• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Canlariiimmmm dualariniz sayesinde ogluma sukurler olsun kavustum.simdi hastanedeyiz.Bizim oglan afedersiniz kakasini yapmis karnimdayken doktorum bu yuzden acil aldi.sukurler olsun hersey cok guzel gecti. Oglumda cok iyi masallah.bu gece hastanedeyiz.kendimi toparlayinca yine yazarim canlarim.sizleri cok seviyorum iyi varsiniz

Hadi geçmiş olsun gözümüz aydın kuzumm binlerce kez şükürler olsun burda beklerken sabah 5e doğru sizmisim biliyorsun 9 sa zaman farkı var resmen nöbet tuttum dua ettim dolandım durdum evin içinde ama çok şükür sagsalim kurtuldun ya darısı Nazlimin başına inşaallah Rabbim analı babalı buyutsun inş.caniminici musait oldukça yaz inan öyle heyecanliyimki:)

Canlariiimmmm dualariniz sayesinde ogluma sukurler olsun kavustum.simdi hastanedeyiz.Bizim oglan afedersiniz kakasini yapmis karnimdayken doktorum bu yuzden acil aldi.sukurler olsun hersey cok guzel gecti. Oglumda cok iyi masallah.bu gece hastanedeyiz.kendimi toparlayinca yine yazarim canlarim.sizleri cok seviyorum iyi varsiniz

Canımmmm cok şükür senden haber aldıkkk.. inan girip cıkıp yazını aradı gözlerim. Hadi gözün aydın kavuştun oğluşuna. Sen dinlen canım benim ama iyi olunca gene yaz olur mu. Oğluşunu kokla bol bol bizim için. Spinal sezeryan mı oldun tam anestezi mi aldın

Hadi geçmiş olsun gözümüz aydın kuzumm binlerce kez şükürler olsun burda beklerken sabah 5e doğru sizmisim biliyorsun 9 sa zaman farkı var resmen nöbet tuttum dua ettim dolandım durdum evin içinde ama çok şükür sagsalim kurtuldun ya darısı Nazlimin başına inşaallah Rabbim analı babalı buyutsun inş.caniminici musait oldukça yaz inan öyle heyecanliyimki:)

Amin canım aminnnnn... bakalım inşallah cumartesiye kdar doğmazsa bizimki cumartrsi kontrolde belli olur inşallah. Artık benimki de cok zorluyor beni. Senemime cok geçmiş olsun oğluşuna Allah sağlıklı hayırlı ömür versin :)

Amin canım aminnnnn... bakalım inşallah cumartesiye kdar doğmazsa bizimki cumartrsi kontrolde belli olur inşallah. Artık benimki de cok zorluyor beni. Senemime cok geçmiş olsun oğluşuna Allah sağlıklı hayırlı ömür versin :)

Senin de az kaldı kuzum inş.sende az bir zaman sonra kavusacaksin oglusuna sonra da ben :)) cumartesi doktordan çıkınca mutlaka haber et olur mu canım artık her an hersey olabilir.Benim de yarın doktor ziyaretim var ama ben ultrasonda göremiyorum kaç kilo oldu bilmiyorum ezbere gidiyorum işte normal doğum da korkutmuyor değil valla 34+4 olduk fazlada birsey kalmadi:)

ruh halim bunalım. 2. Ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.ben böyle değildim. Hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...

Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. Içim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...

Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.

Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?

gayet normal cunku hormonların degısıyor...bıraz sabret kendını hıc bıseye zorlama ve ozellıkle bulantı konusunda sakın kendını sartlama ..yanı ben hep kusucam kesın gecmıcek dıye dusunursen dogum yapana kadar devam eder bulantın..ben oglumda 9 ay boyunca ıstıfra ettım ama kızımda hıc ıstıfra etmedım..kısının kendı elınde anlıyacagın..zevk aldıgın bır cok seyden zevk almaya bılırsın..sevdıgın bı cok seyden tıksıne bılırsın..bunlar gayet dogal ama uzulme duzelır hele bı bebegının cınsıyetı bellı olsun ..bıde hareketlensın o zaman keyfın yerıne gelır.. :1: Allah sag saglım yavrunu kucagına almayı nasıp etsın..

Senin de az kaldı kuzum inş.sende az bir zaman sonra kavusacaksin oglusuna sonra da ben :)) cumartesi doktordan çıkınca mutlaka haber et olur mu canım artık her an hersey olabilir.Benim de yarın doktor ziyaretim var ama ben ultrasonda göremiyorum kaç kilo oldu bilmiyorum ezbere gidiyorum işte normal doğum da korkutmuyor değil valla 34+4 olduk fazlada birsey kalmadi:)

Canım şuanda uyuyamıyorum... yattım mı başlıyor kasıklara ve o bölgeye baskıya.. ama nasıl bi baskı. Uyutmuyor... kaç gündür 3 4 saatlik uykularla geziyorum... cok yorgunum... bi yndan da tedirgin bekleyiş... hayırlısı ile cumartesi nedir ne değildir görelim inşallah... sen de yaz mutlaka kontrol sonrası olur mu tatlımm

gayet normal cunku hormonların degısıyor...bıraz sabret kendını hıc bıseye zorlama ve ozellıkle bulantı konusunda sakın kendını sartlama ..yanı ben hep kusucam kesın gecmıcek dıye dusunursen dogum yapana kadar devam eder bulantın..ben oglumda 9 ay boyunca ıstıfra ettım ama kızımda hıc ıstıfra etmedım..kısının kendı elınde anlıyacagın..zevk aldıgın bır cok seyden zevk almaya bılırsın..sevdıgın bı cok seyden tıksıne bılırsın..bunlar gayet dogal ama uzulme duzelır hele bı bebegının cınsıyetı bellı olsun ..bıde hareketlensın o zaman keyfın yerıne gelır.. :1: Allah sag saglım yavrunu kucagına almayı nasıp etsın..

Amin çok teşekkür ederim de şuanda 38. haftamdayım. Hayırlısıyla artık doğumu bekliyorum...

Canım şuanda uyuyamıyorum... yattım mı başlıyor kasıklara ve o bölgeye baskıya.. ama nasıl bi baskı. Uyutmuyor... kaç gündür 3 4 saatlik uykularla geziyorum... cok yorgunum... bi yndan da tedirgin bekleyiş... hayırlısı ile cumartesi nedir ne değildir görelim inşallah... sen de yaz mutlaka kontrol sonrası olur mu tatlımm
Suanda uyuyamaman o kadar normal ki o koca gobekle baskılarla seni şuan en iyi ben anlarım uyku duzensizliginden gözlerim acıyor. Birde bizim yavrular bizi sol tarafa da yatirmadi sırtüstü zaten yatilmiyor derken tek tarafa kaldık onda da sürekli o tarafa yatmaktan sağ taraf da acimaya başladı. Birde şu misafir olayı..O kadar sıkıldım ki artık ayaklarimi uzatıp sürekli dinlenmek istiyorum ama bitmiyor işte.birde bu aralar sinir var bende uzun saatler oturup kimseyle muhabbet edecek halim yok dur sen bende erken doğurayim da görsün millet..

Son düzenleme:
Suanda uyuyamaman o kadar normal ki o koca gobekle baskılarla seni şuan en iyi ben anlarım uyku duzensizliginden gözlerim acıyor. Birde bizim yavrular bizi sol tarafa da yatirmadi sırtüstü zaten yatilmiyor derken tek tarafa kaldık onda da sürekli o tarafa yatmaktan sağ taraf da acimaya başladı. Birde şu misafir olayı..O kadar sıkıldım ki artık ayaklarimi uzatıp sürekli dinlenmek istiyorum ama bitmiyor işte.birde bu aralar sinir var bende uzun saatler oturup kimseyle muhabbet edecek halim yok dur sen bende erken doğurayim da görsün millet..

Gene 3 saatlik uyku ile duruyorum, son zamanlar uyuyup dinlenmek gerektikçe uyuyamıyorum. Artık sancım ağrım çok oluyor geceleri. Bakalım yarın ola hayrola inşallah. Canım benim yaaa nolur mümkünse kabul etme şu misafirleri inan cok iyi anlıyoeum seni insan kendi evinde kendine bakamıyor... kibarca reddediversen olmaz mı

Gene 3 saatlik uyku ile duruyorum, son zamanlar uyuyup dinlenmek gerektikçe uyuyamıyorum. Artık sancım ağrım çok oluyor geceleri. Bakalım yarın ola hayrola inşallah. Canım benim yaaa nolur mümkünse kabul etme şu misafirleri inan cok iyi anlıyoeum seni insan kendi evinde kendine bakamıyor... kibarca reddediversen olmaz mı

kizlaaaaaarrr biz cok sukur eve geldik bugun. oglumda bende cok iyiyiz sukurler olsun. epidurel sezeryan oldum kizlar ve hic agri hissetmedim cok sukur.sadece biraz dikis yerim agriyor bugun. oglum hazir uyuyorken yazayim dedim. Darisi sizlerin basina zamaninda olsun insallah. Kizlar az biraz tecrube sahibi olmaya basladim sormak istediginiz birsey olursa yardimci olmaya calisirim:) Gercekten harika bir duyguymus

kizlaaaaaarrr biz cok sukur eve geldik bugun. oglumda bende cok iyiyiz sukurler olsun. epidurel sezeryan oldum kizlar ve hic agri hissetmedim cok sukur.sadece biraz dikis yerim agriyor bugun. oglum hazir uyuyorken yazayim dedim. Darisi sizlerin basina zamaninda olsun insallah. Kizlar az biraz tecrube sahibi olmaya basladim sormak istediginiz birsey olursa yardimci olmaya calisirim:) Gercekten harika bir duyguymus

Canımmmm cok mutlu oldum güzel yazını görünceee biricik güzel anne... oğluşun da sen de daha da iyi olun inşallah. Canım epidural yerine spinal yapıyor bizim doktor mantık aynı bi tek epiduralde belinde katater kalıormuş sanırım meliyattan sonra. İstediğin zaman sen düğmesine basınca geliyormuş ağrı kesici öyle mi? bizde spinal var. Onda ise ameliyat sonrası iğne ile agrı kesici var. Birde şunu sorcammm ayağa kalkarken gerçekten o kadar cok canı yanıyprmu insanın ağladın mı :( en korktuğum şeylerden birisi. Birdeeee emzirme nasıl? o gün zorluyor mu çok? birdeeeee oğluşun nasıl kaç kg ve boyu kaç? İnşallah sıkmam seniiii ama napayım önümde örneksin :) seni çok seviyorum ve evladına kavuşmana cokkk sevindim sağlıkla. Bol bol kokla paşayı

Kıyamam az kaldı son zamanlarda artık iyice zorluyor değilmi? Ben de farksızim canım inan iyice darlandigimi hissediyorum.Bugun doktor kontrolu vardı ve bebeğin çapraz durduğunu tam olarak yerlesmedigini söyledi ve haftaya ultrason istedi. Birde korkulu ruyam aşağıdan muayene yapacaklar bir bakteri vs varmı bakacaklarmis ona göre doğumda bebek çıkarken antibiyotik vereceklermis bana öyle bir şey işte inş.bir sıkıntı olmazda bebek yerleşir yoksa banada sezeryan yolu görünür. Valla canım benim hayirlisiyla bitsin istiyorum artık o geçen haftaki duygusal modun yerini sinir aldı.turkiyeyi çok özlüyorum baya sikilmaya başladım.

Inan hemen yazamasamda sürekli girip çıkıp bakıyorum öyle heyecanlaniyorumki çok şükür birimiz kurtulduk ve iyi olduğunu gördükçe daha da yükseliyor moralim.yazilarini okurken o enerjiyi alıyorum Senemim inş ağrın sizin da olmaz hasret bitti kuzumm çok seviniyorum senin adına:)
Nazlicigimin sorularını ve duygularını aynen paylaşıyorum nasıl getirdik bu zamana kadar birlikte neler paylaştık inş.hic ayrilmayalim.Bebislerimizi de birlikte buyutelim. Canimm bolbol dinlen fırsat buldukça yaz bize aklımız hep sende fırsatın olduğunda Nazlinin sorularının cevaplarını da yaz olurmu bacicigim bende merak ediyorum:)) Kuzumuzu da öp bizim yerimizeee:***

Canlariiiiimm umarim iyisinizdir aklim hep sizde. Hemen sorulari yanitliyayim Nazlicim o dedigin dugmeyi ne zamanki doktor gece gelip ordan igne yapti inan o zaman farkettim yani belimde hicbirsey hissetmedim. İlk kalkista canim hic acimadi cunku serum ve ignelerden agrini hissetmiyorsun ama basin donuyor ve sadece karsiya bakman gerekiyor. Gogus ucunuz benim ki gibi yoksa bebek emmekte cok zorluk cekiyor ve memeye reddediyor almakta zorlaniyor mutlaka gogus ucu cikarticisi alin

Gogus ucunuz aciyor kizlar ilk basta acidi diye sakin ola bebisi emzirmekten vazgecmeyin ayrica sunu farkettim bizim oglan artik tam manasiyla emmeye basladi ve gogus uclarim baya bir aciyor landinoh krem cok rahatlatmadi ama annem ayva cekirdeginden birsey yapti ve o baya bir rahatlatti.Ayrica kanamaniz cok oluyor hemsire bize canbebenin hasta kulotlarindan aldirdi gercekten cok rahat tavsiye ederim.

Teyzeleri oglusum masallah 3.270gr ve 52cm dogdu.Aklima gelenler simdilik bunlar yine sorulariniz olursa yanitlamaya calisirim aklima gelenleride yazarim.Oglum uyandi teyzeleri optum ikinizide uykusuz gecelere ve gunlere hazirlikli olun

Canlariiiiimm oglusumu emzirip uyuttum malum gelende cok oluyor firsat buldum hemen yazayim dedim.Nazlicim o dedigin dugme gibi seyi inan doktor gece gelip oradan igne yapinca farkettim ve belimde ne oldugunu hissetmedim bile o kadar yani. İlk ayaga kalkarken hic agrim olmadi cunku serum ve agri kesicilerin etkisinden hissetmedim ama basim dondu ve hep karsiya baktim. Kizlar govus ucunuz benim gibi azsa lansinohun gogus ucu cikaricisindan mutlaka alin biz almamistik oglum memeye bu yuzden zor alisti ne zaman onu aldik yavrum rahat emmeye basladi. Kizlar gogus ucu ilk basta aciyor sakin ola acidi diye emzirmekten vazgecmeyin. Birde umarim benim gibi gaz sorununuz olmaz eger olursada humananin rezene cayini tavsiye ederim. Bu arada oglum 3.270gr 52cm dogdu teyzeleri. Bu arada ilk basta kanamaniz cok oluyor bize hemsire canbebenin hasta kulodunu aldirdi gercekten cok ise yariyor. Birde ilk basta ogluslariniz benim oglusum gibi ememeyebilir bikip usanmadan memeye alistirmaya calisin.Simdilik aklima gelenler bunlar canlarim. Sorulariniz olursa yine sorun bende aklima gelenleri yazarim.Sizleri cok seviyorum umarim ikinizde iyisinizdir aklim hep sizlerde

Back
X