Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Kizlar mide agrimm gittikce artiyor..camasirlar 2gundur balknda toplayamyrum.neyemek yapablyrum ne yiyeblyrum.birde solemesi ayip dunden beri midem bozulmus.hergun kan siwilastirici igne wuruyorum.insallah emeklermzn karslgni alir.hayirlisyla bebeklermze kawusuruz

Cnm yuzumde sivilcelenme yok anca acayip sisim.esofmanin beli bile rahstsiz ediyor o derece.acilen hamile kiyafeti almam gerekiyor.evde de elbise giyiyorum hep,mide bulantim da yok benim.arada kokulara karsi kotu oluyorum.ozaman bulaniyor.
Gaz problemim var cok fena :(
Ben progestan kullaniyorum.sisligimde buyuzden. Ama sen kullanmiyorsanda yine de normal.bizimle ayni donemde olanlara bakiyorum da herkes diyorki,sanki 4 aylik hamileyim :) yani herkes sis :)
Gunde 3 adet kullaniodum progestani o zaman cok sinirliydim de.cunku durmadan halsizlik uyku,sarhosluk haliyle sinirliydim.simdi 1 e inince daha iyiyim. Insallah seninde sinirlerin en kisa zamanda duzelir

İnşallah canım ya ilk 3 aylık dönemden sonra daha bi rahatlayacakmış herkes öyle diyor.Benim sinirlilikten ziyade şu üstümdeki miskinlik bi geçse daha çok sevinicem bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyor. Bende aynıyım hatta eşim senin karnın şimdiden böyle çıktıysa ilerde nasıl olur kim bilir diyor:) demek ki yalnız değilmişim sağol sayende rahatladım bende mi bi anormallik var diye düşünüyordum. O gaz sancısını sorma çok fena :( bende çekiyorum hamile kaldığım ilk günden beri ayaklarımızı üşütmememiz gerekiyormuş canım bununda etkisi varmış. Bu arada progestan kullanıyorum demişsin o ilaç ne için bana doktorum öyle bir şey vermedide.

Sürekli su içiyorum zaten doktorumda demişti enfeksiyona karşı bol su iç diye. bende o sancı ilk başlarda baya vardı şimdilerde bile ara ara oluyor rahmimde o da normalmiş bebek büyüdüğü için rahim genişliyormuş bu yüzden ağrı yapıyormuş.

O sancidan korkuyorum bebeğe birsey olacak saniyorum birde ben dusecek falan cok evhamli oldum huyum falan değişti temizlik falan yapamıyorum esim de diyor ki dokuz ay ne yapacaz sen simdiden boylesin :)

Kizlar mide agrimm gittikce artiyor..camasirlar 2gundur balknda toplayamyrum.neyemek yapablyrum ne yiyeblyrum.birde solemesi ayip dunden beri midem bozulmus.hergun kan siwilastirici igne wuruyorum.insallah emeklermzn karslgni alir.hayirlisyla bebeklermze kawusuruz

Ya bende senin gibiyim yerimden kalkmak istemiyorum gerçi ben yiyorum bir şekilde. Insallah normale döneriz bir an önce

O sancidan korkuyorum bebeğe birsey olacak saniyorum birde ben dusecek falan cok evhamli oldum huyum falan değişti temizlik falan yapamıyorum esim de diyor ki dokuz ay ne yapacaz sen simdiden boylesin :)

fazla evham yapma iyi düşün iyi olsun ağrılar normalmiş hatta bir gece çok fena ağrım oldu alel acele doktorumu cep telefonundan aradık adam gayet normal dedi sadece akıntı ve kanama durumunda uzun süren ağrılardan kuşkulan dedi

İnşallah canım ya ilk 3 aylık dönemden sonra daha bi rahatlayacakmış herkes öyle diyor.Benim sinirlilikten ziyade şu üstümdeki miskinlik bi geçse daha çok sevinicem bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyor. Bende aynıyım hatta eşim senin karnın şimdiden böyle çıktıysa ilerde nasıl olur kim bilir diyor:) demek ki yalnız değilmişim sağol sayende rahatladım bende mi bi anormallik var diye düşünüyordum. O gaz sancısını sorma çok fena :( bende çekiyorum hamile kaldığım ilk günden beri ayaklarımızı üşütmememiz gerekiyormuş canım bununda etkisi varmış. Bu arada progestan kullanıyorum demişsin o ilaç ne için bana doktorum öyle bir şey vermedide.

Progestan, dusuk tehlikesine karsin veriliyor cnm. Allaha sukur iim ama doktor her ihtimale karsi diye kullandirtti bana.
Haziran anneleri sayfasina gelsene.orda genelede haftalarimiz birbirine yakin,sikayetler,belirtiler benzer :)

Progestan, dusuk tehlikesine karsin veriliyor cnm. Allaha sukur iim ama doktor her ihtimale karsi diye kullandirtti bana.
Haziran anneleri sayfasina gelsene.orda genelede haftalarimiz birbirine yakin,sikayetler,belirtiler benzer :)

İyi olmana sevindim canım doktorlar daha iyi bilir tabi. aaa ben oraya hiç bakmamıştım hemen o sayfaya da bakıyorum.

ben de öyleyim agresif sinirli gergin.. ve benim 5 yaşında bir de oğlum var bazen ona patlıyorum sonra daha beter mutsuz oluyorum :(( geçen gün konuştum oğlumla ''bu aralar biraz sinirliyim sana senin suçun olduğu için kızmıyorum beni biraz idare edebilir misin?'' dedim, ''olur anne herkes hata yapabilir, hallederiz'' dedi..

Arada 9 saatlik bir zaman farkının olmasi kötü birsey siz gündüzü yaşarken ben uykuda oluyorum neyse Sağlık olsun diyeyim herseye karşı çok hassas oldum bunu bari kafama takmayayim:) yazıları okuyorum inanin hepimizde benzer ruh halleri var bu sürecin geçici olduğunu düşünüp kendimizi rahatlatalim bir de o minigi 6-7-8 ay sonra kollarimizda düşünelim gerçekten insan kendini biraz daha iyi hissediyor .Forumu tam kullanmayı ogrenemedim alıntı yapamıyorum ama mesajıma cevap veren iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim :*

Mide problemlerim had safhada. Ben 1.5 aydır zaten evde yeme kyapmayı bırakın eşime dahi pişirtmiyorum. Evde yemek kokusu olmayacak. Üstelik agzıma ne corba ne de sulu yemek aldım 1.5 aydır.
yok, içim almıyor, öğürüyorum. Evde yemek yapanlar varsa şükretmeli haline. Biz dısardan bile dogru düzgün yiyemiyoruz patates haşlama yogurt ekmek sandvic poğça yemekten fenalık geldi

Mide problemlerim had safhada. Ben 1.5 aydır zaten evde yeme kyapmayı bırakın eşime dahi pişirtmiyorum. Evde yemek kokusu olmayacak. Üstelik agzıma ne corba ne de sulu yemek aldım 1.5 aydır.
yok, içim almıyor, öğürüyorum. Evde yemek yapanlar varsa şükretmeli haline. Biz dısardan bile dogru düzgün yiyemiyoruz patates haşlama yogurt ekmek sandvic poğça yemekten fenalık geldi[/QUOT

Bende hemen hemen aynıyım son 2 haftadır falan yemek yapamıyorum eşim sağolsun yapıyor ama ben onuda yiyemiyorum kokudan. En sevdiğim şeylerin bile kokusu geldiği anda burnuma midem kalkıyor. Hele ki sulu yemek gördüğüm anda berbat oluyorum kesinlikle yiyemiyorum.Bu yüzden maalesef sağlıklı beslenemiyorum. Birde bende son 2 gündür karnımda ve midemde ağrı olmaya başladı sizlerde de var mı böyle bir durum.

yok, içim almıyor, öğürüyorum. Evde yemek yapanlar varsa şükretmeli haline. Biz dısardan bile dogru düzgün yiyemiyoruz patates haşlama yogurt ekmek sandvic poğça yemekten fenalık geldi[/QUOT

Bende hemen hemen aynıyım son 2 haftadır falan yemek yapamıyorum eşim sağolsun yapıyor ama ben onuda yiyemiyorum kokudan. En sevdiğim şeylerin bile kokusu geldiği anda burnuma midem kalkıyor. Hele ki sulu yemek gördüğüm anda berbat oluyorum kesinlikle yiyemiyorum.Bu yüzden maalesef sağlıklı beslenemiyorum. Birde bende son 2 gündür karnımda ve midemde ağrı olmaya başladı sizlerde de var mı böyle bir durum.

Bende yok cnm ama genelde herkes bu aylarda boyle.panikleme de bnm doktorum ilk 3ayin cok onemli olmadigini bebegin anneden beslendigini soyledi.yani 3aydan sonrasi muhim.oyuzden kendini uzupte bebise yansitma ;)

İlk 3 ay muhim değil anneden besleniyor bebek ancak anne de kendini çok aç bırakmayacak ki kendisi de yipranmasin.Bugun 7.haftam bitti ilk defa midemin bulandigini ve zorlandığımi hissettim .Yeşil zeytin ve kuru kayısı çok iyi geliyor tavsiye ederim.

Amin isteyen herkese nasip etsin bende bekledim cok ama hic ummadigim bir anda geldi...
Kizlar decavit diye bir ilac var hersey var icinde magnezyum kalsiyum vitamin falan sizde kullaniyor musunuz vitamin falan?? Birde bulantiyi yorgunlugu kusmayi falan azaltiyormus her gebenin kullanmasi iyi olumus bilginize..

Doktorum bana folik asitten başka bir şey vermedi. Sana doktorun mu verdi vitamin ilacını?

Bende folik asit kullaniyordum bir arkadas var onunla ayni zamanla hamile kalmisiz ona vermis bunu icnde folik asit ve multivitamin hersey var bence bunu kullanmak daha mantıklı duruyor.. birde sen keseyi gordunmu

Bana da doktorum sadece folikasit verdi. Ilk 3 ay kullanmak cok muhim. Diger vitanminin icinde ne kadar folikasit varmiski? Miligrami da onemli

Bende folik asit kullaniyordum bir arkadas var onunla ayni zamanla hamile kalmisiz ona vermis bunu icnde folik asit ve multivitamin hersey var bence bunu kullanmak daha mantıklı duruyor.. birde sen keseyi gordunmu

Daha kontrolüme var ama gittiğimde doktoruma sorayım bi. Biz keseyide gördük kalp atışınıda duyduk canım çok şükür ya sen?

Back
X