• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Birde Senem yine kaybolmuş hayırdır kuzum nerelerdesin???? Biz bu 4 gündür berbatız. Alt iki dişimiz bizim çoktan cıktı biliyosunuz. Snırım sıra üst iki dişte. O kadar rahatsız ki yavrum gece de gündüz de huzursuz ve ağlak. gecem yok uykum yok düzenim yok misafirim çokkkk
Allah yardimcin olsun canim donem donem mutlaka br sikinti cikiyor iste bir donem yeni dogan bir donem asi bir donem dis derken boyle boyle buyuyorlar iste bizde grip atlattik ikimizde grip olduk burda salgin varmis bizi de es gecmedi,yavrum gece gunduz oksurdu odaya nane buhari yaptim o baya rahatlatti ama bizimde gecemiz gunduzumuz yoktu zaten bir hamilelik basladi uykuyu unuttuk ama saglikli olsunlarda gerisi oenmli degil.insaallah whatsapp kur hemen eleyelim Senem nerelerde acaba insaallah iyidir o da bebiside.Bu arada bu misafir olayi cok can sikici niye boyle yapiyor bu insanlar halden anlamiyorlar,illa acik acik benim bebegim var anlayisli olun mu demek lazim ahh ah ,sende hic yorma kendini gelen durumunu kabullenip gelsin.
iki gun once de bebegi dusurdum Nazlicim sorma uc saat agladim neredeyse,artik cok hareketli durmuyor birakamiyorum hicbir yere.Yataginda yatmadi huysuzlandi eee ac mama yiyecek iki dakika karyolanin her tarafina yastik koydum baya bi korunakli yaptim iki dakika mutfaga gittim bi ciglik koptu bi kostum yatakla besigin arasina dusmus aklim gitti nasil aldim yerden bilmiyorum bi agladi sustu benim aglamamdan tekrar korktu aglamaya basladi,cok sukurki bisey olmadi Allah koruyor kuzularimizi ama olan bana oldu hala kendime gelemedim,annelik cok zor neredeyse 24 saat mesaidesin

Allah yardimcin olsun canim donem donem mutlaka br sikinti cikiyor iste bir donem yeni dogan bir donem asi bir donem dis derken boyle boyle buyuyorlar iste bizde grip atlattik ikimizde grip olduk burda salgin varmis bizi de es gecmedi,yavrum gece gunduz oksurdu odaya nane buhari yaptim o baya rahatlatti ama bizimde gecemiz gunduzumuz yoktu zaten bir hamilelik basladi uykuyu unuttuk ama saglikli olsunlarda gerisi oenmli degil.insaallah whatsapp kur hemen eleyelim Senem nerelerde acaba insaallah iyidir o da bebiside.Bu arada bu misafir olayi cok can sikici niye boyle yapiyor bu insanlar halden anlamiyorlar,illa acik acik benim bebegim var anlayisli olun mu demek lazim ahh ah ,sende hic yorma kendini gelen durumunu kabullenip gelsin.
iki gun once de bebegi dusurdum Nazlicim sorma uc saat agladim neredeyse,artik cok hareketli durmuyor birakamiyorum hicbir yere.Yataginda yatmadi huysuzlandi eee ac mama yiyecek iki dakika karyolanin her tarafina yastik koydum baya bi korunakli yaptim iki dakika mutfaga gittim bi ciglik koptu bi kostum yatakla besigin arasina dusmus aklim gitti nasil aldim yerden bilmiyorum bi agladi sustu benim aglamamdan tekrar korktu aglamaya basladi,cok sukurki bisey olmadi Allah koruyor kuzularimizi ama olan bana oldu hala kendime gelemedim,annelik cok zor neredeyse 24 saat mesaidesin

Ay okuyunca cok etkilendim Esracım yaaa :( Çok çok üzüldüm geçmiş olsun :( Allah bir daha yaşatmasın. Bu yaramazlarla işimiz zor.
Buarada bizimki tam 6 ay 1 haftalık oldu ve de tam tmına 5 dişi var şuan. 2 üstte 3 altta. Alltaki 4. diş de geliyor yolda. Onun huzursuzluğu var. Gece çğılıklarla uyanmalar mızmızlıklar... Mama sandalyesini sevmemeler sıkılmalar ne ararsanı var.
Meyve ve corbalarda sorun yaşamıyoruz cok şükür ancak yumurtayı hiç ama hiç sevmiyor o kadar zor yediiyorum ki anlatamam.
Çok yorgunum. Evimin sürekli dagılmasına hala alışamadım itiraf ediyorum alışamadım. Ben çok titiz malesef bazen gereksiz bile olan bir titizliği olan biriyim. Her esyam yerinde her odam toplu olmalı.Ama cocuk oldu olalı her yer daglılyor yok oyun halısı oyuncakları battaniyesi derken oturma odası senlik yeri. Oto koltugu anakucagı mama sandalyesi cvs vs vs derken her yerim daglılyor. O uyurken az önce baktım nerden başlasam toplamya diye.. En iyisi hiçbi yerden dedim ve internetin başına oturdum...
Sende durumlar ne alemde???
Senemcim sen nerdesin?????????????????

Ay okuyunca cok etkilendim Esracım yaaa :KK43: Çok çok üzüldüm geçmiş olsun :KK43: Allah bir daha yaşatmasın. Bu yaramazlarla işimiz zor.
Buarada bizimki tam 6 ay 1 haftalık oldu ve de tam tmına 5 dişi var şuan. 2 üstte 3 altta. Alltaki 4. diş de geliyor yolda. Onun huzursuzluğu var. Gece çğılıklarla uyanmalar mızmızlıklar... Mama sandalyesini sevmemeler sıkılmalar ne ararsanı var.
Meyve ve corbalarda sorun yaşamıyoruz cok şükür ancak yumurtayı hiç ama hiç sevmiyor o kadar zor yediiyorum ki anlatamam.
Çok yorgunum. Evimin sürekli dagılmasına hala alışamadım itiraf ediyorum alışamadım. Ben çok titiz malesef bazen gereksiz bile olan bir titizliği olan biriyim. Her esyam yerinde her odam toplu olmalı.Ama cocuk oldu olalı her yer daglılyor yok oyun halısı oyuncakları battaniyesi derken oturma odası senlik yeri. Oto koltugu anakucagı mama sandalyesi cvs vs vs derken her yerim daglılyor. O uyurken az önce baktım nerden başlasam toplamya diye.. En iyisi hiçbi yerden dedim ve internetin başına oturdum...
Sende durumlar ne alemde???
Senemcim sen nerdesin?????????????????
oyyy ne tatlidir o minik disler simdiiii maasallah Nazlicim 6.ayda 4 dis maasallahh darisi sorunsuz basimiza insaallah.valla o dozen olayini sorma bende de ayni durum var butun saatimi hr animi bebek aliyor is guc yapamiyorum haftalik temizlikci bayan gelip temizlik utu yapip gidiyor bende napayim fazla takilmamaya calisiyorum zaten yorgunluk ve sac dokulmesi var baktim titzlendikce daha yipranicam az gevsettim herseyi.Bu arada sen ne zaman gectin ek gidaya bizde5bucuk aylik olduk bu konuda sizden yardim istiyorum nette bir ton sey yaziyor bu arada Turkiyeye geldim iki gun once bir sikinti atlattim nedense turkiyeye geldikmi esimle bir bozusuyoruz sebepte kayinvalidemin herseye karismasi iyilik olsun diye fazla dusuyor ustumuze mudahale ediyor o dabeni skiyor disarisi gurbet icerisi skinti iste bizede,ozleyerek geliyorum ama nedense planlarimiza cok karisiyor buda beni rahatsiz ediyor bende karsima alip konustum anlayisla karsiladi iki dakika sonra ayni durum neyse kayinvalideyle cokkk iyi olan varmidir sanirim yoktur diyerek teselli buluyorum:)
Senem nasi lacaba valla size ikinci kez kavustuktan sonar hergun merak ediyorum.Bu arada sen hangi sehirdesin Nazlicim ben turkiyeye geldigimde kocaelideyim yakinmiyiz acaba sen nerede oturuyorsun

oyyy ne tatlidir o minik disler simdiiii maasallah Nazlicim 6.ayda 4 dis maasallahh darisi sorunsuz basimiza insaallah.valla o dozen olayini sorma bende de ayni durum var butun saatimi hr animi bebek aliyor is guc yapamiyorum haftalik temizlikci bayan gelip temizlik utu yapip gidiyor bende napayim fazla takilmamaya calisiyorum zaten yorgunluk ve sac dokulmesi var baktim titzlendikce daha yipranicam az gevsettim herseyi.Bu arada sen ne zaman gectin ek gidaya bizde5bucuk aylik olduk bu konuda sizden yardim istiyorum nette bir ton sey yaziyor bu arada Turkiyeye geldim iki gun once bir sikinti atlattim nedense turkiyeye geldikmi esimle bir bozusuyoruz sebepte kayinvalidemin herseye karismasi iyilik olsun diye fazla dusuyor ustumuze mudahale ediyor o dabeni skiyor disarisi gurbet icerisi skinti iste bizede,ozleyerek geliyorum ama nedense planlarimiza cok karisiyor buda beni rahatsiz ediyor bende karsima alip konustum anlayisla karsiladi iki dakika sonra ayni durum neyse kayinvalideyle cokkk iyi olan varmidir sanirim yoktur diyerek teselli buluyorum:)
Senem nasi lacaba valla size ikinci kez kavustuktan sonar hergun merak ediyorum.Bu arada sen hangi sehirdesin Nazlicim ben turkiyeye geldigimde kocaelideyim yakinmiyiz acaba sen nerede oturuyorsun

Gerçekten çok tatlı :) 4 değil 5 dişimiz var 6. yoldaa :) Darısı başınıza inşallah. Ay ben temizlikçi de tutmadım hanidir. En son 2 3 ay önce almıştım sonra kendim yapıyorum hep. Canım bu sorunla karsılasmayan var mı ki :) Eşinle uzakta iyisiniz tabi hersey yakına gelince oluyor zaten. Annelerrr karısan anneler... Onlara bişey diyemeyen evlatları derken bozuşan birbirine sinir olan çiftler....
Canım ben Balıkesirdeyim. Kocaeliye hiç gitmedim geçen sene niyetlendim arkadasım vardı gidemedim.

Göğsüm gene şişti... Ya şu antibiyorikler 15 20 gün idare ediyor sonra gene tıkanıyor :( Gerçekten emzirme dönemim çileye döndü. Agrı sızı da yapıyor. Yarın yine randevu alıp bu kez bi baska doktora gideceğim inşallah.. Burdaki doktorları sevmiyorum aslında. Kendi doktorumdan randevu almak için aradım 7 ocaktan önce boş yokmuş!.... :(
Kızlar nasılsınız????
Senem artık ses ver lütfen................................

Aynı durumdayım, uykularımda çok düzensiz. Memnuniyetsizim. Hiçbirşey beni mutlu etmiyor. İçim daralıyor sürekli. Hiç birşey yapmak istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar depresif olduğumu hatırlamıyorum. İnşallah yakın zamanda geçer, çünkü ben böyle yaşayamam :l

Kızlar konuyu buluncaya kadar göbegim çatladı. Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Telefondan gidiyorum acele yazayim diye.Yazdiklarinizi okuyamadim umarim iyisinizdir.
Oğlum ugrasiyoruz kaç zamandır. Yavrum çişini yapamıyordu hep bezleri kuru cikiyordu. Birde çişini yapmaya calisirken pipisi sisiyordu tabi doktorlara ugrastik en sonunda sünnet oldu rahatladi yavrum. Sünnet olduktan sonra biz esinle klasik yine birbirimize girdik ailesi yüzünden.

Ya siteden mi kaynaklı benden mi yine taksiye bagladi benim mesajlar. Size de sorucam kim hakli diye. Eşimin babası oğlum sünnet olduktan sonraki günün aksaminda geçmiş olsun diye aradı. Bende tabi açtım ağzımı. Bu kadar mi değer veriyorlar senin oğluna diye. Ama tabi eşimin son dönemlerdeki ailesine tozkondurmama huyu yine devreye girdi. BBabasının aramamasının nedeni için birsuru bahane saydi. Yani evliliğin hep ayni devam ediyor umarim senin yoluna girmiştir Nazlım.
Bu ara oğlum ne gece ne gündüz asla uyuşmuyor gece 15 dakikada bir kalkiyor. Doktor goturduk normal diyor ama normal değil bence başka doktor ariyorum simdi götürmek için. Uykusuzluk tan basim kalkmiyor isler yetismiyor ev Dandini. Bu yüzden de yazamadim kızlar. Fırsat buldukça girmeye çalisicam. Aslında yazicak çok şeyim var ama oğlum uyanıcak sanıruım. Birde ek gıda savaşımızda devam ediyor.

Kizlar slm bir haftadir annemlerin oldugu sehire gectim Babamin dayisi vefat etti gelen giden hic giremedim nete.Hayat iste bir varsin bir yoksun cok ta iyi biriydi ani bir kalp krizi ve artik hayatta degil.Allah rahmet eylesin..
Senemcim bu hayattan ne ogrendim biliyormusun kesinlikle ve kesinlikle esinin anne babasina karsi hakli cikamazsin saymak ve kabullenmek zorundasin uzakta olmak en iyisi yakina geldikce mutlaka birseyler cikiyor eslerin arasi bozuluyor.sikma canini emin ol hakli cikamazsin derdini de anlatamazsin benim annem yillarca cekti paspas eti kendini gene yaranamadi.yengem genc yasta sinirden kanser oldu vefat etti uzme kendini olan sadece sana oluyor emin ol kimseye birsey olmuyor.Bende turkiyeye geldim baya bir sinirimi bozdular sonunda kactim annemlere geldim hakli cikamayacagmiza gore bosuna da dert etme kendine birak oldugu gibi kalsinlar ne yaparlarsa yapsinlar

Göğsüm gene şişti... Ya şu antibiyorikler 15 20 gün idare ediyor sonra gene tıkanıyor :KK43: Gerçekten emzirme dönemim çileye döndü. Agrı sızı da yapıyor. Yarın yine randevu alıp bu kez bi baska doktora gideceğim inşallah.. Burdaki doktorları sevmiyorum aslında. Kendi doktorumdan randevu almak için aradım 7 ocaktan önce boş yokmuş!.... :KK43:
Kızlar nasılsınız????
Senem artık ses ver lütfen................................
ahhh Nazlicim ne cektin sende su gogusten kiyamam yaa cenazemiz vardi yazamadimda nasil oldun inan o emzirdigim siralardan anliyorum seni cok zor gelmisti banada Allah yardimcin olsun cok gecmis olsun kuzum:(

Kızlar o kadar kötü günler geciriyorum ki anlatacak kimsemde yok. Annemlere bahsetsem çok uzulucekler belki farklı şeyler yasanicak. Esimle pazartesi gününden beri konusmuyoruz. Malum havalar çok soğuk ve felaket şekilde grip salgini var. Esim pazartesi günü okullar tatile girdiğinde memleketine gidecegimizi orada yapacagi şeyleri söylemeye başladı. Bende dedimki hava çok soğuk sizin orasi daha da soğuktur ( kar yagmis ve okullar tatil olmuş düşünün) çocuğu bu soğukta oraya kadar goturmeyelim günah hava değişimi vs hastalanicak dedim. Sen git ziyaretlerini yap,islerini hallet gel dedim. Bizimde annemlere birskirsin. Ağzini bir acti başladı söylenmeye olaylar büyüdü ve baya bir tartistik. Beni inanılmaz kırdı çok kırıcı şeyler söyledi. Bende artik dayanamadım ve konusmadim ben konusmayinca o da konusmadi bugüne geldik. Sadece oğlumuz ve evin ihtiyaclarini konuşuyoruz onun haricinde hicbir iletisimimiz yok. Oğlum şuanda sadece beni emiyor bir sıkıntısı var belli hiçbirşey yemiyor. Benimde üzüntüden durum azaldi iyice ve bunu bu sabah söylemek zorunda kaldim. Sabah sabah bana tehditler savurdu agzim acil öylece bakakaldim.Oğlum kucagimda ve ben hüngür hüngür agladim. Şuanda gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum belki de tek bildiğim bu evde bir dakika bile kalmak istemeyisim. Annemlere götür beni dedim sabah sen goturmezsen ben bir şekilde gidicem dedim nazil tehdit etti anlatamam. Kızlar ben gerçekten çok kötüyüm. Bu evliliği bu şekilde nasıl sürdüreceğimi bilmiyorum. Umarim biriniz okursunuz birşey soylersiniz.

Kızlar o kadar kötü günler geciriyorum ki anlatacak kimsemde yok. Annemlere bahsetsem çok uzulucekler belki farklı şeyler yasanicak. Esimle pazartesi gününden beri konusmuyoruz. Malum havalar çok soğuk ve felaket şekilde grip salgini var. Esim pazartesi günü okullar tatile girdiğinde memleketine gidecegimizi orada yapacagi şeyleri söylemeye başladı. Bende dedimki hava çok soğuk sizin orasi daha da soğuktur ( kar yagmis ve okullar tatil olmuş düşünün) çocuğu bu soğukta oraya kadar goturmeyelim günah hava değişimi vs hastalanicak dedim. Sen git ziyaretlerini yap,islerini hallet gel dedim. Bizimde annemlere birskirsin. Ağzini bir acti başladı söylenmeye olaylar büyüdü ve baya bir tartistik. Beni inanılmaz kırdı çok kırıcı şeyler söyledi. Bende artik dayanamadım ve konusmadim ben konusmayinca o da konusmadi bugüne geldik. Sadece oğlumuz ve evin ihtiyaclarini konuşuyoruz onun haricinde hicbir iletisimimiz yok. Oğlum şuanda sadece beni emiyor bir sıkıntısı var belli hiçbirşey yemiyor. Benimde üzüntüden durum azaldi iyice ve bunu bu sabah söylemek zorunda kaldim. Sabah sabah bana tehditler savurdu agzim acil öylece bakakaldim.Oğlum kucagimda ve ben hüngür hüngür agladim. Şuanda gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum belki de tek bildiğim bu evde bir dakika bile kalmak istemeyisim. Annemlere götür beni dedim sabah sen goturmezsen ben bir şekilde gidicem dedim nazil tehdit etti anlatamam. Kızlar ben gerçekten çok kötüyüm. Bu evliliği bu şekilde nasıl sürdüreceğimi bilmiyorum. Umarim biriniz okursunuz birşey soylersiniz.

Ben sizler girmiyorsunuz ben o kadar vakit ayırıp giriyorum diye kızmış vegirmemitim bi süredir...
CAnımmm.... İNan ki kendim yaşamışım gibi oldum ve seni çok iyi anlyorum biliyorsun biz de aynı şeyleri yaşadık yaklaşık 2ay önce...O noktadaydık. Ben de eşyalarımı topladım gitmek için. Şükür şimdilerde daha iyiyiz ne oldu bilemiyorum şimdilrede anlayışlı ben hala cok sinrli vede gerginim evde bebekle uğraşmaktan. Yemiyor bizimki de artık ve uyumuyor geceleri 1 saat bile kesintisiz uyumuyor.. maksimum 35 40 dkdakalkıyor genelde de yarım saat 25 dkda uyanıyor artık ruh gibiyim. Ve şimdi grip. berbat bi haldeyiz. öksürüyor ve burnu çeşme gibi.
Gelelim sana...
Benim cocuk evden çıkmadan böyle oldu inanki 3 gündür berbatız hastalıgı cok kötü. Nasıl göze alcakda bu havada götürcekmiş minicik bebeği??? Sen kesinlikle haklısın canım ve de bu adamlar bu cocuklarla bizi cekemeyecekse ne diye cocuk istediler?
Bence aynı benim yaptıgım gibi yap bana da o aklı sen vermiştin zaten. O uğrassın daartık işin ciddiyetini anlasın konuşma o alttan alana kadar ve bence kesinlikle annenlere git kafa dinle biraz o da arasın seni cocugunu... Ama bunu şu şekilde yap tabi benim fikrim. Annenlerin bu durumdan haberi olmasın. Yani annenlere de ki birkaç günlüğüne sıkıldım da degisiklik için size gelicem. tartışmadan dolayı geldiğini bilmesinler. O arada eşinin telefonlarına annenlerin yanınada cevap verme. Düşünsün bakalım. Ben bunu 2 yıl önce yapmıştım. O zamanlar tartışmlaarımız vardı eşimin ailesinin maddi acıdan bi taım sorunları cıkıp bizden borc alma durumu vardı da. biz sorun yaşıyordk bu yüzden. ben de canıma tak demişti annemlere gitmiştim ama bu yöntemle gittim. Kavgalı olduğumuzu dememiştim.
Gerçekten çok sinir oldum. Anneleri nasıl aglatabiliyorlar ya??? Benimki dekucagımda oglumla beni aglatmıştı bak o gün aklıma gledi ve suan ona kızdım yine. Demekki yaşanılanlar iz yapıyor işte unutulmuyor.... Cok kırdı beni ve ben bunları asla unutmadım unutmucam da.
Kendinden ödün verme unutma biz bu işin çilesini çekiyoruz onlar bizim kahrımızı cekemiyor...
Bizi haberdar et olurmu habersiz bırakma yine

Nazlım telefondan girdigim için alinti yapamiyorum. Allahim oğluşuna şifalar versin. Umarim en kısa zamanda iyileşir. Salgın varmis zaten bu ara herkes hasta.
Canım inan benim artık canima tak etti. Bugün gerçekten çekip gidicektim hatta onun götürmesini bile beklemeden. Ama beni öyle bir tehdit etti ki ne yapacagimi sasirdim. Annemlere gitsem ve oraya gelip rezillik cikarsa ( ki o uapida bir insan değil ama belli de olmaz) babamda misliyle ona karsilik verir ve olaylar cigrindan cikar. Aslinda onun beni tehdit etmesi umrumda bile değil cürmü kadar yer yakar benim tek korkum bu durumda ailemin uzulmesi benim yüzümden. Babamin zaten tansiyonu var kalbi var annem desen o da rahatsız. Valla bende dayanamıyorum artik inan. Gidip biraz uzak kalsak iyi olucak ama çocuğundan ayiramazsin beni deyip duruyor. Bende kafayi siyiricam artik. Simdilik iki ev arkadasiyiz resmen. Ailesi yüzünden bana etmediğini birakiyor ya yaziklar olsun ona. Değse bari ailesi için bana yaptiklarina. Ailesinin umrunda bile değil ne yapiyoruz ne ediyoruz ama boyle aileler kiymete biniyor.
Oğlum desen ayni senin ki gibi nr gündüz ne gece uyuşmuyor tek lokma yemiyor. Ben bi yandan uykusuzlukla diğer yandan bu olaylarla ugrasip duruyorum. Esime o kadar kirginim ki artik bu olayda bir kez daha gördüm onun için nr kadar değersiz olduğumuzu. Yaziklar olsun diyorum ona. Artik içimde birşeyler kopup gitti ona karesi. Evliliğimi devam ettirirsem eğer artik birçok şey eskisi gibi olmayacak onu biliyorum. Bende benim ailemde ona o kadar çok değer verdik sevdik ki karsiligi bu olacskmis. Ötekiler bunu bir taraflarına bile takmiyorlar ama hala daha farkında değil. Ben çok ama çok kötüyüm be Nazlım.

Nazlım telefondan girdigim için alinti yapamiyorum. Allahim oğluşuna şifalar versin. Umarim en kısa zamanda iyileşir. Salgın varmis zaten bu ara herkes hasta.
Canım inan benim artık canima tak etti. Bugün gerçekten çekip gidicektim hatta onun götürmesini bile beklemeden. Ama beni öyle bir tehdit etti ki ne yapacagimi sasirdim. Annemlere gitsem ve oraya gelip rezillik cikarsa ( ki o uapida bir insan değil ama belli de olmaz) babamda misliyle ona karsilik verir ve olaylar cigrindan cikar. Aslinda onun beni tehdit etmesi umrumda bile değil cürmü kadar yer yakar benim tek korkum bu durumda ailemin uzulmesi benim yüzümden. Babamin zaten tansiyonu var kalbi var annem desen o da rahatsız. Valla bende dayanamıyorum artik inan. Gidip biraz uzak kalsak iyi olucak ama çocuğundan ayiramazsin beni deyip duruyor. Bende kafayi siyiricam artik. Simdilik iki ev arkadasiyiz resmen. Ailesi yüzünden bana etmediğini birakiyor ya yaziklar olsun ona. Değse bari ailesi için bana yaptiklarina. Ailesinin umrunda bile değil ne yapiyoruz ne ediyoruz ama boyle aileler kiymete biniyor.
Oğlum desen ayni senin ki gibi nr gündüz ne gece uyuşmuyor tek lokma yemiyor. Ben bi yandan uykusuzlukla diğer yandan bu olaylarla ugrasip duruyorum. Esime o kadar kirginim ki artik bu olayda bir kez daha gördüm onun için nr kadar değersiz olduğumuzu. Yaziklar olsun diyorum ona. Artik içimde birşeyler kopup gitti ona karesi. Evliliğimi devam ettirirsem eğer artik birçok şey eskisi gibi olmayacak onu biliyorum. Bende benim ailemde ona o kadar çok değer verdik sevdik ki karsiligi bu olacskmis. Ötekiler bunu bir taraflarına bile takmiyorlar ama hala daha farkında değil. Ben çok ama çok kötüyüm be Nazlım.
Ah arkadasım ah... İnanırmısın boğazım düğümlü okudum yazılarını. Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Çocukların olması ile evlilklerdeki asıl yüzler mi ortaya cıkıyor dersin. İnsan bi kere kırıldı mı Senemim bi daha düzelmiyor. Dedim ya aklıma geliyo yaptıkları eskisi gibi olamıyorum olmuyorum olmak da istemiyorum zaten!!!
O dediğinde yerden göge hklsıın. Aileleri deger vermez bunlara. Ama ne hikmetse gene de en kıymetli onlar olurlar. Ne kadar gözleri kör bunların... Hepsini geçip eşlerini üzmemek adına bariartık şu aileerinden bi parca uzak olsalar. yoook çok kıymetliler.
Arkadasım ama kesinlikle artık taviz verme bırak ne olacaksa olsun tabiki bunu derken köt ümanada demiyorum görsün gerçektleri yola gelsin anlamında diyorum. biz cocuklar için alttan aldıkca onlar zıvanadan çıkıyor ben bunu gördüm. ne zaman iyi davransam alttan alsam beyfendi kabarıyor havalara giriyor. Yeter artık ya.
Madem iki ev arkadası gibi devam edin bakalımb isüre daha. Ne oalcak...

Valla en çok oğluma üzülüyorum. Ona baktıkça ağlayasım geliyor. Onun hic günahı yok ama bu berbat ortamda büyümeye devam ediyor. İnsan bunu düşünüp ona gore hareket eder ama yok maalesef. Yani çocuk olduktan sonra bir insan neden bu kadar değişir. Ben simdi bunu sorguluyorum. Ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim yapalim diye diretmedimde. Ortak kararimizdi çocuk yapmak. Benimle oturup adam gibi konuşmadıkça hic niyetim yok. Olan çocuğuma oluyor iste. Tam artik birşeyler öğreneceği oyun oynayacagi zaman ama benim kafam yerinde olmadigi için çocuğumla iyi vakit gecoremiyorum ki. Bana ve oğluma bunları yasatiyor ya Allahindan bulsun. İsin kotu taraflarından biride yarin doğum günü. Kutlamasam olmaz kutlamakta içimden gelmiyor. Hoş annesi bile bir telefon açıp kutlamaz doğum gününü ama çok kıymetli olur. Simdi ben kutlamasam bir ton laf yerim.

Valla en çok oğluma üzülüyorum. Ona baktıkça ağlayasım geliyor. Onun hic günahı yok ama bu berbat ortamda büyümeye devam ediyor. İnsan bunu düşünüp ona gore hareket eder ama yok maalesef. Yani çocuk olduktan sonra bir insan neden bu kadar değişir. Ben simdi bunu sorguluyorum. Ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim yapalim diye diretmedimde. Ortak kararimizdi çocuk yapmak. Benimle oturup adam gibi konuşmadıkça hic niyetim yok. Olan çocuğuma oluyor iste. Tam artik birşeyler öğreneceği oyun oynayacagi zaman ama benim kafam yerinde olmadigi için çocuğumla iyi vakit gecoremiyorum ki. Bana ve oğluma bunları yasatiyor ya Allahindan bulsun. İsin kotu taraflarından biride yarin doğum günü. Kutlamasam olmaz kutlamakta içimden gelmiyor. Hoş annesi bile bir telefon açıp kutlamaz doğum gününü ama çok kıymetli olur. Simdi ben kutlamasam bir ton laf yerim.

Benim en sinir olduğum da bu. eşime bende demiştim ya insan cocugu düşünür dedim. madem o kadar seviyodun cocugu şu huzursuz ortamda büyümesin der demi. yok bunlar cocuktan da cok kendilerini seviyo işte apacık. Aynen canım bizim de ortak kararımızdı hatta eşim benden de daha erken istiyodu cocugu benim istegimden doalyı ertelendi bi de düşün. istemek yapmak kolay tabi. asıl sonrası zor anneye destek kısmı zor.
Canım hiç üzülme buaralar benim oğlanı görsen bişeyler ögrencek diyodum o zamandayız diyodum huysuzlukları hastalıkları uykusuzlugu ve iştahsızlıgı yüzündsen hiçbişey ypamıyorum yapamıyorum bende. herşeyden önce önemli olan bizim ruh saglıgımız bence. gerisi olur bişekilde. biz rahat olmadıkca cocuk nasıl rahat olsun.
Bence dogum gününü de öylesine kutla sözle kutla dogum günün kutlu olsun tarzı. asla özel bişey bi hazırlık yapma.tabi benim fikrim.

Yahu bu erkeklerin hepsi mi bir cins yoksa bize mi böyleleri denk geldi acaba arkadaşım? Hayır madem çocugun sorumluluğunu alamiycaktınız ne istediniz madem diye sorarlar adama. Kendilerini mi disariya karesi ispatlamanin derdindelerdi. Aaaa bakin benim çocuğum oluyor. Şuanda ve daha sonra bu çocukların huzurlu bir aile ortamına ihtiyaçları var. Kavganın gürültünün içinde bu çocuk nazil bir ruh haliyle büyüyecek ki. Yani neden sadece biz bunları düşünüyoruz artik gerçekten kafayı oyanaticam ya.
Bak akşamüstü ne oldu anlatayım. Arkadaşı aradı size ugrayacağız evdeyseniz diye. Bu durumda bile hayir diyemedi tabi bende şalter attı niye cagiriyorsun dedim cevap su o insanla okulda yüz yüze bakiyorum hayır diyemem. EE o zaman bana nerenle bakıyorsun. Bize geldimi konuşmak dahi yok. Hadi dedim sus. Evde ikram edicek birşey yok git bari birşeyler al dedim. Yine insanlık bende kalsın dedim yarına pasta yapayım. Malzeme söyledim birkaç tane onlarida al dedim. Adamda ki cevap onlara gerek yok istemiyorum birşey yapma bende dedim olsun yapayım yok hayır benim içinse sakın yapma. Yahu kimin için yapicam tabi ki senin için. Simdi hatırlamıyorum sinirden birşey söyledi kafamı attırdı o anda. Tamam dedim lanet olsun yapmayacağım birşey. Ya bin pişman oldum. Sen haklıymışşın canım en iyisi kuru bir söz söylemek en iyisi olacak. Ben oğluyla ilk doğum günü ailecek kutlasın diye düşündüm kabahatli yine ben oldum. İyilik kime yaramis ki buna yarasın

Back
X