• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Ella çok kuvvetli bi hap olduğu için 3 4 ay bile adet görmeyebilirsiniz. Hamile kalmak sandığınız kadar kolay değil inanın burda yumurtlama günlerini değerlendirip hamile kalamayan insanlar var. Hapın etkisiyle kendinizi dhaa çok geriyorsunuz. Eğer hamile olsanız minimum iliskiden 15 gün sonra çıkardı zaten. Belirtilere aldanmayın şuan hormonlarınız bile ne yaptığının farkında değil. Hamile olsanız şimdiye kadar ortaya çıkardı.

O ertesi gün hapını alıp tekrar mı içsem napsam bilemedim
Erkek arkadaşıma da söyledim hayır tekrar içme bünyeni sarsar canım o çok güçlü bir ilaç kendini geriyorsun beni de korkuyorsun dedi
Ertesi gün hapı mı ? Hem de 1 yl içinde 2 kere.. İstersen hormonlarını bu kadar mahvetme. Ayrıca içsen ne işe yarayacak sadece adetini 1 ay daha geciktireceksin.. 😡😡

Adet olamazsam diye korkuyorum kafama takılıyor sürekli 😭
Yahu ella kullandın sen ella.. Adetin tabiki gecikir. Ayrıca polikistik over sendromun var. Zor yumurtluyorsun demek ki buna bağlı olarak da gecikir adetin. Yeter ha. 3 gündür aynı şeyleri söyleyp duruyorum hala anlamıyorsun. Korkun beynini perşeyini eline geçirmiş sağlıklı düşünce sistemn yok psıkoloğa gitmelisin

Ella çok kuvvetli bi hap olduğu için 3 4 ay bile adet görmeyebilirsiniz. Hamile kalmak sandığınız kadar kolay değil inanın burda yumurtlama günlerini değerlendirip hamile kalamayan insanlar var. Hapın etkisiyle kendinizi dhaa çok geriyorsunuz. Eğer hamile olsanız minimum iliskiden 15 gün sonra çıkardı zaten. Belirtilere aldanmayın şuan hormonlarınız bile ne yaptığının farkında değil. Hamile olsanız şimdiye kadar ortaya çıkardı.
3 4 ay mı 😒 o derece geciktiriyor yani
Ovülasyon dönemindeyim şu an
Göğüslerim kasıklarım çok ağrıyor bir de adetim yaklaşıyor sanırım ondan ya da ilacın etkisi de olabilir mi
1 ay olacak nerdeyse o zaman çıksa çoktan belli olurdu yani
Size bir şey daha sorucam 1.20 çıkması hormonların etkisinden dolayıdır demi

Göğüslerim kasıklarım çok ağrıyor bir de adetim yaklaşıyor sanırım ondan ya da ilacın etkisi de olabilir mi
1.20 yüksek bi değer degil ki gayet normal olan zaten. Sadece bazı hastaneler negatifi direkt 0 diye gösteriyor sen ona bakma. 5 in altı negatiftir ki muhtemelen iliskiden sonraki 12. Gün kanda 18 veya 20 gün. de idrarda çıkar. Yani boşuna kasma kendini. Evet ella çok güçlü bi hap bütün hormonlari da alt üst ediyor asla ikinciisni de içme vücuduna yazık.

Yahu ella kullandın sen ella.. Adetin tabiki gecikir. Ayrıca polikistik over sendromun var. Zor yumurtluyorsun demek ki buna bağlı olarak da gecikir adetin. Yeter ha. 3 gündür aynı şeyleri söyleyp duruyorum hala anlamıyorsun. Korkun beynini perşeyini eline geçirmiş sağlıklı düşünce sistemn yok psıkoloğa gitmelisin
İkna edemezsin 😁

🤦🏻‍♀️Hala aynı konu bı doktora git gerçekten hem yumurtalıklarına baktırırsın hemde ultrason iste emın ol burada boşuna yorma insanları

1.20 yüksek bi değer degil ki gayet normal olan zaten. Sadece bazı hastaneler negatifi direkt 0 diye gösteriyor sen ona bakma. 5 in altı negatiftir ki muhtemelen iliskiden sonraki 12. Gün kanda 18 veya 20 gün. de idrarda çıkar. Yani boşuna kasma kendini. Evet ella çok güçlü bi hap bütün hormonlari da alt üst ediyor asla ikinciisni de içme vücuduna yazık.
Beni mahvetti zaten o hap çöktüm diyebilirim 😔
Ben o 1.20 yi görünce zaten bir tuhaf oldum hormonlardan kaynaklı o zaman

Gidemem ki şu an önceki gittiğimde bakıldı temiz denildi kötü bir durum yokmuş çok şükür
O zaman sorunun cevabı burada yazılı eskı mesajları oku tekrar aynı soruları ısıtıp ısıtıp sormayınız vereceğimiz cevap değişmiyor çünkü

Tarlusal içtim bu hafta o iyi gelir mi ki

Acele etme bi bırak hormonların normale dönsün zaten pkoluymuşsun
Tamam bırakıyorum o hapı.
Kendimi boş yere mi kasıyorum böyle sizce ? artık nasıl bir paranoyalık olduysa bende durmadan saçma sapan şeyler kuruyorum halbuki yok öyle bir şey hamilelik durumu felan. Birkaç defa sürtünme ile hamile kalmak mümkün değildir demi ? Şu gerginliğim ömrümden ömür götürdü 1 ay yetti bana 😒

Back