- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 53
- 33
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Kişisel bir rahatsızlık değil özür dilenecek bir durum da yok. Burada aylarca yıllarca korunmasız ilişki yaşayıp da istemesine rağmen hamile kalamayan çok kadın var ben de dahil. O tecrübeli insanlar sana merak etme bir şey olmaz diyorsa biraz güven sadece. Hayatının en güzel zamanlarını buna dert ederek geçirme hayatın tadını çıkar sadeceDalga geçmiyorum bunalımdayım sadece o yüzden tekrar yazdım
Kusura bakmayın özür dilerim sizi rahatsız ettiysem
Güveniyorum tabi kolay kolay hamile kalınmaz da günlerdir şu zevk suyu hamile bırakır olayı falan internetten okuyunca bunalıma girdim.Kişisel bir rahatsızlık değil özür dilenecek bir durum da yok. Burada aylarca yıllarca korunmasız ilişki yaşayıp da istemesine rağmen hamile kalamayan çok kadın var ben de dahil. O tecrübeli insanlar sana merak etme bir şey olmaz diyorsa biraz güven sadece. Hayatının en güzel zamanlarını buna dert ederek geçirme hayatın tadını çıkar sadeceumarım gönlünce olur
Size sorayım bir de 1.20 değeri yükselmez değil mi yükselseydi 1 hafta içinde yükselirdi yaniGüveniyorum tabi kolay kolay hamile kalınmaz da günlerdir şu zevk suyu hamile bırakır olayı falan internetten okuyunca bunalıma girdim.
Hayatımın en güzel zamanı okulum bitecek yeni bir hayata atılıcam kendime eziyet çektirdim ona çok üzülüyorum stresten dudağımda uçuk çıktı o derece kendinizi benim yerime koyun hak vereceksiniz bana
Erkek arkadaşım bile anlattı 1 aydır kasmanı gerektiren bir durum yok ben yanındayım hamile değilsin bu kadar kendini strese koyma diye defalarca söyledi.
Kendimi germeden adetimin gelmesini bekleyecem artık korkmayacam
Size sorayım bir de 1.20 değeri yükselmez değil mi yükselseydi 1 hafta içinde yükselirdi yani
Sanırım kimse cevap yazmayacak pekiGüveniyorum tabi kolay kolay hamile kalınmaz da günlerdir şu zevk suyu hamile bırakır olayı falan internetten okuyunca bunalıma girdim.
Hayatımın en güzel zamanı okulum bitecek yeni bir hayata atılıcam kendime eziyet çektirdim ona çok üzülüyorum stresten dudağımda uçuk çıktı o derece kendinizi benim yerime koyun hak vereceksiniz bana
Erkek arkadaşım bile anlattı 1 aydır kasmanı gerektiren bir durum yok ben yanındayım hamile değilsin bu kadar kendini strese koyma diye defalarca söyledi.
Kendimi germeden adetimin gelmesini bekleyecem artık korkmayacam
Hamile değilim ama o değer benim kafamı allak bullak ettiTezine yogunlas aklından çıkar böyle yaparsan adetin gecikir pişman da olmuşsun yazık ediyorsun kendine hamile falan değilsin
Ya yükselmez. 1 hafta geçmiş o değer şuan 20 larda falan olmalydı.. Hamile değilsin.. Ya millet geri çekilme yöntemiyle bile kolay.kolay zevk suyundan hamile kalamıyor.. artk yeter saknleşSize sorayım bir de 1.20 değeri yükselmez değil mi yükselseydi 1 hafta içinde yükselirdi yani
Size yazarken ağlıyorum şu anYa yükselmez. 1 hafta geçmiş o değer şuan 20 larda falan olmalydı.. Hamile değilsin.. Ya millet geri çekilme yöntemiyle bile kolay.kolay zevk suyundan hamile kalamıyor.. artk yeter saknleş
3 kasım 11 Kasım nerdeyse 1 hafta olmuş yükselmez inşallah bu saatten sonraYa yükselmez. 1 hafta geçmiş o değer şuan 20 larda falan olmalydı.. Hamile değilsin.. Ya millet geri çekilme yöntemiyle bile kolay.kolay zevk suyundan hamile kalamıyor.. artk yeter saknleş
Yükselse çoktan yükselmş idrar testnde de poztf çkmştı ble3 kasım 11 Kasım nerdeyse 1 hafta olmuş yükselmez inşallah bu saatten sonra
Bu haftadan sonra tekrar ne idrar ne de kan testi vermeye gerek yok o zamanYükselse çoktan yükselmş idrar testnde de poztf çkmştı ble
Bu Ella hap baş ağrısı mide bulantısı yapar mı peki günlerdir beynim çatlıyor strestenYükselse çoktan yükselmş idrar testnde de poztf çkmştı ble
Tarlusal hap kullanıyorum adet söktürücü olarak iyi gelir mi ? Yoksa ilacı bırakayım mıYükselse çoktan yükselmş idrar testnde de poztf çkmştı ble
Doktor mu verdi kendin mi aldın ?Tarlusal hap kullanıyorum adet söktürücü olarak iyi gelir mi ? Yoksa ilacı bırakayım mı
Eczacı verdi adet düzensizliğim var dedim tarlusal iyi geliyor dedi aldım bende yarın bitiyor inşallah adetim de gelir de kurtulurum şu sıkıntıdanDoktor mu verdi kendin mi aldın ?
Ne kadar büyük hatalar yaptığını biliyor musun ? Senin adet olmayışın stres ve ertesi günü hapı yüzünden.. zaten pkon var hormonlarını daha çok mahvediyorsun.. Yapma bunu kendine kardeşimEczacı verdi adet düzensizliğim var dedim tarlusal iyi geliyor dedi aldım bende yarın bitiyor inşallah adetim de gelir de kurtulurum şu sıkıntıdan
Şimdi ben yarın eczaneye idrar testi yaptırmaya gideyim mi gitmeyim mi son kez yoksa 2 kez kan testi yaptırdım onlar yeterlidir heralde sizin fikrinizi almak istiyorum bir deEczacı verdi adet düzensizliğim var dedim tarlusal iyi geliyor dedi aldım bende yarın bitiyor inşallah adetim de gelir de kurtulurum şu sıkıntıdan
Evet büyük hatalar yaptımNe kadar büyük hatalar yaptığını biliyor musun ? Senin adet olmayışın stres ve ertesi günü hapı yüzünden.. zaten pkon var hormonlarını daha çok mahvediyorsun.. Yapma bunu kendine kardeşim
. Benden 3 yaş kuçuksun senden 3 yıl fazla yaşanmışlığım var.. dediklerime kulak asma..
Kulak asma; dediklerimi dinlememezlik yapma,, Söylediklerimi dinle demem istedim.. kendine yaptığını bir başkası sana yapamaz inanki. Anladım her lesajda belirtmene gerek yok. Gerçekten psikiyatriye gitmen lazım sağlıklı birsdüşünçe mekanizman yok. BEvet büyük hatalar yaptımbedelini misliyle ödüyorum şu an stres sinir üzüntü her yerim yara oldu dudağım uçuk ağzımda aft çıktı ayın sonuna kadar böyle devam eder heralde... Stresleninçe vücudumun her yerine yansıyor böyle
Pkon dediğiniz ney anlamadım ? Dediklerimi kulak asma derken anlamadım
Polikistik over sendromu var bende pkon diyince anlam veremedim pkos var bendeNe kadar büyük hatalar yaptığını biliyor musun ? Senin adet olmayışın stres ve ertesi günü hapı yüzünden.. zaten pkon var hormonlarını daha çok mahvediyorsun.. Yapma bunu kendine kardeşim
. Benden 3 yaş kuçuksun senden 3 yıl fazla yaşanmışlığım var.. dediklerime kulak asma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?