hamilelikte cinsellik

canım ya bence bir çok kişi seni yanlış anladı tam bilmiyenlere oral sexten kastının ne olduğunu anlat karıştıran kişiler olabilir bende internetten baktım şimdi eşim istedikten sonra ki böyle bir durumdayken neden olmasın lütfen dini meseleleri katmayalım arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim sonuçta dindede böyledir dimi canım sende bu konuyu drunla konuş istersen iyice kafan karışabilir rahat ol doktorunla konuşurken bende konuşuyorum çünkü:)
inşallah bebeğini kucağına alırsın..

Canım benim sen yanlış anlamıssn o yüzden günah demissn.. Oral seks günah olan değil,anal seks (tersten ilişki ) günah evet.. Ayrıca sen bir kelime hatası yapmşssn insanların bu çemkirmelerini anlamıyorum.

Neyse öptüm seni

canım sorunların devam ediyor mu
sorun devam etmiyor canim,kolayca astik bu sorunu.doktorum cinsel yasak koymamisti ama daha onceki yorumlarda bazi doktorlarin ilk 3 ay yasak koyduklarini okumustum.dusuk riski olanlari zaten hic hesaba katmiyorum.onlar toptan yasak.emin olmak icin sormustum.3 ay doluncaya kadar vajinadan iliski yapmayi dusunmuyorum.ama artik esime bol bol oral sex yapacagim.meyveli condom kullaniyoruz.benim icinde guzel bir duygu oluyor.

canım seni ii anlıyorum çünkü doktorum bana ilk üç ay ilişkiyi yasakladı canını sıkma bunlar gelip geçici durumlar hamileliğinle ilgili gelişmeleri bekliyoruz

karyonik kanama diye bi sey oldu cnm ya.moralimi yuksek tutmaya calissamda olmuyor.ALLAHIM hayirlisini versin hepimize

geçmiş olsun canım yaa tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sürekli devam edecek birşeey mi peki tehlikesi fazla mı??

suan kanama miktari dusukmus o yuzden dusuk tehlikesi azmis.ama kanama artarsa dusuk riskide artiyormus.kesenin arkasindan kan geliyormus.kan fazla olunca keseyi yerinden oynatip dusmesine neden oluyormus.hatta keseyi bile bozuyormus.ne sorunlar var ya.1 degil2 degil

canım benim yaa allah yardımcın olsun bendede düşük riski var ama seninki gibi değil olsun inşallah bunlarıda aşarız paki devam etmemesi için ne yapman gerekiyor ,istrahat falan mı canım yatış falan verdiler mi peki

yok hic bir sey demediler.kendim internetten baktim istirahat etmeyi tavsiye ediyorlar.bende istirahat ediyorum.yapacak bi sey yok.

cok saçma ya yani neticede doktor ilişkiyi yasakladısa sende eşinni bir şekilde rahatlatırsın yani ne var bunda bence gayet normal yani ters ilişki olmadıgı sürece hiç bir sakıncası yok

kızlar ben 6.5 aylık hamileyim..doktor cinsel ilişki yasağı koymadıgı halde biz hamilelikte hiç birlikte olmadık..bunun sebebide benim hamilelilik sürecindeki isteksizliğim..neyse eşimde çok anlayışlı allaha şükür..benimle aynı durumu yaşayan varmı çok merak ediyorum?..bir de öncesinde kayganlaştırıcı kullanıyorduk cinsel ilişki sırasında,hamileyken kullanamıyoruz bebeğe zarar verir korkusuyla,doğal bir yöntem bilen varmı acaba?

Kizlar riskli hamilelik yoksa hicbir sakincasi Yok yani cani isteyen bekleyemeyen yapar bu kadar buyutecek birsey Yok :) genelde hamilelikde Biz kadinlar cinsel isteksizlik yasiyoruz cok normal ama bazi kadinlarda akside olabiliyor asiri istek yani Doktor sakinli gormedikden sonra sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…