- Konu Sahibi nazlisandal
Evettt resmen ömrümde heralde şimdiye kadar bu derece ağlamadım. Az önce de yemek yiyorduk bana sancı geldi. Yemeğim de zehir oldu kalktım ağladım. Ay bu ağrılar sancılar bilemiyorum beni çok rahatsız ediyor. midem de çok yanıyor zaten. Kısacası mutsuzum Senem ben bildiğin.
Buarada nette takılırken sırt dikeni diye bişey okudum ilk kez duydum. Bebeğin sırtını ovalayınca siyah sert önceden sırtta olmayan tüy kökleri çıkoymuş. Her banyoda yapınca zamanla azalıp kalmıyormuş. Onları cıkarmazsan cocuk ağlak ve huysuz oluyormuş. Anneme sordum o da duymamış hiç. Nette baya bişeyler yazmış herkes hatta bu forumda da var. Sen duydun mu bunu?
Aynen bende kendimi kötü hissediyorum canım. İnan vücudum bana ağır geliyor artık bacaklarım taşımıyor resmen. Ne oturduğumdan birşey anlıyorum ne kalktığımdan. Ağrıları hiç sorma zaten.
Söylediğin şeyi ilk defa duydum canım. Çok ilginçmiş gerçekten. Hatta şimdi eşimede söyledim o da ilk defa duyduğunu söyledi. Bende okuyayım bari peki gerçekten işe yarıyor muymuş? Yani huysuz ağlak birşey olmaması için.