- Konu Sahibi cadi_ayshe
-
oral dediğin benim anladığım mı bilmiyorum ama sakın öle bişey yapma çünkü bilmiyorsun zannederim dinimize göre çoookkk çok çok günah bak hemde hamileymişsin böyle şeylere daha dikkat etmen gerekir şimdi yapacağın bişey ilerde evladından çıkar ALLAH korusun
O günah bu günah, iyice zıvanadan çıktı herkes...Dört duvar arasına kimse karışmaz.
Canım doktorun sakınca görmüyorsa, devam. Biz bilemeyiz.
KK ya müftülük açıldı zannedersem her konuda var bir vaaz veren.
Aman sabahlar olmasın...
bu günahlar ALLAHIN hoşuna öyle gittiği için değil insanlar için öyle faydalı olduğu için var günah denilen ve insan hayatı için faydalı olan ne var söylermisiniz maşallah çok uygarsınız hadi uygulamıyorsun bari bu basit kelimelerinizle olayı bayağılaştırmayın ...ayrıca herşeyi siz iyi biliyormuşsunuz yaa müftülere ne gerek var ki demi o kadar tahsile ilimlere hiç gerek yok sizin gibi insanlar yetiyor her yere
bu günahlar ALLAHIN hoşuna öyle gittiği için değil insanlar için öyle faydalı olduğu için var günah denilen ve insan hayatı için faydalı olan ne var söylermisiniz maşallah çok uygarsınız hadi uygulamıyorsun bari bu basit kelimelerinizle olayı bayağılaştırmayın ...ayrıca herşeyi siz iyi biliyormuşsunuz yaa müftülere ne gerek var ki demi o kadar tahsile ilimlere hiç gerek yok sizin gibi insanlar yetiyor her yere
oral dediğin benim anladığım mı bilmiyorum ama sakın öle bişey yapma çünkü bilmiyorsun zannederim dinimize göre çoookkk çok çok günah bak hemde hamileymişsin böyle şeylere daha dikkat etmen gerekir şimdi yapacağın bişey ilerde evladından çıkar ALLAH korusun
cnm oral seks günah deil ki ama anal seks kesinlikle günahh die biliyorumm bu bilgiyi nerden ögrendin sölede bizde ögrenelim
yasaklayan ayet yok ama hani farklı yorumlayanlarda var kimine gore anal seks gunahsa oral seks de gunahdır kimine gore degildir..ya tabi belki sakıncaları vardır bunun bilemeyiz ama herseye gunah haram demekde olmaz heleki kesinligi yoksa..
kizlar hepinize kucak dolusu sevgiler...suan 8 haftalik hamileyim.tup bebek tedavisi sebebiyle hamile kaldim.tup bebek islemleri falan derken uzun bir suredir esimle cinsel hayatimiz olmadi.gebelikte iliski sakincali midir acaba?sakincaliysa oral yapakta mahzur var midir? lutfen degerli bilgilerinizi paylasin.hersey gonlunuzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?