- Konu Sahibi cadi_ayshe
-
oral dediğin benim anladığım mı bilmiyorum ama sakın öle bişey yapma çünkü bilmiyorsun zannederim dinimize göre çoookkk çok çok günah bak hemde hamileymişsin böyle şeylere daha dikkat etmen gerekir şimdi yapacağın bişey ilerde evladından çıkar ALLAH korusun
sorun devam etmiyor canim,kolayca astik bu sorunu.doktorum cinsel yasak koymamisti ama daha onceki yorumlarda bazi doktorlarin ilk 3 ay yasak koyduklarini okumustum.dusuk riski olanlari zaten hic hesaba katmiyorum.onlar toptan yasak.emin olmak icin sormustum.3 ay doluncaya kadar vajinadan iliski yapmayi dusunmuyorum.ama artik esime bol bol oral sex yapacagim.meyveli condom kullaniyoruz.benim icinde guzel bir duygu oluyor.canım sorunların devam ediyor mu
oral bende devamlı yaparımm da hoşuna giderrr oda bana yapara nerden çıktıı bu yaaa gunah diye anal yapmayınnn orala devammmm.
sorun devam etmiyor canim,kolayca astik bu sorunu.doktorum cinsel yasak koymamisti ama daha onceki yorumlarda bazi doktorlarin ilk 3 ay yasak koyduklarini okumustum.dusuk riski olanlari zaten hic hesaba katmiyorum.onlar toptan yasak.emin olmak icin sormustum.3 ay doluncaya kadar vajinadan iliski yapmayi dusunmuyorum.ama artik esime bol bol oral sex yapacagim.meyveli condom kullaniyoruz.benim icinde guzel bir duygu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?