hamilelikte boşanmak...?

düşünecek hiçbir şey yok doğru olanı yapmışsınız geri dönmeniz söz konusu bile değil hele bebek için dönmek daha da büyük hata olur. Çünkü hamile karısını döven insan müsveddesi çocuğunu da dövebilir. O zaman çok pişman olursunuz. Kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz umarım

Canım çok geçmiş olsun,arkadașlara bende katiliyorum,sakın geri dönme;kardeşimde hamileyken ayrildi ,evladi için hayata sıkı sıkıya bağlandı,ve şimdi çok mutlu ve huzurlu.

Canım çok geçmiş olsun,arkadașlara bende katiliyorum,sakın geri dönme;kardeşimde hamileyken ayrildi ,evladi için hayata sıkı sıkıya bağlandı,ve şimdi çok mutlu ve huzurlu.

Hiç kimse asla ama asla hakareti , şiddeti hak etmez ...
Hele hele hamile bir kadın ... Korkunç bir şey bu ...
Bana göre asla dönmemelisin.

Onun yapacağı babalık onun olsun , boşan nafaka al .
İş bul , meslek edin bir şekilde.
Bebeğin ve senin hayatınız hep güzel olur umarım...

Reactions: anu
Galiba sizi kaybedince değerinizi anlar diye düşünüyorum Doğumdan sonra erkekler değişiyor ya daha iyi oluyor ya daha kötü benim kız kardeşimde çok problem yaşadı ama şiddet yoktu bebekleri doğduktan sonra eşi çok değişti benimde problemlerim vardı bizde Bebek doğunca birbirimizi unuttuk sizin durum ise çok farklı işin içine şiddet girmiş öyle adamlardan korkarım ben siz sadece bebeğinizi düşünün Doğuma kadar ayrı kalın belki değişir

Şükür kı meslegım var ve kendı ayaklarım uzerınde durabılıyorum.. yeni bır adım korkutuyor benı.. aslında cesaretlı bırıyımdır ama yasadıklarım benı bole saçma bır hale getırdı..

Uzun süre bastırıldın çünki , ilk adımı attıktan sonra gerisi gelir diye tahmin ediyorum ...
Lütfen ama lütfen mutlu ol .

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim özverili cevaplarınızdan ötürü...

Şu mesajı okuduğuma o kadar sevindim ki anlatamam . Herşey hayal ettiğinden de güzel olsun , sen ve bebeğin çok mutlu olun inşallah .

çok kötü bir evliliğin! varmış. tabi evlilik denirse.
yani hamile halinle seni döven adam haktan hukuktan ne anlardı ki kullanmadın hapı.
belli ki plan yapmış. hamile kalsın en iyisi gebertsem bile sesi çıkmaz demiş. çok kötü çok.
şimdi sen o vicdansızı boşvereceksin. güzelce beslenip, yürüyüşlerini yapıp kafanı dinleyeceksin.
ondan da baba falan olmaz. daha doğmamış bebeği döven biri doğunca tutup camdan bile atabilir. belli ki içinde vicdan merhamet yok.
madem ailen sahip çıkıyor kıymetlerini bil ve kendine yaşam kur. seni sevmiyor sanıyorum. olmadık şeyden kavga çıkarıp dövdüğüne göre sadece afedersin ama yatak arkadaşı olarak görmüş zira bu hayat arkadaşlığı değil.
bir de böyle bir adamla nasıl birlikte oldun anlamadım. insan hissiz bir şekilde bunu yapınca bana çirkin geliyor. hani velev ki dönersen diye de söyledim bunu.

Mesleğiniz de varmış hiç düşünmeyin bile, sizin bi canınız ve bebeğiniz var. Hsmileyken bunu yapan Allah korusun o bebeğe ve size neler yapar ilerde. Birde anlamadım size hap kullandırmamış çocuk mu istiyordu, ama hamile kalınca da şiddete dayağa başlamış dengesiz..

Yaşadıkların ötürü cesaretin kırılmış.Hap kullanırsan hakkımı helal etmem diyen adam baltan zihniyetini göstermiş.Bebek işi iki kişinin kararıyla olur.Dayatmayla değil.
Evin temizliğinden bir erkeğe ne.Bir de 6 aylık hamilesin.Amcasından dıdısından sanane bunlar için karısını üzen kıran ailesine hakaret den adamın ve de en önemlisi dayağa başvuran adamın düzelmesini bekleme.Sana ne yaşatıyorsa yavruna da yaşatıyor şu an.Senin el bebek gül bebek zamanların olması gerekirken şu an.Basiretsiz,aciz bir insan.Kendini geliştirememiş.
Bebeğin olması dünyanın sonu değil en güzel şeyi.O çocuğun bu dünyaya geleceği varmış.Bbası ölen ne evlatlar büyüyor da nerelere geliyor.Bu iş öyle özürlerle barışmalarla çözülmez.Çözülmez zaten.Kafanı topla,bebeğini düşün ailen ardında.Hayatta herşey insanlar için.Bu da geçer.

Hayırlısı olsun
Bencede donmeyın ayrılın, emın olun her duygunuz tamır olacak.
Bılıyorum hamılesın cok duygusalsın ayrıca hayal ettıgın seyler bunlar degıldı. Ben hep sunu merak ederdım bır kadın anne oldugunda esı ıcın ne kadar degerlı olabılır acaba ? Hayal edemezdım oyle sonsuz oyle muthıs bırsey gıbı gelırdı.
Oğlum tüp bebek benım baslangıcı sonu herseyı cok guzel olmalıydı oyle ya bır gecede olmamıstı , varsa emek ıste oydu oglum. Ama esım yanı eskı esım baska bırıne asıktı ve bana cok kotu gunler yasatarak ayrılıgı gerceklestırdı . Merak ettıgım sorunun cevabını asla bılmıyorum , merakta etmıyorum 2. evlılıgımı 4.5 sene evvel yaptım ve ortak bır cocuk sahıbı olmadık. Eskı esım babalık gorevlerını maddı manevı yerıne getırmedı pısmanmıyım hayır cokmu mutluyum boyle oldugu ıcın hayır , bıseylerın acıklamasını yapmamak zorunda kalacagım her zaman ogluma karsı. Yanı onun daha duz bır hıkayeye ıhtıyacı vardı ama olmadı, bende onume baktım ve yapabılecegımın en ıyısını yaptım oglum ıcın kendım ıcın.

Pekı ben mutlumuyum evet, oglumda mutlu gecmıs ıse hıc yasanmamıs gıbı benım ıcın. sadece ıcım cok rahat butun bunların sorumlusu ben degılım , vıcdanımda kafamda cok rahat

En dogru karar ayrilmak daha fazla kendini o adam icin harcama hakkinda hayirlisi olsun

Canım benim çok üzüldüm okurken. Nankörlük bunda, saygısızlık bunda, hadsizlik, merhametsizlik..... Bi hafifletici sebep bile bulamadım o adam için. Merhamet derken.. Kendine çocuğuna merhamet etmiyo adam. Ne bekliyosun bundan? bütün soruların cevapları ortada. İyi bir eş olmasını mı? İyi bir baba olmasını mı? Sana saygı duymasını mı? ki ailene muamelesinden belli sana ne kadar saygı duyduğu..
Burada boşan önerisini en az verenlerden biriyimdir ben. Bir yuva yıkılınca içim yanar benim. Ama senin o insanla daha fazla devam etmemen gerek. 1 insanı mutlu etmek için kaç kişiye zarar verdiğinin muhasebesini yap. Ben yaptım.. Burdan durum hiç iyi görünmüyo

Tabiii
Bütün ama bütün aşk sözleri, bütün şiirler karşılıklı erkek kadın ilişkileri için yazılmış olamaz, evlat sevgisi oyle farklı bırseykı.
Eşimi çok seviyorum , nasıl anlatsam kesinlikle ondan önce baska bır erkegı sevmıs olamam oyle sevıyorum , ama oglum o cok baska. Ne zaman cok sıkıntılı olsam oglum uyurken yanına yatarım onu hıssederım bana ondan baskası asla ıyı gelmıyor gelemez. Dünya bır yana oglum obur yana

Ha bu arada şu an kendini böyle duygusal, çaresiz,perişan gibi hissetmen tamamen hormanlarından. Ayrılmazsan o minik evledına karşı hep vicdan azabı hissedeeksin böyle bi evlilikte onu büyüttüğün için. Ama ayrılırsan o evlat sana hep güç olacak ve dimdik ayakta kalacaksın. Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…