Hamilelik

Canım neden gitmiyorsun.bır doktora ilerde pişman olmamak adına bence hemen gıt.
Pazartesi günü saglik ocagina gidecem canm haftasonu girdi ya araya oyuzden gidemedim birde moralim cok bozuk hic birsey yapasim geliyor kokuyorum ama bu adetimin 9. Günü hastalanmadim lekede geldi bekliyorum bakalim pazartesi gunune kadar canm

Ne yaptın canım kanaman devam ediyormu.Doktora gıdebıldınmı?

Canım keşke öğrendiğin zaman hemen doktora gitseydin.bence düşük yapıyosun.adet değil.cünkü çok net bir şekilde çift cızgı belliydi.
Canm ondan sonra yine hamilelik testi yaptim cuma günü tek cizgi cikti negatif iste dünde hastalandim adet oldum bende bisi anlamadim ama ben cok stres yaptim kaynanandan dolayı canm

Haklisin valla canm ben kendime yapiyorum kimsenin kulağıduymuyor Ayy insallah canm ama fazla umutlanmayacam artik sonunda ben cok üzülüyorum rabbim tez zamanda nasip eder canm
büyük bir ihtimal kimyasal olmuş canım seninkide üzülme canım insan çok umutlanıyor bir hafta öyle kaptırdımki kendimi adet olunca mahvoldum ama geçiyor üzülme inşallah tez zamanda hamile oluruz

büyük bir ihtimal kimyasal olmuş canım seninkide üzülme canım insan çok umutlanıyor bir hafta öyle kaptırdımki kendimi adet olunca mahvoldum ama geçiyor üzülme inşallah tez zamanda hamile oluruz
Aynen canm esim de umutlanmisti tutturmus doktora gidelim niye boyle gecti diye iza ediyorum olsun doktorda bir gorsun diyor bende artik ramazanda sonra gidecem doktora canm hangi bölüme gitmemiz gerek sizce

Aynen valla canm onlar bizden daha cok üzülüyor belli etmemek icin çalışıyorlar ama anlasiliyor valla yazik ya nasil mutlu olmustur esinde saglik olsun ya allahim ne zaman kismet ederse rızkını verirse ozaman olur cok sagol canm ramazan bir bitsin gidelim bakalim kardesim birbirimize dua edelim canm şu mübarek gunde rabbim nasip eder inşaallah

Arkadaslar adetime 2 gun vardi dün gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti ama biraz soluk ama belli oluyor bugunde kan testi yaptim sonuc 97,33 cikti doktoruma dedim 2 gun sonra yine test yaptir dedi eczaneye gittik kadina gosterdim yaptigim hamilelik testinide gosterdim hamilesin dedi 1,2 haftalik dedi sonra yine test aldım yaptim yine iki cizgi cikti biri biraz silik nolur bana yardim edin

rabbbim sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin sanada banada ve isteyen herkese
Arkadaslar adetime 2 gun vardi dün gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti ama biraz soluk ama belli oluyor bugunde kan testi yaptim sonuc 97,33 cikti doktoruma dedim 2 gun sonra yine test yaptir dedi eczaneye gittik kadina gosterdim yaptigim hamilelik testinide gosterdim hamilesin dedi 1,2 haftalik dedi sonra yine test aldım yaptim yine iki cizgi cikti biri biraz silik nolur bana yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…