• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Kulak asma; dediklerimi dinlememezlik yapma,, Söylediklerimi dinle demem istedim.. kendine yaptığını bir başkası sana yapamaz inanki. Anladım her lesajda belirtmene gerek yok. Gerçekten psikiyatriye gitmen lazım sağlıklı birsdüşünçe mekanizman yok. B
Pko da polikisitk overin kısaltaması. Polikistik ocer bili çoçuk oluşumunu engelleyen veya zorlayan adet olunmamasına neden olan kadnsal bir hastalık.. doktorun asistanı ile konuyurken duyduğun zaman azıcık araştrma yoluna girsen bu kadar takmazsn bası şeyleri
Zaten şu 1 ay içinde benim kendime ettiğimi kimse etmedi. Şu sıkıntıdan kurtulayım diye dua ediyorum bana dua edin şu sıkıntıyı atlatayım bir an önce

Zaten şu 1 ay içinde benim kendime ettiğimi kimse etmedi. Şu sıkıntıdan kurtulayım diye dua ediyorum bana dua edin şu sıkıntıyı atlatayım bir an önce
Senin sıkıntın yok ... YYOOOOKKKKKKK... Kendi kendihe sıkıntı çıkartıyorsun.. adetin de bu sıkıntı yüzünden ve içtiğin ella hapı yüzünden gecikti ve gecikiyor..

Senin sıkıntın yok ... YYOOOOKKKKKKK... Kendi kendihe sıkıntı çıkartıyorsun.. adetin de bu sıkıntı yüzünden ve içtiğin ella hapı yüzünden gecikti ve gecikiyor..
ne zaman idrak edicem acaba sanki kötü bir şey olacakmış gibi geliyor ama halbuki yok kötü bir şey hamile de değilim
Allah'ım neyse paranoya yapmayacam

Eklentiler

• 30747BF9-325A-42C1-8803-E83F71D514E0.webp
    30747BF9-325A-42C1-8803-E83F71D514E0.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 17
Güveniyorum tabi kolay kolay hamile kalınmaz da günlerdir şu zevk suyu hamile bırakır olayı falan internetten okuyunca bunalıma girdim.
Hayatımın en güzel zamanı okulum bitecek yeni bir hayata atılıcam kendime eziyet çektirdim ona çok üzülüyorum stresten dudağımda uçuk çıktı o derece kendinizi benim yerime koyun hak vereceksiniz bana
Erkek arkadaşım bile anlattı 1 aydır kasmanı gerektiren bir durum yok ben yanındayım hamile değilsin bu kadar kendini strese koyma diye defalarca söyledi.
Kendimi germeden adetimin gelmesini bekleyecem artık korkmayacam
Madem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni 😒
Anlamıyorum ki illaki hamıle kalma ihtimalin var hamılesın mı diyelim rahatlaman için (HAMİLE OLMAMANA RAĞMEN)
Seni inandırmak için daha ne yazalım söyle bari de öyle stresini atlatırsın 🤷🏻‍♀️

ne zaman idrak edicem acaba sanki kötü bir şey olacakmış gibi geliyor ama halbuki yok kötü bir şey hamile de değilim

Madem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni 😒
Anlamıyorum ki illaki hamıle kalma ihtimalin var hamılesın mı diyelim rahatlaman için (HAMİLE OLMAMANA RAĞMEN)
Seni inandırmak için daha ne yazalım söyle bari de öyle stresini atlatırsın 🤷🏻‍♀️
İnanıyorum size niye inanmayım ben kendim gerginim baya haklısınız onca insan yazdı etti yok diye
her şey üst üste geldi hayatımın en zor zamanlarını geçiriyorum şu an başka sebeplerden ötürü

Bugün de idrar testi yaptırdım ve tamamen emin oldum değilim çok şükür

Bugün de idrar testi yaptırdım ve tamamen emin oldum hamile değilim çok şükür
Tek korkum şu 25 Ekim'de tam da yumurtlama döneminde oldu acaba diyorum şu an ovülasyon dönemi içindeyim ya o değer yükselirse tek korkum o başka bir korkum yok

Ella hapı 1 hafta ya da 10 gün geciktirir mi adeti

Tek korkum şu 25 Ekim'de tam da yumurtlama döneminde oldu acaba diyorum şu an ovülasyon dönemi içindeyim ya o değer yükselirse tek korkum o başka bir korkum yok
Sizden cevap alabilir miyim ?

Evladım güzel kizim hamile değilsin hamile değilsin hamile değilsin üniversite öğrencisisin lisede biyoloji dersinde islemissinizdir bu konuyu eziyet etme kendine yumurtlama dönemi olsa da birleşme olmayınca hamilelik olmaz mümkün değil
Birleşme olmadan hamile kalınması mümkün değil o zaman peki o zevk suyu hamile bırakmaz demi internette okuduğum şeyler kafamı karıştırdı iyice 😒😔

Negatif çıktı demişsin eee neden yüksek çıksın hani emındın artık ?

Birleşme olmadan hamile kalınması mümkün değil o zaman peki o zevk suyu hamile bırakmaz demi internette okuduğum şeyler kafamı karıştırdı iyice 😒😔
Afedarsin ama adam içine girmemiş zevk suyu nerene gitcakte hamele bırakacak. Ayrıca o aynı gün 2. İlişkide olur. Dün test yaptn negatif çkmş hala ne bu takıntı.. Allah aşkına bir psikoloğa git.. Bunca insan, doktor, testler yalan diyor nettekiler doğru dimi.. Nete inan o zaman ne diyelim daha :sinirli: :duduk:

Afedarsin ama adam içine girmemiş zevk suyu nerene gitcakte hamele bırakacak. Ayrıca o aynı gün 2. İlişkide olur. Dün test yaptn negatif çkmş hala ne bu takıntı.. Allah aşkına bir psikoloğa git.. Bunca insan, doktor, testler yalan diyor nettekiler doğru dimi.. Nete inan o zaman ne diyelim daha :sinirli: :duduk:
Aynı gün ikinci ilişkide nasıl yani

Aynı gün ikinci ilişkide nasıl yani
23 yaşındasın azıcık araştır.. Aynı gün içinde 2 kere ilişkiye girilirse (tam ve gerçek bir ilişki sürtünme değil) İlk ilişkide erkek boşaldığı için içerde kalan sperm 2. İlişkide (aynı gün içinde yapılan 2. İlişki) zevk suyuyla birleşir ve hamilelik şansı oluşturur. Anladın mı canım ? Herşeyi açık açık anlatıyoruz hala daha interhette yazılanlara inanacaksan inan.. Kızmaya başladım artk ciddi ciddi..

23 yaşındasın azıcık araştır.. Aynı gün içinde 2 kere ilişkiye girilirse (tam ve gerçek bir ilişki sürtünme değil) İlk ilişkide erkek boşaldığı için içerde kalan sperm 2. İlişkide (aynı gün içinde yapılan 2. İlişki) zevk suyuyla birleşir ve hamilelik şansı oluşturur. Anladın mı canım ? Herşeyi açık açık anlatıyoruz hala daha interhette yazılanlara inanacaksan inan.. Kızmaya başladım artk ciddi ciddi..
Tamam inanmayacam yazılanlara beynim durdu artık
Aynı gün içinde sadece sürtünme oldu birkaç kez o zaman ondan bir şey olmaz yani

Back