- Konu Sahibi nazlisandal
- #1.081
Canlarimmm çok özledim sizi kandiliniz mübarek olsun, Nazlicim basın sagolsun kuzum çok üzüldüm Rabbim babana acil şifalar versin. Kizlar yazdıklarınızı okudum neler yapılabilir söyle bir düşündüm göğüs için yapilabilecek herseyi yapıyorsunuz ama malesef bir süre çok sıkıntı yaşanması kaçınılmazmis kiyamam Allah yardımcınız olsun.depresyon kısmına gelince herseyin bir alışma süreci var aynen hamilelige nasıl alistiysak bebisle yaşamaya da alisicaz hiç üzülmeyin eskisi gibi yine gezilecek yaşanacak şu kırk gün bir geçsin inş rayına oturacak hersey.
ben sozunuzu tutup bolbol uyumaya çalışıyorum ama gece uykusu yok her yanım ağrıyor minik tekmeleyip duruyor gündüz de gözümü açamıyorum geçen benide bir ağlama krizi tuttu sıkıldım artık diye:) nefes darlığı azcık geçti asaginin baskısı arttı, her türlü tahliller kontroller temiz çıktı bugün itibariyle 36+4 olduk zaman yaklaştıkça hem heyecanlaniyor hem korkuyorum normal doğum ürkütüyor beni ama burada prosedür böyle sonuna kadar normale uğraşıyorlar birde çok çekingen olduğum için kapalı doğum yaptiracaklar yani her tarafım örtük olucak başımdaki doktor mecbur kaldıkca açıp kontrol edecek çok saygı duyuyorlar sagolsunlar napıyım yapim böyle doğum anını düşündükçe geriliyordum onlarda her türlü çözüm sunuyorlar buda beni rahatlattı ama yine de korkuyorum dayanabilecekmiyim o ağrıya diye
Canıııımmmm seninde kandilin mübarek olsun. Vallahi derlerdi ya hamileliğin tadını sonuna kadar çıkarın diye. Bu lafı şimdi daha iyi anlıyorum:) Canım benim bol bol dinlen, uyu ve enerji toplamaya çalış. Çünkü bütün bunlara ihtiyacın olucak inan bana. Şuanda kaç saatlik uykuyla durduğumu ben bile bilmiyorum. Bizim ufaklık uyuduğunda çoğu zaman vakit kaybetmeden hemen yatıyorum bende. Daha tam olarak yeni hayatıma alışamadım.
O ağlama isteği şimdide geçmiyor ayyy ne zaman geçicek onuda bilmiyorum. Umarım depresyona girmeyiz. Umarım dediğim gibi olur canım ya şu kırkımız bir çıksın herşey yoluna girsin inşallah.
Sakın korkma inan bana seninde çok kolay ve güzel geçicek doğumun. Ben o kadar panik ve heycanlı biriyim ki doktor beni acilen doğuma alınca inan bende ne panik kaldı ne başka birşey. O anda Allahım yardım etti. Etrafımdaki herkes ( hatta eşim başı çekiyor) nasıl panik, ne yaptıklarının farkında değillerdi. O gün onlara karşıdan bakıp baya eğlenmiştim. Onlarda benim bu kadar sakin olmama anlam veremedi. Allah o anda gerçekten güç veriyor. Sen herzaman iyiyi çağır. Hiç kötü düşünme. Allahımın izniyle sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alıcaksın.