- Konu Sahibi nazlisandal
- #1.021
O kadar benimsemisimki sizi dakika başı girip çıkıyorum siz iyiyseniz o günüm iyi geçiyor size ne sıkıntı gelmişse akşama kadar aynı psikolojide oluyorum.oncelikle Nazlicim sanırım o nişan değildi Psikolojiye bağlı birşeydi tabi yine doktora gorunmekte fayda var ve bundan sonrası da önemli tabi Senemin dediği gibi annenlere gitsen çok iyi olur ani hareketlerden kaçın yine Senemin dediği gibi bebek bugün dogsa sıkıntı yok artık yeterli olgunluğa eristi çok şükür hiç dert etme erken dogarsa diye.Stres yapma biz yanındayız
su gelirse panikleme hemen dogmuyor hatta sancıyi burda evde cektiriyorlar dakikasini takip ettiği sürece sıkıntı yok zaten herşey hazır ve kızlar ucumuzede söylüyorum doğuma nasıl motive olursak öyle geciyormus iyi bir hamilelik geçirdik çok şükür sonunda iyi getirmek için moral şart bolbol dua edelim kenzul Arş muhteşem bir dua okuyalım sonrada aslanlar gibi çıkalım bu işten de.sizi tanımadan daha doğrusu görmeden çok seviyorum dikkat edin kendinize canlarim benim:**
su gelirse panikleme hemen dogmuyor hatta sancıyi burda evde cektiriyorlar dakikasini takip ettiği sürece sıkıntı yok zaten herşey hazır ve kızlar ucumuzede söylüyorum doğuma nasıl motive olursak öyle geciyormus iyi bir hamilelik geçirdik çok şükür sonunda iyi getirmek için moral şart bolbol dua edelim kenzul Arş muhteşem bir dua okuyalım sonrada aslanlar gibi çıkalım bu işten de.sizi tanımadan daha doğrusu görmeden çok seviyorum dikkat edin kendinize canlarim benim:**