çok kötü bir evliliğin! varmış. tabi evlilik denirse.
yani hamile halinle seni döven adam haktan hukuktan ne anlardı ki kullanmadın hapı.
belli ki plan yapmış. hamile kalsın en iyisi gebertsem bile sesi çıkmaz demiş. çok kötü çok.
şimdi sen o vicdansızı boşvereceksin. güzelce beslenip, yürüyüşlerini yapıp kafanı dinleyeceksin.
ondan da baba falan olmaz. daha doğmamış bebeği döven biri doğunca tutup camdan bile atabilir. belli ki içinde vicdan merhamet yok.
madem ailen sahip çıkıyor kıymetlerini bil ve kendine yaşam kur. seni sevmiyor sanıyorum. olmadık şeyden kavga çıkarıp dövdüğüne göre sadece afedersin ama yatak arkadaşı olarak görmüş zira bu hayat arkadaşlığı değil.
bir de böyle bir adamla nasıl birlikte oldun anlamadım. insan hissiz bir şekilde bunu yapınca bana çirkin geliyor. hani velev ki dönersen diye de söyledim bunu.
Hayırlısı olsun
Bencede donmeyın ayrılın, emın olun her duygunuz tamır olacak.
Bılıyorum hamılesın cok duygusalsın ayrıca hayal ettıgın seyler bunlar degıldı. Ben hep sunu merak ederdım bır kadın anne oldugunda esı ıcın ne kadar degerlı olabılır acaba ? Hayal edemezdım oyle sonsuz oyle muthıs bırsey gıbı gelırdı.
Oğlum tüp bebek benım baslangıcı sonu herseyı cok guzel olmalıydı oyle ya bır gecede olmamıstı , varsa emek ıste oydu oglum. Ama esım yanı eskı esım baska bırıne asıktı ve bana cok kotu gunler yasatarak ayrılıgı gerceklestırdı . Merak ettıgım sorunun cevabını asla bılmıyorum , merakta etmıyorum 2. evlılıgımı 4.5 sene evvel yaptım ve ortak bır cocuk sahıbı olmadık. Eskı esım babalık gorevlerını maddı manevı yerıne getırmedı pısmanmıyım hayır cokmu mutluyum boyle oldugu ıcın hayır , bıseylerın acıklamasını yapmamak zorunda kalacagım her zaman ogluma karsı. Yanı onun daha duz bır hıkayeye ıhtıyacı vardı ama olmadı, bende onume baktım ve yapabılecegımın en ıyısını yaptım oglum ıcın kendım ıcın.
Pekı ben mutlumuyum evet, oglumda mutlu gecmıs ıse hıc yasanmamıs gıbı benım ıcın. sadece ıcım cok rahat butun bunların sorumlusu ben degılım , vıcdanımda kafamda cok rahat
hiç böyle degıldı kı.. uzulup ağlamam onun canını yakardı.. şimdi ağlamam tamamen duygu somurusu ve sahtekarlık olarak görüyor.. bende anlayamıyorum bu hale nasıl geldı.. tepe taklakkk.. sevmıyormus demek.. bitmiş çoktan.. adına ne dersen de.. belkıde ben kandırdım kendımı cok uzunca bır sure...
Canım benim çok üzüldüm okurken. Nankörlük bunda, saygısızlık bunda, hadsizlik, merhametsizlik..... Bi hafifletici sebep bile bulamadım o adam için. Merhamet derken.. Kendine çocuğuna merhamet etmiyo adam. Ne bekliyosun bundan? bütün soruların cevapları ortada. İyi bir eş olmasını mı? İyi bir baba olmasını mı? Sana saygı duymasını mı? ki ailene muamelesinden belli sana ne kadar saygı duyduğu..
Burada boşan önerisini en az verenlerden biriyimdir ben. Bir yuva yıkılınca içim yanar benim. Ama senin o insanla daha fazla devam etmemen gerek. 1 insanı mutlu etmek için kaç kişiye zarar verdiğinin muhasebesini yap. Ben yaptım.. Burdan durum hiç iyi görünmüyo
yaşadıkların çok üzücü.Şükür kı meslegım var ve kendı ayaklarım uzerınde durabılıyorum.. yeni bır adım korkutuyor benı.. aslında cesaretlı bırıyımdır ama yasadıklarım benı bole saçma bır hale getırdı..
Öncelikle şu Cuma gününde Rabbim yardımcınız olsun. Bende tahmin edebiliyorum çünkü anlamda eşinden sürekli şiddet gören birisiydi. Rabbim size bi hediye vermiş bir evlat. Sizin bu hayatta ki en mutlu olma sebebiniz bu olmalı. Şunu söylemeliyim ki anlamın 2 tane evladı var ve ablam eşinden boşanmadi. Ama çocuklarının psikolojisi altüst. Sürekli bir korku içindeler. Ufacık bir bağırmaya bile korkuyorlar. Daha kucucukler bide.o yuzden bence asla barismayin. Çocuğunuzu bu şiddet ortamında buyutmeyin. İnanın çok pişman olursunuz. Biliyorum zor ama böyle bir babası olacağına hiç olmasın . Size verilen en güzel şeyle hayatınıza devam edin . Rabbim yardimciniz olsunmerhaba arkadaşlar
yazıp yazmama konusunda cok duşundum ama kendı ıcımde artık hicbır çıkar yol bulamıyorum. aıleme durumu enıne bıyuna anlatamıyorum... 1,5 yllık evlıyım ve esımle severek evlendık uzun bır bırlıktelıgın ardından.. ancak evlendikten sonra eften püften kavgalar vs hiç bımedı.. 15 temmuz gunu hamıle olduğumu oğrendım.. esım d.kontrol hapı kullnırsam hakkımı helal etmem dedıgı ıcın kullanmadım hap. ancak bır ıkı kez ertesı gun hapı kullandım bılmıyorum belkı de bende ıstedım bu bebegı.. ama böyle delı de mutlu olmadım ögrenınce hamılelıgımı.. defalarca hem bebegıme hem bana hakaretler ettı.. 3 aylık hamıle ıken bana sıddet uyguladı.. aflar, özürler vs... bı cok kez aldırmayı duşundum ama bu günaha gırmeye bır cana kıymaya cesaret edemedim.. sonuçta affettım.. el alışmış ya bır kere 2 hafta once saclarımdan surukleyıp kafamı duvarlara vurdu.. bı kadın bunu neden hakeder dıye duşundum hep.. paramparça olan ıcım bır turlu duzelmıyordu.. ona kalırsa hersey ıyıydı.. ta kı 26 kasım c.tesı gününe kadar... 6 aylık hamıle olduğum ıcım annem temızlıge yardıma geldı.. ertesı gun amcası gelecektı ve hersey mükemmel olmalıydı.. aksam saat 10 da geldı ve yapılan temızlıgı begenmedı(saat 3 de gıttı evden ancak o zaman baslayabıldık temızlıge aksam 7 ye kadar) herseye bır kulp herseye bır laf.. aıleme hakaretler.. bu arada annesı de bızde... annesının yanında ağzına gelenı saydı.. sımdıye kadar olan onca seyden sonra konuşuyordum bende cevap verıyordum.. neymıs ben susacak mısım! yaklaşık 2,5 saat surdu.. annemı aradım artık dayanamıyorum yarın sabah gelecegım dedım o sırada babam duymuş.. annem geldı esım anneme senın bu kızın hep fıtne pesınde dedı. annem gelmeden öncede sen benım karımsın kımse bu evden çıkaramaz. kan çıksın ıstıyorsun herhalde vs bısuru sey spyledı.. nıtekım kalktım ben baba evıme geldım. c.tesı gecden berı babaevındeyım.. kafam da bınbır soru.. bı çocuk ve bu cocugun sorumluluğu tek basına bı kadın.. doğum esnasında baba dedıgımız es dedıgımız kışı olmadan bı basına bır doğum.. aılem sonuna kadar arkamda tabı allah onlardan razı olsun... ama ben bı care hıssedıyorum kendımı.. elım ekmeğe suya uzanmıyorum.. 1 haftadır doğru düzgün bebegımı hıssedemıyourm ve bu yüzden daha da kızıyorum kendıme.. gozumdekı yası kalbımdekı sızıyı durduramıyorum.. bir eşik var ve yanına karsıya gecıcem yıkıcam herseyı yada...... bılmıyorum... dedım ya karısıgım.. sizden ricam kırmadan sökmeden cevap verın.. bazı yazıları okudum cok acımasızca yorumlar yapılmış.. cok uzun oldu kusura bakmayın.. helal edın hakkınızı...
sonunda aklın başına gelmiş, tebrikler.
Mübarek cuma günü , gel şu inadından vazgeç.
Yuvamızin dağılmasına izin verme yavrumuzun babasız dünyaya gelmesine izin verme.
Gel inat etme.
Aileler bur araya gelsin.Ortak bir toplanti duzenlensin,karsilikli özürler dilersin.
Birlikte her şeye yeni başlangıç yapılsin.
Sifirdan tertemiz.
Ne sen ne ben artık aynı hataları yapmayalim.
Gel kır şu inadını yuvamızi dağıtma ailemizi bölme yavrumuza doğmadan kötü bir hayatı seçme.
cok kıymet bılır esımın bugun yazdığı mesaj... hala karşılıklı özürlerden bahsedıyor...
Bence bayan o msjı eşinizin mesajı için yazmış sanırım. Sizin için değilsiz çevrenıdekılere bu sekılde tepkılerle mı yardımcı oluyorsunuz? böyle hor davranmak yakışıyor mu yanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?