- Konu Sahibi cadi_ayshe
-
kızlar ben 6.5 aylık hamileyim..doktor cinsel ilişki yasağı koymadıgı halde biz hamilelikte hiç birlikte olmadık..bunun sebebide benim hamilelilik sürecindeki isteksizliğim..neyse eşimde çok anlayışlı allaha şükür..benimle aynı durumu yaşayan varmı çok merak ediyorum?..bir de öncesinde kayganlaştırıcı kullanıyorduk cinsel ilişki sırasında,hamileyken kullanamıyoruz bebeğe zarar verir korkusuyla,doğal bir yöntem bilen varmı acaba?
8 haftalık hamileyim,yazdıklaını gerçekten hayretle okudum,biz artık 3 gunde bir yada sadece hafta sonu yapıyoruz,onuda zorla yapıyorum ben....
sexten tamamıyle soğmuş durumdayım,herşey burnuma kötü kokuyor,miğdem bulanıyor,ne sexi yaa...yapabilenlerede valla helal olsun diyorum..
Atlatırsın atlatırsın hiç merak etme ikinci 3 ayda cok normale dönüceksin biraz sabret..bol su iç baş ağrısına çok iyidir çünkü kandaki oksijen değeri artar..vitamin hapını yada demir ilacını içtikten sonrada mutlaka C vitamini yuksek bir meyve ye..C vitamini kandaki demir emilimini arttıran tek sey. ve demirde kandaki oksijeni taşır buda hem bebeğine hemde baş ağrına iyi gelir..yatmadan öncede odanı havalandır iyice odana bol oksijen girsin öyle yat..ben hatta gece tuvalete gidip yattığımda tekrar camı acık içeri serin temiz hava girmesini sağlıyorum..birde bugunlerde komik filmler diziler izle gülmek de baş ağrısına depresyona doğal olarak cok ıyı gelir..seks konusunda da umarım eşin anlayışlıdır istemiyorsa hiç yapma..cunku yapmayıpda eşinin yistemesini düşünmekde insanı strese sokar..olmadı yapıyorsanız bugunlerde ona oral seks yapabılırsın..onemlı olan eşinin bu konularda anlayışlı olması ve senın bunun stresıne girmemen..
10. haftanın içindesin ama inan zaman öyle çabuk geçicek ki bana sanki 2 ay önce hamile kalmışım gibi geliyor:)) asıl şimdi zaman durdu ilerlemiyor bir türlü çünkü kendimi dinlemeye başladım sürekli..acaba erken mi gelicek, geç mi geliceksuni sancı mı alıcam normal mi olucak vs vs..ama yine kendimi toparlayıp sanki hiç hamile değilmişim gibi hayata devam etmeye çalışıyorum..ki son 5-6 ayımı böyle yaparak üzerimdeki stresi baya attığımı düşünüyorum..sende hiç kendini bebeğini düşünmemeye çalış..o zaten herşekilde senin içinde öyle yada böyle büyücek..sen ne kadar ben hamileyim takıntısına girmeyip eski hayatında yaptıklarına odaklanırsan,hem zaman cok cabuk gecer hemde eski hayatına yakın hayatın olur hamileliğe adaptasyonun daha sorunsuz olur..sonuçta gebeliğinde ciddi bir sorun yoksa sen sağlıklısın bebeğin sağlıklı bir kaç ufak engel dışında herşey eskisi gibi..temizlik yap yemek yap gez dolaş hiç birşeyden kendini alıkoyma..bak zaman nasıl güzel ve çabuk geçiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?