• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Bu evhamla hamıle olmadığın halde kendını hamıle olduğuna inandırırsın dedim hamılesın demedim 🤷🏻‍♀️

Yok inşallah bulmaz 13 aralığı
Demesi kolay da kendimi rahat bırakamıyorum ki 😔
Şimdi ben hiçbir şekilde hamile değilim o zaman ki sürtünmeyle dediğiniz gibi imkanı yoktur yani
Başka sitelerden okudum zor ama imkansız değil falan diyince bunalıma girdim
Kardeşim hem içine boşalma olmadı dışına boşalma olmadı hem ella kullandın Allah aşkına ihtimal bunun neresinde ?

Kardeşim hem içine boşalma olmadı dışına boşalma olmadı hem ella kullandın Allah aşkına ihtimal bunun neresinde ?
Evet içe boşalma olmadı vajina üstüne de boşalma olmadı dışarıya boşaldı da
Benim korkum 25 Ekim ovülasyon dönemimdi adetim falan bitmişti
O ovülasyon dönemi beni korkuttu

Evet içe boşalma olmadı vajina üstüne de boşalma olmadı dışarıya boşaldı da
Benim korkum 25 Ekim ovülasyon dönemimdi adetim falan bitmişti
O ovülasyon dönemi beni korkuttu
Yahu boşalma yoksa neyinden korkuyorsun ? İster ovülasyon olsun ister olmasın. Boşalma olmayan yerde sperm.ne arasın da gitsin gitsin yuurtalıkları rahmi döllesin. Üniversite öğrencisisin aızıcık mantığını kullan..

Yahu boşalma yoksa neyinden korkuyorsun ? İster ovülasyon olsun ister olmasın. Boşalma olmayan yerde sperm.ne arasın da gitsin gitsin yuurtalıkları rahmi döllesin. Üniversite öğrencisisin aızıcık mantığını kullan..
Mantıklı düşünemedim gerginliğimden sağlıklı düşünemiyorum
Üniversite öğrencisi olduğumu nerden biliyorsunuz demedim ki

Bir yerdi notlar hazırlamam lazım demiştiniz ben de üni öğrencisi olduğunuzu düşündüm.. Bunca insan, doktorlar, testlen yanılmaz artk mantklı düşan.

Bir yerdi notlar hazırlamam lazım demiştiniz ben de üni öğrencisi olduğunuzu düşündüm.. Bunca insan, doktorlar, testlen yanılmaz artk mantklı düşan.
Evet üniversite öğrencisiyim doğru düşünmüşsünüz son sınıfım bir yandan tez hazırlıklarım var onlarla uğraşıyorum bu hamilelik sıkıntısını yaşadım bir de
Kendi kendime dedim sen akıllı kızdın böyle bir şeye kalkıştığım için kendimden utanıyorum yaptığım hatadan
Ama zararın neresinden dönersem kârdır stres yaşadığım her an bana ders oldu

Evet üniversite öğrencisiyim doğru düşünmüşsünüz son sınıfım bir yandan tez hazırlıklarım var onlarla uğraşıyorum bu hamilelik sıkıntısını yaşadım bir de
Kendi kendime dedim sen akıllı kızdın böyle bir şeye kalkıştığım için kendimden utanıyorum yaptığım hatadan
Ama zararın neresinden dönersem kârdır stres yaşadığım her an bana ders oldu
Ne diyorm hatalar ve yanlışlar bizler için vardır.. Önemli olan hatalerımızdan ders çıkarmak.. geçmişi düşünmeyi bırak ve önüne bak.. Olmayan şeyleri düşünme

Boş yere kuruntu yapmayım o zaman hamilelik o kadar kolay bir şey de değil anlattınız da
Sinir stresten yüzüm alnım yara oldu biraz
İnşallah geçer bu sıkıntım da biter gider
Ben bu hataya düşmeyecek insandım da neyse olan oldu bundan sonrasında böyle bir hata yapmam asla

Boş yere kuruntu yapmayım o zaman hamilelik o kadar kolay bir şey de değil anlattınız da
Sinir stresten yüzüm alnım yara oldu biraz
İnşallah geçer bu sıkıntım da biter gider
Ben bu hataya düşmeyecek insandım da neyse olan oldu bundan sonrasında böyle bir hata yapmam asla
Evladım güzel kizim hamile değilsin hamile değilsin hamile değilsin üniversite öğrencisisin lisede biyoloji dersinde islemissinizdir bu konuyu eziyet etme kendine yumurtlama dönemi olsa da birleşme olmayınca hamilelik olmaz mümkün değil

Evladım güzel kizim hamile değilsin hamile değilsin hamile değilsin üniversite öğrencisisin lisede biyoloji dersinde islemissinizdir bu konuyu eziyet etme kendine yumurtlama dönemi olsa da birleşme olmayınca hamilelik olmaz mümkün değil
Elimde değil inanın kafayı sıyırdım 1 aydır stresten bunalıma girdim
Tez çalışmam var onlara odaklanayım diyorum sonra aklıma geliyor ya adet olamazsam diye
Beyaz kremsi şekilde yoğun akıntı geliyor onu bile ya hamileyseme yoruyorum sonra da yok ne hamileliği saçmalama kaç tane test yaptırdın çıksa çıkardı kendimi çok yıprattım bildiğiniz gibi değil

Elimde değil inanın kafayı sıyırdım 1 aydır stresten bunalıma girdim
Tez çalışmam var onlara odaklanayım diyorum sonra aklıma geliyor ya adet olamazsam diye
Beyaz kremsi şekilde yoğun akıntı geliyor onu bile ya hamileyseme yoruyorum sonra da yok ne hamileliği saçmalama kaç tane test yaptırdın çıksa çıkardı kendimi çok yıprattım bildiğiniz gibi değil
Tezine yogunlas aklından çıkar böyle yaparsan adetin gecikir pişman da olmuşsun yazık ediyorsun kendine hamile falan değilsin

Eklentiler

• AE3BD684-09E3-4EFE-8F4B-98516BF4A4DF.webp
    AE3BD684-09E3-4EFE-8F4B-98516BF4A4DF.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 23
Ay arkadaşımız üstün bir sabırla anlatmış güzel güzel bundan sonra hâlâ aynı şeyleri söylüyor konu sahibi dalga mı geçiyor acaba bizimle...

Back