hamilelikte boşanmak...?

hiç böyle degıldı kı.. uzulup ağlamam onun canını yakardı.. şimdi ağlamam tamamen duygu somurusu ve sahtekarlık olarak görüyor.. bende anlayamıyorum bu hale nasıl geldı.. tepe taklakkk.. sevmıyormus demek.. bitmiş çoktan.. adına ne dersen de.. belkıde ben kandırdım kendımı cok uzunca bır sure...

ya bu erkeklerin tıbben ıncelenmesi lazım ınsanlık namına.bir evlilikte kadın hamile kalınca adamların içinden canavarlar cıkıyor.

ıste tam olarak duygularıma tercüman olan cumlu... anne olmak ne kadar muthıs bır duygudur kımbılır.. hamılelıkte o kadar özel olmalı.. hayaller ve hayatlar... bıze bunları yasatanlar elbet birgun bulacaklar karşılığını...

seni üzmek istemiyorum daha ama sen kendini kandırmışsın. yani hamile kadını geçiyorum da karnındaki bebek yazık kıymama ona. artık sadece bebeğin ve kendine odaklan lütfen. o sana Allah'ın emaneti. ona iyi bakmalısın. bu durumda kendine de iyi bakmalısın.

en cok sahıp çıkması gereken vakıttı bana bunları yaptığı vakıt.. haklısınız.. ne bekleyebılırım kı bu adamdan artık...

Mübarek cuma günü , gel şu inadından vazgeç.

Yuvamızin dağılmasına izin verme yavrumuzun babasız dünyaya gelmesine izin verme.

Gel inat etme.

Aileler bur araya gelsin.Ortak bir toplanti duzenlensin,karsilikli özürler dilersin.

Birlikte her şeye yeni başlangıç yapılsin.

Sifirdan tertemiz.

Ne sen ne ben artık aynı hataları yapmayalim.

Gel kır şu inadını yuvamızi dağıtma ailemizi bölme yavrumuza doğmadan kötü bir hayatı seçme.

cok kıymet bılır esımın bugun yazdığı mesaj... hala karşılıklı özürlerden bahsedıyor...

Elbet zor olacak ama karşındaki adam adam değil ki geri dönesin. Çocuğunu da bu ortamda yetiştirme,ne güzel ailen de arkanda.

yaşadıkların çok üzücü.
üzüntünü anlamak zor değil.
lakin iş bu noktaya gelmiş artık.
bu halinle bile seni döven bir adam için üzerinde düşünmeye gerek yok.
çok çok şanslısın ki çalışıyormuşssun ve de ailen arkanda destekmiş.
ne büyük nimetler bunlar.
elbette evliliğini bitirmek ve bebeğinle kuracağın hayat seni ürkütüyordur
ama eminim ki tekme tokat dayak yemek kadar da içini yakıp kanatmayacaktır.
zmaanla ve de sandığından da hızlı bir şekilde yeni düzeninize adapte olursun Allahın izniyle.
sakın sakın dönme evine bu arada duygularına yenilip te.

bir tanıdıgım var 3 cocugundada esi yanında olmamıs dogumunda. hayıflanıyordu sunları bunları cektim diye. simdi esi aylarca sehir dıslarına ülke dıslarına gidiyor küçük bir yerde bir yer işletiyor kadın. hatırlaarım üçüncü cocugu olacagı zaman adam cocugu istememişti. baska bir kadınla beraberdi.
döverdide.
bir adam emin ol döven bir adam büyük bir değisim yasaması lazım aynı devam etmemesi için

bilemem esinle neler yasadın ama yanında olup seni ezip dövecekse zehir edeckse karr vermelisin. bebegini yine gelip görsün .
kendine sor bu adam yıllar sonra aynımı olacak

Öncelikle şu Cuma gününde Rabbim yardımcınız olsun. Bende tahmin edebiliyorum çünkü anlamda eşinden sürekli şiddet gören birisiydi. Rabbim size bi hediye vermiş bir evlat. Sizin bu hayatta ki en mutlu olma sebebiniz bu olmalı. Şunu söylemeliyim ki anlamın 2 tane evladı var ve ablam eşinden boşanmadi. Ama çocuklarının psikolojisi altüst. Sürekli bir korku içindeler. Ufacık bir bağırmaya bile korkuyorlar. Daha kucucukler bide.o yuzden bence asla barismayin. Çocuğunuzu bu şiddet ortamında buyutmeyin. İnanın çok pişman olursunuz. Biliyorum zor ama böyle bir babası olacağına hiç olmasın . Size verilen en güzel şeyle hayatınıza devam edin . Rabbim yardimciniz olsun

Allah yardımcınız olsun çok zor ama hangimizin hayatı kolay ki mücadele edin minicik yavrunuz için sakın pes etmeyin hayata sımsıkı tutunun bu günlerde geçer elbet

Sakın lütfen dönmeyin o eve,bugün yalvarır yarın aynı hakaretleri tekrarlar...
Bebeğinizi düşünün ne olur sakın yanlış yapmayın gitmeyin...

Reactions: anu
Genelde ayrilma /boşanma konularında yorum yapmaya bazen çekinirim ama konu şiddet ve tehdit olunca akan sular durur. Hele de hamile bayana şiddet.

Hakkına hayırlısı olsun, şimdi aklından sorular, şüpheler, korkular geçmesi normal, mutlu olursun Insaallah.

Saçından sürüklenip kafanın tekrar duvarlara carpilmasi hosuna gittiyse ve yine yapsin istiyorsan don kocana sakin bırakma.

Elleri kırılsın pisligin hamile kadına bir de.

Ailen arkandaysa neden düşünüyorsun ya, tabiiki dönme eve. Bugün seni döven yarın bebeği de döver. Onu geçtim huzursuz ortamda bebek daha anne karnında huzursuz olmaya başlar, doğunca psikolojisi mafolur. Bebeğin böyle babası olacağına hiç olmasın ya. O kocan olacak herifinde Allah......... işte nasıl biliyorsa öyle yapsın zaten böyle heriflerin sonu iyi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…