Biz de biberon işini halledelim diyoruz artık. Bende başka emzik almayacağım şimdilik gerek yok. Tarak seti de almayacağım. Enazından şimdilik. Allah korusun konak olursa sacında o zaman taramak için genelde kullanıyorlarmış. Onun dışında zaten saçı doğru düzgün olmayacağı için gerek yok gibi geldi bana. Tırnak makasını aldım. Termometre ile birlikte satılıyordu ikisi birarada aldım.
Uyku seti de almaycağız. Yaz bebeği olacağı için inşallah, en fazla tek katlı polar battaniye veya penye battaniye örtünecek. Yatak için de lastikli çarsaf diktireceğim, lastikli carsaflar cok kullanışlı olduğundan. Bebek desenli bir carsaf kuması secip diktirmeyi düşünüyorum.
Bu arada ben neyi keşfettim. Büyük bir cahillik yaptığımı. Ben 4 aylıkken falan külot almıştım kendime ama hamile külotu değil. Normal kulalndıklarımın daha büyük bedeniydi. Hala onları kullanıyordum. Dün farkettim ki o lastiğin geçiti yer kıpkırmızı ve o da o karnımın altında ağrıya sebep oluyor. Hemen hamile iç çamasırı aldırdım eşime ve giydim dün. O kadar rahatladım ki anlatamam. Ağrım % 80 azaldı. Meğer sıkıyormuş orayı. Nasıl bunu düşünemedim diye şaşıyorum dünden beri kendime. Ve evde eski pijamalarımdan giyiyordum. Aldığım hamile eşofman altını giymeye başladım evde de. O da cok rahatlattı.