• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte cinsellik

kızlar ben 6.5 aylık hamileyim..doktor cinsel ilişki yasağı koymadıgı halde biz hamilelikte hiç birlikte olmadık..bunun sebebide benim hamilelilik sürecindeki isteksizliğim:(..neyse eşimde çok anlayışlı allaha şükür..benimle aynı durumu yaşayan varmı çok merak ediyorum?..bir de öncesinde kayganlaştırıcı kullanıyorduk cinsel ilişki sırasında,hamileyken kullanamıyoruz bebeğe zarar verir korkusuyla,doğal bir yöntem bilen varmı acaba?

cnm bnm bi arkadaşım 7.aya kadar eşi ile beraber olmuş bnce kasma rahat ol :)

Şu anda 36. haftadayım hala cinsel ilişki yaşıyoruz.. hoş bu haftalarda eskisine göre baya azaldı çünkü kuruluk başladı bende ve canım acıyabiliyor ama fiziksel sorunum olmasa son güne kadar devam ederdim hatta bakalım bu hafta denicem tekrar:)) Eğer cinsel ilişkiye gerçekten girmek istiyorsanız ve düşük tehlikeniz doktor yasağınız yoksa kesinlikle son güne kadar cinselliği yaşayın..Çünkü orgazm sırasında salgılanan hormanlar kan yoluyla bebeğede geçiyor ve bebğin daha huzurlu ve mutlu olmasını sağlıyor..ayrıca orgazm sırasında olan karındaki kasılmalar bebeğe masaj etkisi yapıyor..son haftalara kadar yapılan cinsel beraberlikte çatı açılması daha rahat oluyor..Ayrıca cinsel ilişkiye girerek hem stresiniz azalıyor hem gebeliği daha normal görüyorsunuz hem eşinizle diyaloğunuzu koparmıyorsunuz orgazm nedeni ile de rahatlamış bir bedene kavuşuyorsunuz..

8 haftalık hamileyim,yazdıklaını gerçekten hayretle okudum,biz artık 3 gunde bir yada sadece hafta sonu yapıyoruz,onuda zorla yapıyorum ben....
sexten tamamıyle soğmuş durumdayım,herşey burnuma kötü kokuyor,miğdem bulanıyor,ne sexi yaa...yapabilenlerede valla helal olsun diyorum..

Son düzenleme:
8 haftalık hamileyim,yazdıklaını gerçekten hayretle okudum,biz artık 3 gunde bir yada sadece hafta sonu yapıyoruz,onuda zorla yapıyorum ben....
sexten tamamıyle soğmuş durumdayım,herşey burnuma kötü kokuyor,miğdem bulanıyor,ne sexi yaa...yapabilenlerede valla helal olsun diyorum..

e canım sen daha cok başındasın gebeliğin.. beni sorsan, senin haftalarında aynı sorunları bende yaşadım fiziksel yaşadıklarımın yanında cinsellikten soğuma aşırı duygusallık sinirlilik alınganlık ama inan ilk 3 ayın sonunda 4.-5.-6. aylarda cok rahatlıcaksın..hem fiziksel olarak hemde ruhsal anlamda..ayrıca hormonlarında üst seviyelerde olucak ve cinselliğe isteğin artıcak..tabi bunlar asla olmayabilirde..ama genelde bu şekilde..sonra son ıkı ay ise yine daha az cinsellik istemeye başlıcaksın..önemli olan istiyorsan kesinlikle cinselliği yaşaman inan daha mutlu ,duygusal hayatın olucak ve dolayısıyla bebeğinde bundan etkilenicek..ha cinselliği yaşayamadığın zamanlarda eşine oral seks yaparak hem onu mutlu edebilirsin hemde ki bende böyle oldu "ben artık hamileyim. Cinsel hayatımız eskisi gibi değil ama bambaşka fantazilerle seni ve dolayısıyla bunun vermiş olduğu hazla seni mutlu edebilirim" msjı otomatik olarak gebelik piskolojini bu açıdan cok olumlu etkileyecek..ama en başta dedğim gibi bu biraz zaman ve istek meselesi..

Canım en doğrusu doktoruna danışman
Kendi hamileliğimde bu durumu doktoruma sormuştum ve bana bebeğin kalp atışlarını duyana kadar cinselliği önermediğini söylemişti

haftada 1 yapıyoruz,ucundan ucundan :52: onuda hani zorla yapıyorum..bilmiyorum ki ilerde değişirmi deişmezmi,
kendimi iyi hissetmiyorum,sürekli başım ağrıyor,tansiyonum 7 ye kadar düşüyor normale çıkmıyor hiç,
dr'um normal bir durum dedi,Allah'ım şu 3 ayı bi atlatabilsem...
tavsiyeleriniz için sağolun kızlar...

Atlatırsın atlatırsın hiç merak etme ikinci 3 ayda cok normale dönüceksin biraz sabret..bol su iç baş ağrısına çok iyidir çünkü kandaki oksijen değeri artar..vitamin hapını yada demir ilacını içtikten sonrada mutlaka C vitamini yuksek bir meyve ye..C vitamini kandaki demir emilimini arttıran tek sey. ve demirde kandaki oksijeni taşır buda hem bebeğine hemde baş ağrına iyi gelir..yatmadan öncede odanı havalandır iyice odana bol oksijen girsin öyle yat..ben hatta gece tuvalete gidip yattığımda tekrar camı acık içeri serin temiz hava girmesini sağlıyorum..birde bugunlerde komik filmler diziler izle gülmek de baş ağrısına depresyona doğal olarak cok ıyı gelir..seks konusunda da umarım eşin anlayışlıdır istemiyorsa hiç yapma..cunku yapmayıpda eşinin yistemesini düşünmekde insanı strese sokar..olmadı yapıyorsanız bugunlerde ona oral seks yapabılırsın..onemlı olan eşinin bu konularda anlayışlı olması ve senın bunun stresıne girmemen..

verdiğn bilgiler için çok teşekkür ederim,boyle konuşunca çok rahatlıyorum inan..
Atlatırsın atlatırsın hiç merak etme ikinci 3 ayda cok normale dönüceksin biraz sabret..bol su iç baş ağrısına çok iyidir çünkü kandaki oksijen değeri artar..vitamin hapını yada demir ilacını içtikten sonrada mutlaka C vitamini yuksek bir meyve ye..C vitamini kandaki demir emilimini arttıran tek sey. ve demirde kandaki oksijeni taşır buda hem bebeğine hemde baş ağrına iyi gelir..yatmadan öncede odanı havalandır iyice odana bol oksijen girsin öyle yat..ben hatta gece tuvalete gidip yattığımda tekrar camı acık içeri serin temiz hava girmesini sağlıyorum..birde bugunlerde komik filmler diziler izle gülmek de baş ağrısına depresyona doğal olarak cok ıyı gelir..seks konusunda da umarım eşin anlayışlıdır istemiyorsa hiç yapma..cunku yapmayıpda eşinin yistemesini düşünmekde insanı strese sokar..olmadı yapıyorsanız bugunlerde ona oral seks yapabılırsın..onemlı olan eşinin bu konularda anlayışlı olması ve senın bunun stresıne girmemen..

benim doktorum yasakladı ilişkiyi. plasentam asagıda oldugu için . Bakalım zaten yasak olmasaydıda yapamazdım ne bılım kıpır kıpır kızım nasıl yapayım :)

10. haftanın içindesin ama inan zaman öyle çabuk geçicek ki bana sanki 2 ay önce hamile kalmışım gibi geliyor:)) asıl şimdi zaman durdu ilerlemiyor bir türlü çünkü kendimi dinlemeye başladım sürekli..acaba erken mi gelicek, geç mi geliceksuni sancı mı alıcam normal mi olucak vs vs..ama yine kendimi toparlayıp sanki hiç hamile değilmişim gibi hayata devam etmeye çalışıyorum..ki son 5-6 ayımı böyle yaparak üzerimdeki stresi baya attığımı düşünüyorum..sende hiç kendini bebeğini düşünmemeye çalış..o zaten herşekilde senin içinde öyle yada böyle büyücek..sen ne kadar ben hamileyim takıntısına girmeyip eski hayatında yaptıklarına odaklanırsan,hem zaman cok cabuk gecer hemde eski hayatına yakın hayatın olur hamileliğe adaptasyonun daha sorunsuz olur..sonuçta gebeliğinde ciddi bir sorun yoksa sen sağlıklısın bebeğin sağlıklı bir kaç ufak engel dışında herşey eskisi gibi..temizlik yap yemek yap gez dolaş hiç birşeyden kendini alıkoyma..bak zaman nasıl güzel ve çabuk geçiyor:))

beni gerçekten motive ediyorsun,unutmaya çalışıyorum hamile olduğmu ama bu baş ağrıları mahfediyor beni,saç diplerim çıktı iğrenç oldum bakımsız tarzanlar gibiyim,
sen çok pozitif düşünüyosun ve yazdıklarını okumak bana iyi geliyor,teşekkürler,dilerim herşey istediğn gibi olur..
10. haftanın içindesin ama inan zaman öyle çabuk geçicek ki bana sanki 2 ay önce hamile kalmışım gibi geliyor:)) asıl şimdi zaman durdu ilerlemiyor bir türlü çünkü kendimi dinlemeye başladım sürekli..acaba erken mi gelicek, geç mi geliceksuni sancı mı alıcam normal mi olucak vs vs..ama yine kendimi toparlayıp sanki hiç hamile değilmişim gibi hayata devam etmeye çalışıyorum..ki son 5-6 ayımı böyle yaparak üzerimdeki stresi baya attığımı düşünüyorum..sende hiç kendini bebeğini düşünmemeye çalış..o zaten herşekilde senin içinde öyle yada böyle büyücek..sen ne kadar ben hamileyim takıntısına girmeyip eski hayatında yaptıklarına odaklanırsan,hem zaman cok cabuk gecer hemde eski hayatına yakın hayatın olur hamileliğe adaptasyonun daha sorunsuz olur..sonuçta gebeliğinde ciddi bir sorun yoksa sen sağlıklısın bebeğin sağlıklı bir kaç ufak engel dışında herşey eskisi gibi..temizlik yap yemek yap gez dolaş hiç birşeyden kendini alıkoyma..bak zaman nasıl güzel ve çabuk geçiyor:))

Herkeze merabalar benim merak ettiğim önemli bişey var . Ben 6 gün kan testi yaptırdım ve beta hcg 466.75 cıktı sanırım daha yeni. Yarın doktora gdcem sizce ultrasyonda gözükürmü? Bir hafta önce dktr gözükmez demişti ve doktor muane etmediği için ben eşimle ilişkiye grmyorum cünkü ilk iki ay düşük tehlikesi olur diyee duymuştumm? Bana hemen cvp verebilirmisiniz aceba yeni bi hamiş olarak beni rahatlatıtmısınız 😊😊😊

Ben iki haftalik hamileyim ve daha cok yeni rahime yerlesmedi henuz haftaya insallah ..
Benim iliskiye girmemde bi sakinca var mi sizce ?

Back