- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Whiteerose
Polikistik over sendromu var bende pkon diyince anlam veremedim pkos var bende
Klavye hatasıPolikistik over sendromu var bende pkon diyince anlam veremedim pkos var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikistik over sendromu var bende pkon diyince anlam veremedim pkos var bende
Klavye hatasıPolikistik over sendromu var bende pkon diyince anlam veremedim pkos var bende
Zaten şu 1 ay içinde benim kendime ettiğimi kimse etmedi. Şu sıkıntıdan kurtulayım diye dua ediyorum bana dua edin şu sıkıntıyı atlatayım bir an önceKulak asma; dediklerimi dinlememezlik yapma,, Söylediklerimi dinle demem istedim.. kendine yaptığını bir başkası sana yapamaz inanki. Anladım her lesajda belirtmene gerek yok. Gerçekten psikiyatriye gitmen lazım sağlıklı birsdüşünçe mekanizman yok. B
Pko da polikisitk overin kısaltaması. Polikistik ocer bili çoçuk oluşumunu engelleyen veya zorlayan adet olunmamasına neden olan kadnsal bir hastalık.. doktorun asistanı ile konuyurken duyduğun zaman azıcık araştrma yoluna girsen bu kadar takmazsn bası şeyleri
Senin sıkıntın yok ... YYOOOOKKKKKKK... Kendi kendihe sıkıntı çıkartıyorsun.. adetin de bu sıkıntı yüzünden ve içtiğin ella hapı yüzünden gecikti ve gecikiyor..Zaten şu 1 ay içinde benim kendime ettiğimi kimse etmedi. Şu sıkıntıdan kurtulayım diye dua ediyorum bana dua edin şu sıkıntıyı atlatayım bir an önce
ne zaman idrak edicem acaba sanki kötü bir şey olacakmış gibi geliyor ama halbuki yok kötü bir şey hamile de değilimSenin sıkıntın yok ... YYOOOOKKKKKKK... Kendi kendihe sıkıntı çıkartıyorsun.. adetin de bu sıkıntı yüzünden ve içtiğin ella hapı yüzünden gecikti ve gecikiyor..
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninDunkune gore sılık mı
Madem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seniGüveniyorum tabi kolay kolay hamile kalınmaz da günlerdir şu zevk suyu hamile bırakır olayı falan internetten okuyunca bunalıma girdim.
Hayatımın en güzel zamanı okulum bitecek yeni bir hayata atılıcam kendime eziyet çektirdim ona çok üzülüyorum stresten dudağımda uçuk çıktı o derece kendinizi benim yerime koyun hak vereceksiniz bana
Erkek arkadaşım bile anlattı 1 aydır kasmanı gerektiren bir durum yok ben yanındayım hamile değilsin bu kadar kendini strese koyma diye defalarca söyledi.
Kendimi germeden adetimin gelmesini bekleyecem artık korkmayacam
ne zaman idrak edicem acaba sanki kötü bir şey olacakmış gibi geliyor ama halbuki yok kötü bir şey hamile de değilim
Allah'ım neyse paranoya yapmayacam
ne zaman idrak edicem acaba sanki kötü bir şey olacakmış gibi geliyor ama halbuki yok kötü bir şey hamile de değilim
Allah'ım neyse paranoya yapmayacam
İnanıyorum size niye inanmayım ben kendim gerginim baya haklısınız onca insan yazdı etti yok diyeMadem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni
Anlamıyorum ki illaki hamıle kalma ihtimalin var hamılesın mı diyelim rahatlaman için (HAMİLE OLMAMANA RAĞMEN)
Seni inandırmak için daha ne yazalım söyle bari de öyle stresini atlatırsın![]()
Bugün de idrar testi yaptırdım ve tamamen emin oldum değilim çok şükürMadem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni
Anlamıyorum ki illaki hamıle kalma ihtimalin var hamılesın mı diyelim rahatlaman için (HAMİLE OLMAMANA RAĞMEN)
Seni inandırmak için daha ne yazalım söyle bari de öyle stresini atlatırsın![]()
Bugün de idrar testi yaptırdım ve tamamen emin oldum hamile değilim çok şükürMadem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni
Madem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni
Ella hapı 1 hafta ya da 10 gün geciktirir mi adetiMadem o sitelere bu kadar güveniyorsun orada sor hamıle mıyim diye burada kaç kişi yazdı uzun uzun değilsin diye belli ki güvenmiyorsun burada yazılana o zaman o sitelerde bıraz sor belki oradakiler rahatlatır seni
Sizden cevap alabilir miyim ?Bugün de idrar testi yaptırdım ve tamamen emin oldum hamile değilim çok şükür
Tek korkum şu 25 Ekim'de tam da yumurtlama döneminde oldu acaba diyorum şu an ovülasyon dönemi içindeyim ya o değer yükselirse tek korkum o başka bir korkum yok
Birleşme olmadan hamile kalınması mümkün değil o zaman peki o zevk suyu hamile bırakmaz demi internette okuduğum şeyler kafamı karıştırdı iyiceEvladım güzel kizim hamile değilsin hamile değilsin hamile değilsin üniversite öğrencisisin lisede biyoloji dersinde islemissinizdir bu konuyu eziyet etme kendine yumurtlama dönemi olsa da birleşme olmayınca hamilelik olmaz mümkün değil
Negatif çıktı demişsin eee neden yüksek çıksın hani emındın artık ?Bugün de idrar testi yaptırdım ve tamamen emin oldum hamile değilim çok şükür
Tek korkum şu 25 Ekim'de tam da yumurtlama döneminde oldu acaba diyorum şu an ovülasyon dönemi içindeyim ya o değer yükselirse tek korkum o başka bir korkum yok
Afedarsin ama adam içine girmemiş zevk suyu nerene gitcakte hamele bırakacak. Ayrıca o aynı gün 2. İlişkide olur. Dün test yaptn negatif çkmş hala ne bu takıntı.. Allah aşkına bir psikoloğa git.. Bunca insan, doktor, testler yalan diyor nettekiler doğru dimi.. Nete inan o zaman ne diyelim dahaBirleşme olmadan hamile kalınması mümkün değil o zaman peki o zevk suyu hamile bırakmaz demi internette okuduğum şeyler kafamı karıştırdı iyice![]()
Yüksek çıkmaz demi adet olmadım daha 19 una da 4 gün var o yüzdenNegatif çıktı demişsin eee neden yüksek çıksın hani emındın artık ?
Aynı gün ikinci ilişkide nasıl yaniAfedarsin ama adam içine girmemiş zevk suyu nerene gitcakte hamele bırakacak. Ayrıca o aynı gün 2. İlişkide olur. Dün test yaptn negatif çkmş hala ne bu takıntı.. Allah aşkına bir psikoloğa git.. Bunca insan, doktor, testler yalan diyor nettekiler doğru dimi.. Nete inan o zaman ne diyelim daha![]()
![]()
23 yaşındasın azıcık araştır.. Aynı gün içinde 2 kere ilişkiye girilirse (tam ve gerçek bir ilişki sürtünme değil) İlk ilişkide erkek boşaldığı için içerde kalan sperm 2. İlişkide (aynı gün içinde yapılan 2. İlişki) zevk suyuyla birleşir ve hamilelik şansı oluşturur. Anladın mı canım ? Herşeyi açık açık anlatıyoruz hala daha interhette yazılanlara inanacaksan inan.. Kızmaya başladım artk ciddi ciddi..Aynı gün ikinci ilişkide nasıl yani
Tamam inanmayacam yazılanlara beynim durdu artık23 yaşındasın azıcık araştır.. Aynı gün içinde 2 kere ilişkiye girilirse (tam ve gerçek bir ilişki sürtünme değil) İlk ilişkide erkek boşaldığı için içerde kalan sperm 2. İlişkide (aynı gün içinde yapılan 2. İlişki) zevk suyuyla birleşir ve hamilelik şansı oluşturur. Anladın mı canım ? Herşeyi açık açık anlatıyoruz hala daha interhette yazılanlara inanacaksan inan.. Kızmaya başladım artk ciddi ciddi..
Kardeşim.. sende polikistik over sendromu yok mu ?Tamam inanmayacam yazılanlara beynim durdu artık
Aynı gün içinde sadece sürtünme oldu birkaç kez o zaman ondan bir şey olmaz yani
O gün içerisinde birkaç kez sürtünme olayı oldu hamile bırakmaz o zamanTamam inanmayacam yazılanlara beynim durdu artık
Aynı gün içinde sadece sürtünme oldu birkaç kez o zaman ondan bir şey olmaz yani