- Konu Sahibi nazlisandal
Kizlarrr o kadar ayrıntı varki alınacak yapılacak yurt disindayim ve yazdan itibaren nereye tasinacagimiz belli olacak, malum belirli bir valiz hakkimiz oluyor o sebeple herseye fazla dalamıyorum en acil ve olmazsa olmazlara bakıyorum şimdilik . Bu arada bende minyonum bunda da benziyoruz birbirimize:) gobus buyuyor artık gece sağdan sola donememeye başladım rahat yatamayinca büyük hamile yastıklarından aldım çok rahat ettim sizinde gece uyumada sıkıntı oluyorsa tavsiye ederim. Bebek için isim düşünmeye başlasak iyi olacak bu arada:) ben bundan yıllar önce ilk çocuğumun erkek olacağını ve isminin Yusuf olduğunu görmüştüm, ciddi ciddi düşünüyorum hem fiziksel hem ahlak olarak güzel olmasi niyetiyle bu ismi düşünüyorum, bir peygamber ismi sonuçta hem yüzü hem ruhu güzel olur inşaallah yavrularımiz.Ha birde eşim iki isim istiyor ilki Muhammed olucak ins.bu ismi söyledikce de s.a.v diyesim geliyor:)
Bu arada 2'li 3lu testlere hiç takilmayin kızlar çok ciddi birsey olsa belli ederdi kendisini ayrıntılı usg lerde.Allah korusun cokca dua edelim ins hem bebeğimiz hemde biz sag salim kavusalim birbirimize.
Birde hiç düşündünüz mu doğumu nasıl istiyorsunuz bu konuyu da masaya yatıralim birara:)
Bu arada 2'li 3lu testlere hiç takilmayin kızlar çok ciddi birsey olsa belli ederdi kendisini ayrıntılı usg lerde.Allah korusun cokca dua edelim ins hem bebeğimiz hemde biz sag salim kavusalim birbirimize.
Birde hiç düşündünüz mu doğumu nasıl istiyorsunuz bu konuyu da masaya yatıralim birara:)