- 10 Kasım 2020
- 193
- 23
- 13
- Konu Sahibi Whiteerose
-
VarKardeşim.. sende polikistik over sendromu yok mu ?
Eee daha ne diye hamilelikten korkuyorsun ? Hem de sürtünme yaşayıp
O ertesi gün hapını alıp tekrar mı içsem napsam bilemedimKardeşim.. sende polikistik over sendromu yok mu ?
Adet olamazsam diye korkuyorum kafama takılıyor sürekliEee daha ne diye hamilelikten korkuyorsun ? Hem de sürtünme yaşayıp
Ertesi gün hapı mı ? Hem de 1 yl içinde 2 kere.. İstersen hormonlarını bu kadar mahvetme. Ayrıca içsen ne işe yarayacak sadece adetini 1 ay daha geciktireceksin..O ertesi gün hapını alıp tekrar mı içsem napsam bilemedim
Erkek arkadaşıma da söyledim hayır tekrar içme bünyeni sarsar canım o çok güçlü bir ilaç kendini geriyorsun beni de korkuyorsun dedi
Yahu ella kullandın sen ella.. Adetin tabiki gecikir. Ayrıca polikistik over sendromun var. Zor yumurtluyorsun demek ki buna bağlı olarak da gecikir adetin. Yeter ha. 3 gündür aynı şeyleri söyleyp duruyorum hala anlamıyorsun. Korkun beynini perşeyini eline geçirmiş sağlıklı düşünce sistemn yok psıkoloğa gitmelisinAdet olamazsam diye korkuyorum kafama takılıyor sürekli
3 4 ay mıElla çok kuvvetli bi hap olduğu için 3 4 ay bile adet görmeyebilirsiniz. Hamile kalmak sandığınız kadar kolay değil inanın burda yumurtlama günlerini değerlendirip hamile kalamayan insanlar var. Hapın etkisiyle kendinizi dhaa çok geriyorsunuz. Eğer hamile olsanız minimum iliskiden 15 gün sonra çıkardı zaten. Belirtilere aldanmayın şuan hormonlarınız bile ne yaptığının farkında değil. Hamile olsanız şimdiye kadar ortaya çıkardı.
İkinci ilişkide nasıl oluyor onu açıklar mısınızAynı gün ikinci ilişkide nasıl yani
1.20 yüksek bi değer degil ki gayet normal olan zaten. Sadece bazı hastaneler negatifi direkt 0 diye gösteriyor sen ona bakma. 5 in altı negatiftir ki muhtemelen iliskiden sonraki 12. Gün kanda 18 veya 20 gün. de idrarda çıkar. Yani boşuna kasma kendini. Evet ella çok güçlü bi hap bütün hormonlari da alt üst ediyor asla ikinciisni de içme vücuduna yazık.3 4 ay mıo derece geciktiriyor yani
Ovülasyon dönemindeyim şu an
Göğüslerim kasıklarım çok ağrıyor bir de adetim yaklaşıyor sanırım ondan ya da ilacın etkisi de olabilir mi
1 ay olacak nerdeyse o zaman çıksa çoktan belli olurdu yani
Size bir şey daha sorucam 1.20 çıkması hormonların etkisinden dolayıdır demi
İkna edemezsinYahu ella kullandın sen ella.. Adetin tabiki gecikir. Ayrıca polikistik over sendromun var. Zor yumurtluyorsun demek ki buna bağlı olarak da gecikir adetin. Yeter ha. 3 gündür aynı şeyleri söyleyp duruyorum hala anlamıyorsun. Korkun beynini perşeyini eline geçirmiş sağlıklı düşünce sistemn yok psıkoloğa gitmelisin
3 4 ay mıo derece geciktiriyor yani
Ovülasyon dönemindeyim şu an
Göğüslerim kasıklarım çok ağrıyor bir de adetim yaklaşıyor sanırım ondan ya da ilacın etkisi de olabilir mi
1 ay olacak nerdeyse o zaman çıksa çoktan belli olurdu yani
Size bir şey daha sorucam 1.20 çıkması hormonların etkisinden dolayıdır demi
Beni mahvetti zaten o hap çöktüm diyebilirim1.20 yüksek bi değer degil ki gayet normal olan zaten. Sadece bazı hastaneler negatifi direkt 0 diye gösteriyor sen ona bakma. 5 in altı negatiftir ki muhtemelen iliskiden sonraki 12. Gün kanda 18 veya 20 gün. de idrarda çıkar. Yani boşuna kasma kendini. Evet ella çok güçlü bi hap bütün hormonlari da alt üst ediyor asla ikinciisni de içme vücuduna yazık.
Gidemem ki şu an önceki gittiğimde bakıldı temiz denildi kötü bir durum yokmuş çok şükürHala aynı konu bı doktora git gerçekten hem yumurtalıklarına baktırırsın hemde ultrason iste emın ol burada boşuna yorma insanları
O zaman sorunun cevabı burada yazılı eskı mesajları oku tekrar aynı soruları ısıtıp ısıtıp sormayınız vereceğimiz cevap değişmiyor çünküGidemem ki şu an önceki gittiğimde bakıldı temiz denildi kötü bir durum yokmuş çok şükür
Tarlusal içtim bu hafta o iyi gelir mi ki1.20 yüksek bi değer degil ki gayet normal olan zaten. Sadece bazı hastaneler negatifi direkt 0 diye gösteriyor sen ona bakma. 5 in altı negatiftir ki muhtemelen iliskiden sonraki 12. Gün kanda 18 veya 20 gün. de idrarda çıkar. Yani boşuna kasma kendini. Evet ella çok güçlü bi hap bütün hormonlari da alt üst ediyor asla ikinciisni de içme vücuduna yazık.
Acele etme bi bırak hormonların normale dönsün zaten pkoluymuşsunTarlusal içtim bu hafta o iyi gelir mi ki
Tamam bırakıyorum o hapı.Acele etme bi bırak hormonların normale dönsün zaten pkoluymuşsun
Regl oldum fakat az bir kanama geldi bu normal mi ?Acele etme bi bırak hormonların normale dönsün zaten pkoluymuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?