız var. Size oral seks yapılıyorsa partnerinizin vajinanıza hava üflemediğinden emin olun. Nadiren bir hava patlaması, bir kan damarını tıkayabilir – siz ve bebeğiniz için hayati bir durum olabilir

diye buldum

KK ya müftülük açıldı zannedersem her konuda var bir vaaz veren.
Aman sabahlar olmasın...

O günah bu günah, iyice zıvanadan çıktı herkes...Dört duvar arasına kimse karışmaz.

Canım doktorun sakınca görmüyorsa, devam. Biz bilemeyiz.

KK ya müftülük açıldı zannedersem her konuda var bir vaaz veren.
Aman sabahlar olmasın...

bu günahlar ALLAHIN hoşuna öyle gittiği için değil insanlar için öyle faydalı olduğu için var günah denilen ve insan hayatı için faydalı olan ne var söylermisiniz maşallah çok uygarsınız hadi uygulamıyorsun bari bu basit kelimelerinizle olayı bayağılaştırmayın ...ayrıca herşeyi siz iyi biliyormuşsunuz yaa müftülere ne gerek var ki demi o kadar tahsile ilimlere hiç gerek yok sizin gibi insanlar yetiyor her yere

bunu en iyi seni sürekli gözetim altında bulunduran dr bilir..hamileliğin nasıl bir süreçte? risk var mı?

bu vb ..soruları dr a danışman gerekiyor..n.ş.a da gebeliğin sorunsuz gitmesi durumunda

çok uzun bir süre cinsel birlikteliğe izin verir dr.

netten ayrıntılı bilgi için

Hamilelikte Cinsellik Rehberi

O günah bu günah diye konuyu saptırmışsın ama açıkça.
Konu günahı tartışmak değil.
O kendi inancından sorumludur biz kendimizinkinden.
Ben uygarım demedim, hiç bu tarz vaaz da vermedim günah veya değil diye...
Af buyur sen nesin onu da anlamadım
Tam da doğru yere parmak bastın.
'Tahsile ilime ihtiyaç var evet tam da bu noktada.'

Kim günah mı sevap mı diye sordu, yok evladından çıkarmış bilmem neymiş. İyice sıktınız artık.

Kendi batıllarınızı dine alet edip durmayın.

Arkadaşım, sen doktoruna bir sor, hoş zaten sakıncalı olsaydı, o sana cinsel ilişki yasak illa ki derdi. Yine de içini rahatlatmak için sor. En doğrusunu doktorun söyleyecektir...

ben 6 aya kadar rahat yapılabildiğini duydum,
oral sekse gelince, bi sakıncası olacağnı sanmıyorum açıkçası..

eşler arasında -zorlanmadıkça- günah olacağı tarafında da değilim..
sonuçta eşini her açıdan mutlu etmek eşlerin görevidir.

ayrıyetten günahsa kişisine günah, kim niye hüküm veriyor ona da anlam vermiş değilim doğrusu.

cnm oral seks günah deil ki ama anal seks kesinlikle günahh die biliyorumm bu bilgiyi nerden ögrendin sölede bizde ögrenelim

Konumuz bu değil ama madem konu açılmış söyleyeyim. İslamiyette yasaklanan anal sekstir, oral seks değil. Tebliğ yapacaksınız bari doğru yapın.

cnm oral seks günah deil ki ama anal seks kesinlikle günahh die biliyorumm bu bilgiyi nerden ögrendin sölede bizde ögrenelim

yasaklayan ayet yok ama hani farklı yorumlayanlarda var kimine gore anal seks gunahsa oral seks de gunahdır kimine gore degildir..ya tabi belki sakıncaları vardır bunun bilemeyiz ama herseye gunah haram demekde olmaz heleki kesinligi yoksa..

allah verdiği cana bedene zarar verecek herşey günah yoksa derine dalarsakkk ama oral seks temiz olduktan sonra her hangi bi yerle aynı oluyor yanni vucuda bi zararı yokk anal sekse kesin günah bu kesin

Konuları dinen ele almak yasaktır, lütfen konu sahibesinin sorusu doğrultusunda cevap veriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…