- 29 Kasım 2016
- 20
- 11
- 8
- 35
çok kötü bir evliliğin! varmış. tabi evlilik denirse.
yani hamile halinle seni döven adam haktan hukuktan ne anlardı ki kullanmadın hapı.
belli ki plan yapmış. hamile kalsın en iyisi gebertsem bile sesi çıkmaz demiş. çok kötü çok.
şimdi sen o vicdansızı boşvereceksin. güzelce beslenip, yürüyüşlerini yapıp kafanı dinleyeceksin.
ondan da baba falan olmaz. daha doğmamış bebeği döven biri doğunca tutup camdan bile atabilir. belli ki içinde vicdan merhamet yok.
madem ailen sahip çıkıyor kıymetlerini bil ve kendine yaşam kur. seni sevmiyor sanıyorum. olmadık şeyden kavga çıkarıp dövdüğüne göre sadece afedersin ama yatak arkadaşı olarak görmüş zira bu hayat arkadaşlığı değil.
bir de böyle bir adamla nasıl birlikte oldun anlamadım. insan hissiz bir şekilde bunu yapınca bana çirkin geliyor. hani velev ki dönersen diye de söyledim bunu.
hiç böyle degıldı kı.. uzulup ağlamam onun canını yakardı.. şimdi ağlamam tamamen duygu somurusu ve sahtekarlık olarak görüyor.. bende anlayamıyorum bu hale nasıl geldı.. tepe taklakkk.. sevmıyormus demek.. bitmiş çoktan.. adına ne dersen de.. belkıde ben kandırdım kendımı cok uzunca bır sure...