- Konu Sahibi nazlisandal
Yemin ediyorum sinirlendim hem de çok... Bu nasıl bir yüzsüzlüktür ya bugün yarın doğuracak birine yatılı geliyorsun... Yuh artık yuh... Misafir ağırlamayı bırak evde kendimize iş yapamıyoruz ya.. Ben bugün zar zor bi yemek yaptım belimin ağrısından duramıyorum... Seni hiç düşünemiyorum...Eşine sinirini de anlıyorum, kabul etmemesini beklerdim ben de olsam. Edince bağrınırdım. Hiç kendini yoracak bişeyler yapma bence hazır bişeyler alın ağırlayın hiç de öyle ağırlayacağım diye kendini kasma, bırak yüzünden anlasınlar yorgunluğunu, ağrını sızını...
Canım zaten basbas bağırıp durdumama ne fayda. Aksi gibi bugün ağrım çok var ne yapacağmı bilmiyorum sinirden kuduruyorum zaten. Eşime dedim ne yapıyorsan yap git markete ne yemek yapacaksan al benden hiçbirşey bekleme. Kendime hayrım yok inan oturamıyorum bile artık sürekli yatıyorum. Yanlarında nasıl oturup kalkıcam bilmiyorum ayyy. Yani insanlar gerçekten bencil ya sanki kaçıyor burası doğumdan sonra gelip görsen ne olur sanki. Çok süper bir yer burası kuş konduruyor gelenlere tövbe Yarabbim ya. Vallahi bu kadar kıt beyinliler bana mı denk geliyor nedir ,bu ara hepsi üst üste geldi. Birşey değil bebeğim çok geriliyor içimde tam son haftalarımda rahat şekilde geçireceğime hamileliğimi şu hale bak. Zaten ruh halim duman birde bu şahıslar çıkıyor böyle ayyy sinirden titriyorum resmen ya.