• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Ella kullandığın için atar o adet tarihi ileriye.. bir de stres yaptn mahvettin herşeyi.. hem ella da kullandın sen niye bu kadad stres yaptn ki ?
Çok korktum çok nasıl ağladım halimi bir görseniz o an birine sarılmak istedim evdekilere belli etmedim arada kenara çekilip ağlıyordum sonra annem gördü o sırada noldu niye ağlıyorsun dedi bunaldım öyle ağlıyorum dedim geçiştirdim çünkü diyemem içten içe söylendim içimden anne özür dilerim senden ben bir hata ettim affet beni diye
Stresim beni çökertti ya olamazsam ne halt ederim diye kara kara düşündüm

Yaa çok stres yapmış napim.. Sakinleşmesi icin iyi olur diye sorduklarına cevap vermeşe çalışıyorum😀😀
Ben kendime sabırlı derdim ama seni görünce benı geçtin 🎉
Ama boşuna uğraşmışsın 9 sayfa okudum tam ve senın yorum sayını sayamadım bu kadar telkine ben bile inanırdım hamıle olduğum halde hamıle olmadığıma o derece 🤣🤣

Çok korktum çok nasıl ağladım halimi bir görseniz o an birine sarılmak istedim evdekilere belli etmedim arada kenara çekilip ağlıyordum sonra annem gördü o sırada noldu niye ağlıyorsun dedi bunaldım öyle ağlıyorum dedim geçiştirdim çünkü diyemem içten içe söylendim içimden anne özür dilerim senden ben bir hata ettim affet beni diye
Bi daha yapmazsın olur biter ne sen bunalırsın ne de insanları strese sokarsın sen hap almayı falan da düşünme bu evhamla hap kullandığın halde 3 korumada yapsan kendını hamıle olduğuna inandırırsın 🤦🏻‍♀️

Doğrudur canım benim inanarım.. Hatalar bizler için vardr. Hata yapa yapa doğruyu buluyoruz ne yazk ki.. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Daha dikkatli ve emin adımlar atarsın.. Üzme artık kendini.. güzel güzel uyu bu gece 🤗🤗

Ben kendime sabırlı derdim ama seni görünce benı geçtin 🎉
Ama boşuna uğraşmışsın 9 sayfa okudum tam ve senın yorum sayını sayamadım bu kadar telkine ben bile inanırdım hamıle olduğum halde hamıle olmadığıma o derece 🤣🤣
Ben normalde sabırlı değilimdir. Ama çok korkmuş yaa kendimi yerine koydum.. Çok üzüldüm.. Bu hatası da ders olur bir daha yapmaz öyle birşey.. 🤗😀

Bi daha yapmazsın olur biter ne sen bunalırsın ne de insanları strese sokarsın sen hap almayı falan da düşünme bu evhamla hap kullandığın halde 3 korumada yapsan kendını hamıle olduğuna inandırırsın 🤦🏻‍♀️
Şimdi benim tekrar hap içmeme herhangi bir şey yapmama gerek yok o zaman inanın bunalımdan kafayı sıyırdım o derece
Her gün yorum okuyup durdum bunalıma girdim baya
Kötü şeyler aklıma geldi yatarken ondan dolayı çok korktum

Hamile olduğuna inandırırsın mı nasıl yani
Hamile değilim ki

3 Kasım'da kan testi yaptırdım negatif
11 Kasım'da da kan testi yaptırdım negatif tekrar yaptırmaya gerek yoktur demi

Size bir sorum olacak HCG değeri niye 1.20 çıkar peki haptan dolayı mı

Size bir sorum olacak HCG değeri niye 1.20 çıkar peki haptan dolayı mı
Yarın eczaneye gidip son kez test yaptırcam eczacı abi kızım cumartesi gel tekrar son kez yaparız için rahat eder bak hamile falan değilsin kendini çok bunaltıyorsun öyle bir durum yok kızım ağlama sil gözünün yaşını hiç kalkışma böyle şeylere dedi yok abi asla dedim

Doğrudur canım benim inanarım.. Hatalar bizler için vardr. Hata yapa yapa doğruyu buluyoruz ne yazk ki.. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Daha dikkatli ve emin adımlar atarsın.. Üzme artık kendini.. güzel güzel uyu bu gece 🤗🤗
Pepapp uygulamasını indirdim orda da 3 aralığı gösteriyor adetim için sizce doğru mudur ?

Pepapp uygulamasını indirdim orda da 3 aralığı gösteriyor adetim için sizce doğru mudur ?
Ben nereden bileyim kz senin adetin ne zaman gelir. Sen böyle strese devam edersen o adet 13 aralığı da bulur. Yeter artk sal kendini ay sinirlenmeye başladım of...

Ben nereden bileyim kz senin adetin ne zaman gelir. Sen böyle strese devam edersen o adet 13 aralığı da bulur. Yeter artk sal kendini ay sinirlenmeye başladım of...
Yok inşallah bulmaz 13 aralığı
Demesi kolay da kendimi rahat bırakamıyorum ki 😔
Şimdi ben hiçbir şekilde hamile değilim o zaman ki sürtünmeyle dediğiniz gibi imkanı yoktur yani
Başka sitelerden okudum zor ama imkansız değil falan diyince bunalıma girdim

Bu sorunuz başka bı üye tarafından yanıtlanmış ve güvenebılırsınız ona normal çıkması hamılelık değil

Back