Ayyy canım ya inanır mısın kendim gibi sinir oldum. Resmen yaşamış kadar oldum. Bu kadar gamsızlk da neyin nesi. Çok kızıyorum böyle ebeveynlere. Biz de anne baba olacağız inşallah kınamak istemiyorum ama bu da anne babalık değil. Hele ki misafirlikte. Hamile olmasan bile tahammül edilmez ki.En tuhaf gelenlerden biri de kadının kalkıp yardım etmemesi oldu. İnan ben gittiğim her yerde genç olsun yaşlı olsun bi giderim mutfağa bayanın yanına. Eminim sen de öylesindir bu insanlar nasıl bu kadar görgüsüz inanamıyorum...
Ben olsam oturup ağlardım kesin. Zaten ota çöpe ağlıyorum bu aralar. Artık kimseyi kabul etmemeye çalışın arkadaşım madem insanlar düşünmüyor biz düşünmek zorundayız. Tabi bazen öyle durumlar oluyor ki senin bu kişiler gibi, mecbur kalıyorsun kabul etmeye.
Ben de bugün eşim okuldan gelince yazlık - kışlık değişimi yaptım biraz dolaplarda ki yarım bıraktım cok yoruldummmmm. Mecbur yapmak zorundaydım. Artık cok sıkıldım bunaldım herşeyden herkesten valla offf. Gene bunalımdayım.