- 14 Mayıs 2018
- 74
- 50
- 3
- 26
- Konu Sahibi -_-Misangela-_-
-
Moralim çok bozuk valla canm çok heyecanlanmıştım mutlu olmuştum canm gebelik testiydi kullandim atmistim onu ben ☹☹kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin keşke test pozitif çıktığında kan verseydin bence pozitif testinide alıp bi doktora git
Kanama filan oldu mu canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olurMoralim çok bozuk valla canm çok heyecanlanmıştım mutlu olmuştum canm gebelik testiydi kullandim atmistim onu ben ☹☹
Yok canm allahıma şükürler olsun kanam olmadi bugün 9.günü adetimin gecmesi canm Ayyy AMİNN INŞALLAH kardesim şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eder insallahKanama filan oldu mu canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur
Korkma birşey olmaz:)Allah razi olsun canm benim insallah oyledir var ya elim yuregimde geziyorum valla ☺♡♡♡
Pazartesi günü saglik ocagina gidecem canm haftasonu girdi ya araya oyuzden gidemedim birde moralim cok bozuk hic birsey yapasim geliyor kokuyorum ama bu adetimin 9. Günü hastalanmadim lekede geldi bekliyorum bakalim pazartesi gunune kadar canmCanım neden gitmiyorsun.bır doktora ilerde pişman olmamak adına bence hemen gıt.
Ne yaptın canım kanaman devam ediyormu.Doktora gıdebıldınmı?Pazartesi günü saglik ocagina gidecem canm haftasonu girdi ya araya oyuzden gidemedim birde moralim cok bozuk hic birsey yapasim geliyor kokuyorum ama bu adetimin 9. Günü hastalanmadim lekede geldi bekliyorum bakalim pazartesi gunune kadar canm
Canm dün adet oldum moralim cok bozuktu hic bisi yapamadim okadar zaman gecti bugün kan testi yaptıracaktık umutlarim sevincim hepsi gittiNe yaptın canım kanaman devam ediyormu.Doktora gıdebıldınmı?
Canım keşke öğrendiğin zaman hemen doktora gitseydin.bence düşük yapıyosun.adet değil.cünkü çok net bir şekilde çift cızgı belliydi.Canm dün adet oldum moralim cok bozuktu hic bisi yapamadim okadar zaman gecti bugün kan testi yaptıracaktık umutlarim sevincim hepsi gitti
Canm ondan sonra yine hamilelik testi yaptim cuma günü tek cizgi cikti negatif iste dünde hastalandim adet oldum bende bisi anlamadim ama ben cok stres yaptim kaynanandan dolayı canmCanım keşke öğrendiğin zaman hemen doktora gitseydin.bence düşük yapıyosun.adet değil.cünkü çok net bir şekilde çift cızgı belliydi.
Daha fazla stres yapma canım.artık olacağı varmış.ınsallah diğer aya olur.Canm ondan sonra yine hamilelik testi yaptim cuma günü tek cizgi cikti negatif iste dünde hastalandim adet oldum bende bisi anlamadim ama ben cok stres yaptim kaynanandan dolayı canm
Haklisin valla canm ben kendime yapiyorum kimsenin kulağıduymuyor Ayy insallah canm ama fazla umutlanmayacam artik sonunda ben cok üzülüyorum rabbim tez zamanda nasip eder canmDaha fazla stres yapma canım.artık olacağı varmış.ınsallah diğer aya olur.
büyük bir ihtimal kimyasal olmuş canım seninkide üzülme canım insan çok umutlanıyor bir hafta öyle kaptırdımki kendimi adet olunca mahvoldum ama geçiyor üzülme inşallah tez zamanda hamile oluruzHaklisin valla canm ben kendime yapiyorum kimsenin kulağıduymuyor Ayy insallah canm ama fazla umutlanmayacam artik sonunda ben cok üzülüyorum rabbim tez zamanda nasip eder canm
Aynen canm esim de umutlanmisti tutturmus doktora gidelim niye boyle gecti diye iza ediyorum olsun doktorda bir gorsun diyor bende artik ramazanda sonra gidecem doktora canm hangi bölüme gitmemiz gerek sizcebüyük bir ihtimal kimyasal olmuş canım seninkide üzülme canım insan çok umutlanıyor bir hafta öyle kaptırdımki kendimi adet olunca mahvoldum ama geçiyor üzülme inşallah tez zamanda hamile oluruz
Aynen canm esim de umutlanmisti tutturmus doktora gidelim niye boyle gecti diye iza ediyorum olsun doktorda bir gorsun diyor bende artik ramazanda sonra gidecem doktora canm hangi bölüme gitmemiz gerek sizce[/
benim eşim adını bile koymuş tu kızım olacak diye oda mahvoldu. kadın doğuma gideceksin canım
AMİNNNM INŞALLAH CANM BENIMrabbbim sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin sanada banada ve isteyen herkese
Arkadaslar adetime 2 gun vardi dün gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti ama biraz soluk ama belli oluyor bugunde kan testi yaptim sonuc 97,33 cikti doktoruma dedim 2 gun sonra yine test yaptir dedi eczaneye gittik kadina gosterdim yaptigim hamilelik testinide gosterdim hamilesin dedi 1,2 haftalik dedi sonra yine test aldım yaptim yine iki cizgi cikti biri biraz silik nolur bana yardim edinrabbbim sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin sanada banada ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?