- Konu Sahibi nazlisandal
- #1.301
Allah yardimcin olsun canim donem donem mutlaka br sikinti cikiyor iste bir donem yeni dogan bir donem asi bir donem dis derken boyle boyle buyuyorlar iste bizde grip atlattik ikimizde grip olduk burda salgin varmis bizi de es gecmedi,yavrum gece gunduz oksurdu odaya nane buhari yaptim o baya rahatlatti ama bizimde gecemiz gunduzumuz yoktu zaten bir hamilelik basladi uykuyu unuttuk ama saglikli olsunlarda gerisi oenmli degil.insaallah whatsapp kur hemen eleyelim Senem nerelerde acaba insaallah iyidir o da bebiside.Bu arada bu misafir olayi cok can sikici niye boyle yapiyor bu insanlar halden anlamiyorlar,illa acik acik benim bebegim var anlayisli olun mu demek lazim ahh ah ,sende hic yorma kendini gelen durumunu kabullenip gelsin.Birde Senem yine kaybolmuş hayırdır kuzum nerelerdesin???? Biz bu 4 gündür berbatız. Alt iki dişimiz bizim çoktan cıktı biliyosunuz. Snırım sıra üst iki dişte. O kadar rahatsız ki yavrum gece de gündüz de huzursuz ve ağlak. gecem yok uykum yok düzenim yok misafirim çokkkk
iki gun once de bebegi dusurdum Nazlicim sorma uc saat agladim neredeyse,artik cok hareketli durmuyor birakamiyorum hicbir yere.Yataginda yatmadi huysuzlandi eee ac mama yiyecek iki dakika karyolanin her tarafina yastik koydum baya bi korunakli yaptim iki dakika mutfaga gittim bi ciglik koptu bi kostum yatakla besigin arasina dusmus aklim gitti nasil aldim yerden bilmiyorum bi agladi sustu benim aglamamdan tekrar korktu aglamaya basladi,cok sukurki bisey olmadi Allah koruyor kuzularimizi ama olan bana oldu hala kendime gelemedim,annelik cok zor neredeyse 24 saat mesaidesin